Τότε γιατί επέμενες στο ότι είσαι γκομενος της, μωρή ξεφτιλισμένη ξεκωλιάρα;
Γιατί με όλους τους πελάτες της κάνει ό,τι και με τον γκόμενό της βρε άσχετε μαλάκα.
Τότε γιατί επέμενες στο ότι είσαι γκομενος της, μωρή ξεφτιλισμένη ξεκωλιάρα;
Να οργανωθεί διαγωνισμός Mr. Kolos 2017
Θα σαρώσει όλα τα βραβεία ο Πίκερ.
βάλε μια τωρινή φωτογραφία της κωλάρας σου τύπε να κόψεις τον βήχα στους κομπλεξικούςΌταν έβγαλα αυτή τη φωτογραφία είχα φτάσει 82 κιλά. Τώρα είμαι 67. Δεν έχει καμία σχέση ο κώλος μου τότε με τώρα.
βάλε φωτο τύπεΤώρα πάντως Saint που έχω αδυνατίσει φαίνεται πολύ πιο μεγάλο το ΚΑΥΛΙ μου.![]()
Γιατί με όλους τους πελάτες της κάνει ό,τι και με τον γκόμενό της βρε άσχετε μαλάκα.
Κουραδόμυαλε!!!
Στους πελάτες της το δίνει τζάμπα; Κοιμάται τα βράδια μαζί τους; Βγαίνει μαζί τους ρομαντικά ραντεβού; Επιθυμεί να περνά μάζι τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται; Μοιράζεται μαζί τους τις πιο ενδόμυχες σκέψεις της; Σχεδιάζει μαζί τους πράγματα για το μέλλον;
Τώρα πάντως Saint που έχω αδυνατίσει φαίνεται πολύ πιο μεγάλο το ΚΑΥΛΙ μου. Πάρε να 'χεις.![]()
Όχι ΒΛΑΚΑ, αλλά γαμιέται εξίσου σκληρά μαζί τους. Άσχετε, μαλακοπίτουρα, σχεσάκια, αγαπούλη!
χαχαχαΨωλοζήτουλα!!!
Το μουνί της και το στόμα της, τα νοικιάζει με τις ίδιες συνθήκες και τους ίδιους περιορισμούς, που εθεσες εσύ ο ίδιος για τον κώλο σου. Αν λοιπόν όποιος γαμεί την Κορίνα είναι γκομενός της, τότε όποιος γαμεί και εσένα είναι γκομενός σου, σκατοκεφαλη πουστάρα.
Ψωλοζήτουλα!!!
Το μουνί της και το στόμα της, τα νοικιάζει με τις ίδιες συνθήκες και τους ίδιους περιορισμούς, που εθεσες εσύ ο ίδιος για τον κώλο σου. Αν λοιπόν όποιος γαμεί την Κορίνα είναι γκομενός της, τότε όποιος γαμεί και εσένα είναι γκομενός σου, σκατοκεφαλη πουστάρα.
μην δειτε εναν ανθρωπο να του βαζουν διαφορα στον κωλο , αμεσως να τον πειτε πουστηΟ πικερ ειναι πουστης;;;;;;;
Ωχ, τώρα ο κώλος σου είναι πλακέ, σαν τάβλι, ε; :SΌταν έβγαλα αυτή τη φωτογραφία είχα φτάσει 82 κιλά. Τώρα είμαι 67. Δεν έχει καμία σχέση ο κώλος μου τότε με τώρα.
Ωχ, τώρα ο κώλος σου είναι πλακέ, σαν τάβλι, ε; :S
μην δειτε εναν ανθρωπο να του βαζουν διαφορα στον κωλο , αμεσως να τον πειτε πουστη![]()