Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η βασικότερη πρόκληση στο νόμο του Picker δεν είναι η συχνότητα του σεξ αλλά η αποφυγή τόσο του καμακιού όσο και της μαλακίας. Έχω ξαναπεί ότι αν δεν είχα καύλες και αν πίστευα στο θεό θα μπορούσα ακόμα και να γίνω μοναχός.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολλοί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι όντως εφαρμόζω αυτό το νόμο γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο μοναχικός, ολιγαρκής και μισογύνης είμαι. Γαμάω μόνο και μόνο για να μη με αναγκάσει κανένα βρωμόμουνο να τραβήξω μαλακία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και όσον αφορά στα πολιτικά, σας δουλεύω ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα είμαι φιλελεύθερος προς συντηρητικός. Δεν είμαι θρήσκος ή εθνικιστής αλλά είμαι φαλλοκράτης και καπιταλιστής.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια θέματα με τους δεξιούς - όπως στο ότι είναι ρατσιστές και κερατώνουν τις χαζές γυναίκες τους - αλλά είμαι τόσο μισογύνης και αντιφεμινιστής που και για μένα η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οπα. 3 γαμησια τουλάχιστων. Αυτο σημαίνει σε μετάφραση οτι η δημοπρασία για τον  κώλο του ξεκινάει απο 3 συνεδρίες μεταξουργείου (δηλαδή 30 ευρω) . Στη συγγρου ξερει κανεις ποσα παίρνουν να συγκρίνουμε;
πρεπει να υπολογισουμε και τα τσαζ :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467
Όποιος αποφεύγει με φόβο και τρόμο το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι απλά ενοχική αδερφή που τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα του φτάνει το κωλοδάχτυλο αλλά θα θέλει και πούτσα. Ο Saint είναι προφανώς τέτοια περίπτωση πούστη.

Επειδή τώρα ασχολούμαι με σοβαρά θέματα, θα σε κατουρήσω στη μάπα πιο βράδυ.  :)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.727
Πόντοι
25.467

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Για να ξεκαθαρίσει το θέμα - αν κάποιοι ακόμα δεν έχουν πειστεί - τον κώλο μου δεν θα τον έδινα ποτέ. Και φυσικά είναι άλλο πράγμα το να σου βάζει κωλοδάχτυλο μια γυναίκα και άλλο πράγμα το να σου βάζουν πούτσα ή strap-on.

τύπε έχεις κάνει ενόργανη; τι κωλοτούμπες είναι αυτές;

τι δεν θα τον έδινες; έχεις γράψει σημεία και τέρατα, ότι θα τον έτρωγες αλλά δεν θα άφηνες να σε μαλακίζουν, θα έπαιρνες τσιμπούκι αλλά μόνο με καπότα, ότι όλοι οι άντρες πρέπει να τον φάνε μια φορά, ότι οι γκόμενες σε κωλοδαχτυλιάζουν, ότι με λίγη κρεμούλα είσαι οκ, ότι το μήκος δεν έχει σημασία γιατί το κωλάντερο είναι απύθμενο, ότι έχεις υπέροχο κώλο τιμολογημένο στις 5000€ και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, ότι στον στρατό σε λιμπίζονταν όταν κυκλοφορούσες με σλιπάκι....

τι να λέμε τώρα, είσαι η φαντασίωση κάθε μερακλή κωλομπαρά.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τύπε έχεις κάνει ενόργανη; τι κωλοτούμπες είναι αυτές;

τι δεν θα τον έδινες; έχεις γράψει σημεία και τέρατα, ότι θα τον έτρωγες αλλά δεν θα άφηνες να σε μαλακίζουν, θα έπαιρνες τσιμπούκι αλλά μόνο με καπότα, ότι όλοι οι άντρες πρέπει να τον φάνε μια φορά, ότι οι γκόμενες σε κωλοδαχτυλιάζουν, ότι με λίγη κρεμούλα είσαι οκ, ότι το μήκος δεν έχει σημασία γιατί το κωλάντερο είναι απύθμενο, ότι έχεις υπέροχο κώλο τιμολογημένο στις 5000€ και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, ότι στον στρατό σε λιμπίζονταν όταν κυκλοφορούσες με σλιπάκι....

τι να λέμε τώρα, είσαι η φαντασίωση κάθε μερακλή κωλομπαρά.
τυπε δεν ειναι αυτο που νομιζεις :S :S :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Φίλε αν γίνει πόλεμος το πολύ-πολύ να χάσουμε μερικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εσύ θεωρείς ότι είναι λογικό η Κως, η Ρόδος, η Σάμος, η Λέσβος να ανήκουν στην Ελλάδα;

Οι Τούρκοι είναι 80 εκατομμύρια και αυξάνονται ενώ εμείς 10 και μειωνόμαστε, δεν γίνεται τα σύνορα να μείνουν για πάντα όπως έχουν. Ας μοιράσουμε το Αιγαίο στη μέση να τελειώνουμε.

Κατά τ' άλλα, όχι, είμαι υπέρ της νομιμότητας και κατά της λιποταξίας. Κι εγώ υπηρέτησα κανονικά 18 μήνες αν και μετά το ξανασκέφτηκα και πήρα Ι5 ψυχολογικό γιατί βαριέμαι να τρέχω στην επιστράτευση. Γιατί ρε φίλε να πολεμήσω εγώ για την κάθε καριόλα Ελλεηνίδα που δεν μου δίνει το μουνί της;

Προδότης... ο τιτλος του MR MALAKAS 2016 δεν είναι τυχαίος.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Όσο για τα νησιά, είπα κάτι που όλοι το έχουν στο μυαλό τους. Πώς θα υπερασπιστείς αυτά τα νησιά όταν σε λίγα χρόνια εσύ θα είσαι 8 εκατομμύρια και οι Τούρκοι 100 εκατομμύρια; Αν το δεις γεωγραφικά είναι κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Μία μικρή χώρα έχει δεκάδες νησιά κολλημένα στα παράλια μιας άλλης μεγάλης χώρας με αποτέλεσμα να της περιορίζει δραματικά την ΑΟΖ. Δεν είναι λογικό, είναι εμφανές ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει ρήξη.

Με τοσες μαλακιες που λες δεν γαμας στα μπουρδέλα....σε γαμάνε πικερ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ρε συ πικερ, να το θέσω όσο πιο κομψά και διακριτικά μπορώ, πως να το πω, ε, καταλαβαίνετε και οι υπόλοιποι...

Μήπως είσαι λίγο ΜΑΛΑΞ;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ποιος είσαι εσύ ρε λαμόγιο να γαμάς με ψέματα και δανεικά; Την ίδια στιγμή εμείς οι τίμιοι μοναχικοί τύποι πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι επιμένοντας στην ηθική μας και στερούμασταν το σεξ. Ξέραμε όμως ότι κάποτε όλα θα αλλάξουν.

Η στερηση σε εκανε ετσι....καμμενο εγκεφαλικα  :jerking: :jerking: :jerking:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Για να ξεκαθαρίσει το θέμα - αν κάποιοι ακόμα δεν έχουν πειστεί - τον κώλο μου δεν θα τον έδινα ποτέ. Και φυσικά είναι άλλο πράγμα το να σου βάζει κωλοδάχτυλο μια γυναίκα και άλλο πράγμα το να σου βάζουν πούτσα ή strap-on.

Μια χαρά τον δείνεις γι' αυτό είσαι εδώ μεσα με τον Λιλά.

Και μετά το κωλοδάχτυλο, συγουρα σου βάζουν πούτσα ή strap-on.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom