Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Η συνέχεια της εμετικής κατήχησής της Πικυρούλας.

Οπα. 3 γαμησια τουλάχιστων. Αυτο σημαίνει σε μετάφραση οτι η δημοπρασία για τον  κώλο του ξεκινάει απο 3 συνεδρίες μεταξουργείου (δηλαδή 30 ευρω) . Στη συγγρου ξερει κανεις ποσα παίρνουν να συγκρίνουμε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Στον στρατό  είχαν πάρει χαμπάρι τι λαϊόπουστα είναι, και τον είχαν ξεκωλιάσει.

Φίλε άσ' το καλύτερα. Άμα δεις τον κώλο μου θα πάθεις πλάκα. Έχω από τα πιο ωραία αντρικά οπίσθια που υπάρχουν. Πραγματικά βάζω κάτω γκόμενες. Στο στρατό ήταν κάποιοι που μου είχαν κάνει κοπλιμέντα και μου είχαν πει να μην κυκλοφοράω με το σλιπάκι.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Μηπως να αλλαξει ονομα το θρεντ; Απο νομος του πικερ να γινει ο κώλος του πικερ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Η παρένθεση αυτή θα κλείσει εδώ. Δεν θα το αναφέρω ξανά στο νόμο του Picker αλλά θα εννοείται πάντα ότι είμαστε ικανοί να δώσουμε τον κώλο μας για να βρούμε τα λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα για πάντα. Όποιος είναι πραγματικός πόρνος και μπουρδελιάρης δεν έχει ηθικές αναστολές. Πουτάνες, πούστηδες, τσατσάδες, μπουρδελιάρηδες είναι ένα και το αυτό, ανήκουν στην άγρια πλευρά της ζωής. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ψηφίζει Κασιδιάρη αλλά Βαλλιανάτο. Μακριά από εμάς οι καθωσπρεπισμοί και τα ψευτοαντριλίκια. Οι μπουρδελιάρηδες είναι φιλελεύθεροι και προοδευτικοί, όχι φασίστες και συντηρητικοί. Τέλος λοιπόν το θέμα, όποιος γουστάρει να γαμάει για πάντα και να μη μείνει από ανέχεια με την ψωλή στο χέρι, είναι ικανός να δώσει ακόμα και τον κώλο του γι' αυτό!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
Εδώ εκφράζει πλέον ανοιχτά τις εμετικές του ομοφυλοφιλικές προτροπές

Εγώ θα τον έτρωγα μόνο και μόνο γιατί γουστάρω τις πουτανίτσες, επειδή ακριβώς ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ και δεν το παίζουν κυρίες. Εγώ γενικά σιχαίνομαι αυτές και αυτούς που το παίζουν κυρίες και άντρακλες αντίστοιχα. Εγώ θα γούσταρα όλες οι γυναίκες να γίνονταν πουτάνες [size=18pt]και όλοι οι άντρες να τον έτρωγαν τουλάχιστον μία φορά.[/size]

:vomit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΓΑΜΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ THREAD MOY NA ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ ΜΟΥ; ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΑΚΑ, ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ.
Θα κανες πίπες και γαμήσια από κώλο αν δεν σου φτάναν τα λεφτά για το νόμο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.815
Πόντοι
25.467
ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΓΑΜΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ THREAD MOY NA ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ ΜΟΥ; ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΤΡΩΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΕΙΑΝΩ  ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΊΣΟΥΝ ΒΛΑΚΑ, ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ.

:grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Ο κώλος του Πίκερ.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=934357;image[/img[/URL]]
[/quote]

Κάθε μερακλής-μουστακαλής κωλομπαράς βλέποντας αυτά τα smoothy οπίσθια, στρίβει τα μουστάκια του.

ένα είναι σίγουρο ο νόμος του πίκερ θα εφαρμόζεται ακόμα και αν ο πικερ ξεμείνει από λεφτά

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για να ξεκαθαρίσει το θέμα - αν κάποιοι ακόμα δεν έχουν πειστεί - τον κώλο μου δεν θα τον έδινα ποτέ. Και φυσικά είναι άλλο πράγμα το να σου βάζει κωλοδάχτυλο μια γυναίκα και άλλο πράγμα το να σου βάζουν πούτσα ή strap-on.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος αποφεύγει με φόβο και τρόμο το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι απλά ενοχική αδερφή που τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα του φτάνει το κωλοδάχτυλο αλλά θα θέλει και πούτσα. Ο Saint είναι προφανώς τέτοια περίπτωση πούστη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θέλω να πω επίσης ότι η συχνότητα σεξ που προτείνω είναι απλά ενδεικτική. Μπορεί κάποιος κάλλιστα να εφαρμόζει το νόμο του Picker γαμώντας από 2 έως και 5 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ορέξεις του και τα οικονομικά του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν έχει κάποιος πολλά λεφτά φυσικά και δεν δίνει τον κώλο του αλλά μειώνει τη συχνότητα που γαμάει. Εγώ, ας πούμε, θα μπορούσα κανονικά να εφαρμόζω το νόμο και με 2 φορές σεξ την εβδομάδα χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom