Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν εξηγεί ομως το γιατι  αυτη σταμάτησε να θέλει να  πηγαίνει μαζί σου για ενα τυπικο γαμήσι στο μπουρδέλο

Γιατί της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι γκόμενοί της. Ασχολήσου με κάτι άλλο όμως. 210 γαμήσια το χρόνο ρίχνω.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Αντέδρασες στο "Γιώργος", αλλά όχι στο ¨Δημητριάδης".

Σκοπός μου δεν ηταν να "αντιδράσω" αλλα να μην παραπληροφορώ. Πραγματικά δεν το ειχα καταλάβει ως αστείο για να αντιδράσω.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Γιατί της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι γκόμενοί της. Ασχολήσου με κάτι άλλο όμως. 210 γαμήσια το χρόνο ρίχνω.

Καλα εισαι μεγάλος γαμίκος δεν το αμφισβητώ. Απλά οι περισσότεροι ψυχίατροι ειναι ξενέρωτοι, και καλό θα ηταν να εχουν εναν πικερ να τους βάλει στον ισιο δρόμο. Εχεις σκεφτει να επισκεφθεις εναν; Με πρόσχημα οτι δεν νιώθεις καλα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Τον σταρπονάριζε Άγιε;

Επιτρέψετε μου να μην μπω σε  εμετικές λεπτομέρειες. Ας πούμε ότι το "πουτανάκι" ήταν αυτός, και όχι η Κορίνα και, ας το κλείσουμε εκεί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πάω καφενείο να δω μπαλίτσα. Τα λέμε αργότερα.  :-*

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ειμαι ηδη καφενε βλεπω μπαοκ πινω ουζαρες και περιμενω βαζελο!

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
3.908
Πόντοι
5.396
οσο για κοινωνικα στατους....στο σαιτ εχει πολλους γιατρους,δικηγορους κ "καταξιωμενους".αλλα απο γκομενες τιποτα,τζιφος,το πολυ το διαβασμα κ η φλωρια τους εκανε αχρηστους.καποιοι εχουν βρει μια γκομενα ολη κ ολη κ γατζωθηκαν για λιγο μουνακι κ το βαφτιζουν επιτυχια κ εξελιξη,κ καποιοι τους γαμανε τραβελια η τους στραποναρουν στο μεταξι.την κοινωνικη καταξιωση την βριζουν ολοι οι φιλοσοφοι,απο αρχαιους μεχρι προσφατους,οπως κ το χρημα κ το κυνηγι του.μεγαλη ξεφτιλα να σου δινει ο μπαμπας κ η μαμα σπιτι ετοιμο,αυτοκινητο κ να σου λενε τι δουλεια να κανεις κ να μην εχεις επαναστατησει ποτε...η ντροπη του ανθρωπου...!!!οποιος καταλαβε,καταλαβε..

:babycry:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467
Ακριβώς ρε μπαγλαμά. Αυτό ακριβώς δείχνει ότι ποτέ δεν θέλησα να έχω μαζί της κάτι παραπάνω από το γαμήσι στο μπουρδέλο.

Τότε γιατί επέμενες στο ότι είσαι γκομενος της, μωρή ξεφτιλισμένη ξεκωλιάρα;

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δεν ανάρτησε τον πρωκτό του, αλλά τους μείζονες γλουτιαίους μύες.

Ποιούς γλουτιαίους μύες, εγώ μόνο πεταχτό λιπόσαρκο ιστό είδα, με καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Πιστεύω ότι η Κορίνα για αυτό σταμάτησε να τον δέχεται. Τον φθονούσε γιατί ο πίκης είχε καλύτερο κώλο από αυτήν.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
....
Πιστεύω ότι η Κορίνα για αυτό σταμάτησε να τον δέχεται. Τον φθονούσε γιατί ο πίκης είχε καλύτερο κώλο από αυτήν.
Να οργανωθεί διαγωνισμός Mr. Kolos 2017
Θα σαρώσει όλα τα βραβεία ο Πίκερ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Ποιούς γλουτιαίους μύες, εγώ μόνο πεταχτό λιπόσαρκο ιστό είδα, με καμπύλες που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Σατανικό σενάριο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.735
Πόντοι
25.467

Είστε μεγαλοφυής.

Το σενάριο της αντιζηλίας, δεν μου πέρασε από το μυαλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom