Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.786
- Πόντοι
- 14.615
Αντέδρασες στο "Γιώργος", αλλά όχι στο ¨Δημητριάδης".Το αστειο πιο ειναι ρε παιδια να γελάσω και εγω;
Αντέδρασες στο "Γιώργος", αλλά όχι στο ¨Δημητριάδης".Το αστειο πιο ειναι ρε παιδια να γελάσω και εγω;
Δεν ανάρτησε τον πρωκτό του, αλλά τους μείζονες γλουτιαίους μύες.
Πες τα ρε μαλάκα γιατί είναι χαζά τα παιδάκια. Τους τρολάρω και ψαρώνουν.
Δεν εξηγεί ομως το γιατι αυτη σταμάτησε να θέλει να πηγαίνει μαζί σου για ενα τυπικο γαμήσι στο μπουρδέλο
Αντέδρασες στο "Γιώργος", αλλά όχι στο ¨Δημητριάδης".
Γιατί της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι γκόμενοί της. Ασχολήσου με κάτι άλλο όμως. 210 γαμήσια το χρόνο ρίχνω.
Τον σταρπονάριζε Άγιε;
οσο για κοινωνικα στατους....στο σαιτ εχει πολλους γιατρους,δικηγορους κ "καταξιωμενους".αλλα απο γκομενες τιποτα,τζιφος,το πολυ το διαβασμα κ η φλωρια τους εκανε αχρηστους.καποιοι εχουν βρει μια γκομενα ολη κ ολη κ γατζωθηκαν για λιγο μουνακι κ το βαφτιζουν επιτυχια κ εξελιξη,κ καποιοι τους γαμανε τραβελια η τους στραποναρουν στο μεταξι.την κοινωνικη καταξιωση την βριζουν ολοι οι φιλοσοφοι,απο αρχαιους μεχρι προσφατους,οπως κ το χρημα κ το κυνηγι του.μεγαλη ξεφτιλα να σου δινει ο μπαμπας κ η μαμα σπιτι ετοιμο,αυτοκινητο κ να σου λενε τι δουλεια να κανεις κ να μην εχεις επαναστατησει ποτε...η ντροπη του ανθρωπου...!!!οποιος καταλαβε,καταλαβε..
Ακριβώς ρε μπαγλαμά. Αυτό ακριβώς δείχνει ότι ποτέ δεν θέλησα να έχω μαζί της κάτι παραπάνω από το γαμήσι στο μπουρδέλο.
Δεν ανάρτησε τον πρωκτό του, αλλά τους μείζονες γλουτιαίους μύες.
Να οργανωθεί διαγωνισμός Mr. Kolos 2017....
Πιστεύω ότι η Κορίνα για αυτό σταμάτησε να τον δέχεται. Τον φθονούσε γιατί ο πίκης είχε καλύτερο κώλο από αυτήν.
Ποιούς γλουτιαίους μύες, εγώ μόνο πεταχτό λιπόσαρκο ιστό είδα, με καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.
Πιστεύω ότι η Κορίνα για αυτό σταμάτησε να τον δέχεται. Τον φθονούσε γιατί ο πίκης είχε καλύτερο κώλο από αυτήν.
Ποιούς γλουτιαίους μύες, εγώ μόνο πεταχτό λιπόσαρκο ιστό είδα, με καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.
Είστε μεγαλοφυής.
Το σενάριο της αντιζηλίας, δεν μου πέρασε από το μυαλό.