Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
αποκλείεται τύπε, αυτός μοιάζει για γυναικείος κώλος, εντάξει τον γαμήσατε τον άνθρωπο
Βαριέμαι να ψάξω να βρω το post του Picker με την εν λόγω φωτογραφία του κώλου του που ήθελε - λέει - πέντε χιλιάρικα για να τον γαμήσουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο κώλος είναι δικός μου και τον είχα τιμολογήσει στις 5.000 ευρώ. Κάποιοι μου είχαν στείλει pm τότε.  :2funny:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χωρίς πλάκα τώρα, έχει δίκιο ο alexcord. Όταν ξέρεις ότι ένας κώλος είναι αντρικός και θες να τον γαμήσεις είσαι παλιόπουστα του κερατά. Ο Saint, ας πούμε, με τον κώλο μου έχει πάθει ψύχωση. Τον βλέπει στον ύπνο του μιλάμε.  :o

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βασικά ήθελα να βάλω φωτογραφία και τα αρχίδια μου αλλά φοβήθηκα μη μου τα ματιάξει ο Saint και η παρέα του.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ο κώλος είναι δικός μου και τον είχα τιμολογήσει στις 5.000 ευρώ. Κάποιοι μου είχαν στείλει pm τότε.  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Θα σε γάμαγαν 1 φορά και εσύ μετά θα γάμαγες 5.000/10 = 500
πεντακόσιες φορές !  :rockon: :rockon:

3 χρόνια στο Μετάξι !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καλά, για τον άλλον - τον rigormortis - τι να πω; Μεγάλος... ηδονιστής. Χαχαχα! To άτομο ήταν ο φανατικότερος οπαδός μου μέχρι τη στιγμή που του κάθισε η πρώτη του γκόμενα. Από τότε έχει γίνει ο μεγαλύτερος σχεσάκιας που υπάρχει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλά, για τον άλλον - τον rigormortis - τι να πω; Μεγάλος... ηδονιστής. Χαχαχα! To άτομο ήταν ο φανατικότερος οπαδός μου μέχρι τη στιγμή που του κάθισε η πρώτη του γκόμενα. Από τότε έχει γίνει ο μεγαλύτερος σχεσάκιας που υπάρχει.

Γνώμη σου για δοπαμίνα:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

...ηδονιστική εξέλιξη λέγεται αυτό πικεράκο , και δεν είναι θέμα "σχεσακίασης" ...μια έντονη ποιοτική ηδονή με συναρπαζει οπουδήποτε και αν την βρώ ...αλλά σίγουρα δεν είναι στο μετάξι ...πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια δεν ενδιαφερουν αυτα τον κοσμο. Αν εχετε κανα σιγουρακι μεταξι να ζησουμε κι εμεις ποιοτικη ηδονη εχει καλως διαφορετικα θα σας απορριψει και τους δυο ο λαος του μπου ως φαφλαταδες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
....μπερδεψες τα τοπικς δουκα , εδω ειναι για πορνοφιλοσοφία και για τα οπισθια του πικερ , πηγαινε στην ημερησια ενημερωση για στανταρακια στο μεταξι...αν και θα σου προτεινα να φυλαξεις το δεκαρικο και να τραβηξεις καμια μαλακια καλυτερα ...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
....μπερδεψες τα τοπικς δουκα , εδω ειναι για πορνοφιλοσοφία και για τα οπισθια του πικερ , πηγαινε στην ημερησια ενημερωση για στανταρακια στο μεταξι...αν και θα σου προτεινα να φυλαξεις το δεκαρικο και να τραβηξεις καμια μαλακια καλυτερα ...
H πορνοφιλοσοφια χωρις μετρο δεν διαφερει απο μαλακια. -Δουκας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.682
Πόντοι
25.467
To πρότυπο του "αξιοπρεπή μπουρδελιάρη", έτσι όπως το ορίζει η Πικυρούλα.

Τι θες να κάνω? Να κάθομαι να τραβάω μαλακία στα γεράματα? Κάπου πρέπει να βρω τα λεφτά για να συνεχίσω να γαμάω μέρα παρά μέρα. Και ποιο νομίζεις ότι είναι το "πρότυπο αξιοπρεπή μπουρδελιάρη"? Αυτός που δεν τον έχει φάει ποτέ? Ο μπουρδελιάρης είναι πόρνος, βλάσφημος, δεν έχει καμία ηθική αναστολή. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να γαμήσει, [size=18pt]ακόμα και να γαμηθεί![/size]

Επειδή ή Πικυρούλα είναι κωλοδαχτυλιάρα κρυφόπουστα, προσπαθεί εμμέσως να επηρεάσει τους γνήσιους και αγνούς αξιοπρεπείς μπουρδελιάρηδες, να γίνουν όμοιοι της.  :vomit:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.682
Πόντοι
25.467
Η συνέχεια της εμετικής κατήχησής της Πικυρούλας.

Σιγά ρε μεγάλε. Τι θα πάθεις αν φας και μια πούτσα? Οι πουτανίτσες στο Μεταξουργείο τρώνε 30-40 πούτσες την ημέρα και το παίζουν και αγέρωχες. Και δεν γαμάνε οι ίδιες ποτέ. Εγώ για 1 πούτσα που θα τρώω, θα ρίχνω τουλάχιστον άλλες 3. Η αναλογία θα είναι σαφώς υπέρ μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom