Ένας φίλος μου που έκανε πρόσφατα απόπειρα αυτοκτονίας πήγε σε μια χαμούρα ψυχολόγο και μετά από λίγες συνεδρίες του είπε να μην ξαναπάει γιατί την ερωτεύτηκε. Ίσα μωρή χαμούρα, δεν σέβεσαι το λειτούργημά σου! Άνοιξε τα πόδια σου μωρή καριόλα να σε γαμήσει το παιδί να του φύγουν όλα τα ψυχολογικά του. Τέτοιες χαμούρες είναι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάρτο αλλιώς γιατί βρήκες...
Αφού γαμάς 4 φορές την εβδομάδα (όπως επαίρεσαι), γιατί δεν σου έχουν φύγει τα ψυχολογικά;
Κανένα ψυχολογικό δεν έχω τώρα, είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Απλά σας τρολάρω γιατί βαριέμαι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Κανένα ψυχολογικό δεν έχω τώρα, είμαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Απλά σας τρολάρω γιατί βαριέμαι.
Δηλαδή συμβιβάστηκες με το ότι είσαι πούστης;
Αυτη την κυκλοθυμικοτητα η μαλλον την βαρεμάρα που σε πάει απο το ενα άκρο στο άλλο καλό ειναι να την μοιραστείς με εναν ψυχίατρο, οχι ψυχολόγο που δεν τον εχεις σε εκτίμηση, ψυχίατρο. Θα περάσει η ωρα ευχάριστα πιστευω. Ασε που μπορει να βάλεις στον ισιο δρόμο ενα απολωλό πρόβατο που χαραμίζεταιως ψυχίατρος. Το εχεις σκεφτει;
Αν είμαι πούστης επειδή σε γαμάω, τότε ναι... Είμαι πούστης. Μπουαχαχαχαχα!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Αν είμαι πούστης επειδή σε γαμάω, τότε ναι... Είμαι πούστης. Μπουαχαχαχαχα!
Γι αυτό δεν μπορεί κανένας ψυχολόγος να σε βοηθήσει. Όταν στριμώχνεσαι αντιμετωπίζεις τα πάντα σαν οκτάχρονο κακομαθημένο κοριτσάκι.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Λαδάκη βλέπεις αγόρι μου να ασχολούμαι πια με την Κορίνα; Γιατί επαναλαμβάνετε συνέχεια αυτή τη μαλακία; Έχει βάλει 2 φορές τον γκόμενό της να με απειλήσει. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω πια, ειλικρινά τη σιχάθηκα.
Tωρα ειναι με μια ξανθια ο Κατμαν. Μηπως γι αυτο στεναχωριεται η Κορινα;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αφιερωμένη στους οπαδούς μου:
Ένα αυθεντικό τρολ δεν βγάζει προσωπικά του στοιχεία στην φόρα και δεν μοστράρει φόρα παρτίδα τον τροφαντό, γυναικωτό πρωκτό του. Αυτό ξεπερνάει τα όρια της τρολιάς και αγγίζει τα όρια της νοσηρότητας, όπως σου επισήμανε ο Άγιος.
Αποφάσισε, είσαι ένας φωτισμένος ιεροκήρυκας που πρέπει να ασπαστούμε την διδασκαλία σου ή μας τρολάρεις; Είσαι νομοθέτης ή τρολ; Είσαι πούστης ή άντρας; Θέλεις να ψήνεις το ψάρι και από τις δύο μεριές; Είσαι ηθικός ή ανήθικος;
Τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κεφαλάκι σου θα πρέπει να το βρεις εσύ ο ίδιος. Κανείς δεν πρόκειται να νοιαστεί. Η διπολική ανισορροπία που αναβλύζει μέσα από την ψυχή σου, θα απωθεί πάντοτε τους άνθρωπους και αυτός είναι ο λόγος που αποτυγχάνεις με τις γυναίκες. Η ανισορροπία ισοδυναμεί με αδυναμία και οι γυναίκες 'μυρίζονται' την αδυναμία όπως ο καρχαρίας το αίμα. Πρόνοια της φύσης.
Τέλος η ψηφιακή προσοχή που επιζητάς στο μπου, δεν πρόκειται να σε λυτρώσει από τις δαιδαλώδεις εσωτερικές σου αντιφάσεις.
Άγιε έχεις καταντήσει ένας αλητήριος χουλιγκάνος
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Λαδάκη βλέπεις αγόρι μου να ασχολούμαι πια με την Κορίνα; Γιατί επαναλαμβάνετε συνέχεια αυτή τη μαλακία; Έχει βάλει 2 φορές τον γκόμενό της να με απειλήσει. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω πια, ειλικρινά τη σιχάθηκα.
Κορίνα: Το πιο γλυκό και όμορφο πλάσμα αυτή τη στιγμή στο Μετάξι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Το Κορινάκι μου έστειλε πάλι σήμερα βρισιές. Χαίρεται πολύ να με πληγώνει. Μου έγραψε ότι δεν θα την ξαναγγίξω ποτέ. :'(
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Το Κορινάκι σίγουρα νιώθει κάτι για μένα - αν και δεν με νοιάζει αυτό. Αν δεν ένιωθε τίποτα πάντως θα με άφηνε ακόμα να τη γαμάω. Θα προτιμούσα να μην ένιωθε τίποτα, ούτε καν να με θυμάται, αλλά να με άφηνε να τη γαμάω. Γαμάω πολλές αλλά μου λείπει πολύ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Η Κορίνα είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια στο Μετάξι και γαμιέται με πάθος, γι' αυτό έχει πάντα πολλή δουλειά. Είμαι περήφανος που πρόλαβα και τη γάμησα τόσες πολλές φορές, έστω κι αν δεν με θέλει πια. Όσο κι αν με μισεί, εγώ για πάντα θα τη λατρεύω.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Το Κορινάκι το αγαπώ και δεν μπορώ να σταματήσω να γράφω για εκείνη. Το παραδέχομαι. Όσο και να με βρίζει εγώ θα την αγαπώ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Και της ζητώ συγνώμη που την είπα "καριόλα". Εγώ έχω καταλάβει γιατί δεν με δέχεται πια. Απλά δεν μπορεί να αντέξει τόση αγάπη.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.743
- Πόντοι
- 25.467
Κορινάκι πάλι με πληγώνεις με αυτά που μου γράφεις. Σε έχω κάνει θεά και με κάνεις σκουπίδι. Πολλά σου ζήτησα Κορινάκι;
Αγαπητέ μου Κύριε,
Επιτρέψτε μου να σας γράψω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα "αλλά" στην ανάλυσή μου. Τόσο εσείς, όσο και ο Κύριος Λαδάκης, προσπερνάτε (επιπόλαια, θα τόνιζα) το γεγονός του ότι μόνον στην Κορίνα βρήκε το άτομο που ικανοποιούσε στο έπακρο σχεδόν όλα τα ομοφυλοφιλικά του πάθη. Άλλες μόνο τον κωλοδακτύλιαζαν, άλλες μόνο τον έφτυναν, άλλες πάλι τον άφηναν μόνο να τους γλείψει τις πατούσες. Η μόνη που δεχόταν αγόγγυστα όλα τα ομοφυλοφιλικά του τερτίπια, ήταν η Κορίνα. Έτσι λοιπόν ο Πίκης, βρήκε στο πρόσωπό της τον ιδανικό σύντροφο. Ήταν για αυτόν ένας τέλειος συνδυασμός. Μια οντότητα με όψη γυναίκας που θα του φερόταν σαν να ήταν αυτός το πουτανάκι. Ήταν γι αυτόν, το μόνο πρόσωπο που θα του ικανοποιούσε όλα τα εκ γενετής ομοφυλοφιλικά του πάθη, χωρίς να του χαλά την "μόστρα" του άντρα. Όμως, μέσα στη δίνη του ομοφυλοφιλικού του πάθους, και με το σκοτισμένο από τις αντιθέσεις του μυαλό, δεν μπόρεσε να διακρίνει ότι η Κορίνα τα έπραττε όλα αυτά σε αμιγώς επαγγελματικό επίπεδο και ουχί σε συναισθηματικό, όπως ο ίδιος πειθανάγκαζε τον εαυτό του να πιστέψει. Όταν μοιραία λοιπόν της πρότεινε δεσμό, και αυτή πλέον κατάλαβε το πόσο έχει παρεξηγήσει ο Πίκης τον επαγγελματισμό της, λόγω της "ιδιαιτερότητος" του, μοιραία κι αυτή τον έδιωξε, με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
Άγιε τα παραπάνω ποστ του πίκη που παραθέτεις, αποδεικνύουν ότι ήταν ερωτευμένος με την Κορίνα, αλλά δεν καταδεικνύουν τους ισχυρισμούς των γραφομένων σου. Ποια τερτίπια του ικανοποιούσε; Μήπως είναι αυθαίρετη η υπόθεσή σου;
Το αντίθετο φύλο δεν μπορεί εξ' ορισμού να ικανοποιήσει ομοφυλοφιλικές αλλά ετεροφυλοφιλικές επιθυμίες ακόμα και αν αυτές είναι φετιχιστικές
Η ανθρωπογεωγραφία του σεξ είναι ένα απέραντο μωσαϊκό διαφορετικών συμπεριφορών. Η χαμηλή αυτοεκτίμησή του τον οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια φετιχιστικού εξευτελισμού. Πιθανολογώ ότι μια δεύτερη ρίζα του κακού ενδεχομένως να είναι το αποτυχημένο κοινωνικό του status. Εργάζεται; Αποκομίζει ικανοποιητικό εισόδημα; Είναι επιτυχημένος ή βιώνει το αίσθημα της ματαίωσης; Είναι και αυτές μερικές από τις ψηφίδες που συνθέτουν και διαμορφώνουν την αυτοπεποίθηση του ανδρός.
Τελικά η Κορίνα είναι καλή; Να πάω να την γαμήσω και εγώ. Θα ανεβάσω και κριτική και θα την αφιερώσω στον πίκη. αγαπάμε πίκη.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.123
- Πόντοι
- 1.686
Ρε παιδιά, η Κορίνα είναι μια εμφανίσιμη ρουμάνα,
και έχει πει ότι είναι ζώδιο ζυγός, και