Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι εγινε γραφτηκες ζιου ζιτσου

μαλλον θα αρκεστω στο τρεξιματάκι και στις έλξεις στο μονοζυγο ...γιατί φαινεται το ζιου ζιτσου να ειναι δαπανηρο και ενεργειακά και χρονικά

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
μαλλον θα αρκεστω στο τρεξιματάκι και στις έλξεις στο μονοζυγο ...γιατί φαινεται το ζιου ζιτσου να ειναι δαπανηρο και ενεργειακά και χρονικά

Αν κανεις bjj τα οφέλη που θα χεις θα ναι πολλα περισσοτερα παντως.. σωματικα κ ψυχολογικα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

όλα ειναι ωραια , και ειμαι σιγουρος ότι ειναι ωραια τέχνη , αλλά δυστυχώς πρέπει να αποκλειστούν κάποια  επειδη δεν χωράνε όλα

Αν κανεις bjj τα οφέλη που θα χεις θα ναι πολλα περισσοτερα παντως.. σωματικα κ ψυχολογικα

θα ειναι τα 2ο χομπυ μου όμως , και ο χρόνος για το κυριο αντικείμενό μου θα είναι σχεδόν ανύπαρκτος ...ειμαι σιγουρος όμως ότι έχεις δίκιο , το πιστευω ότι έχει πολλα οφελη  

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Επειδή διαβάζω διάφορα εδώ θα μου επιτρέψετε να γράψω και εγώ κάποιες αλήθειες και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας εεεεεε!
1/ Δεν υπάρχει άνθρωπος άνω των 30 ετών που να μην  εχει γαμήσει χωρίς καπότα !
2/ υπάρχει έρωτας στο μπουρδέλο αρκεί να διαθέτης χρόνο και χρήμα επόμενος υπάρχει και η σχετική ποιότητα
3/ η εκτόνωση στα μπουρδέλα είναι υποβαθμισμένος έρωτας άλλα λειτουργεί κατασταλτικά σε αυτόν που το επιδιώκει επόμενος
έχει αποτέλεσμα γιατί όταν τελειώνεις σου φεύγει αυτό το στρες που έχεις......
4/ ένα φλερτ μπορεί να το έχεις με οποιαδήποτε γυναίκα ακόμα και με μια πουτάνα , μην ξεχνάμε ότι και η πουτάνα είναι γυναίκα , αρκεί να το σερβίρεις όσο πρέπει και όταν πρέπει.......
5/ Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός άρα όταν δει μια γυναικά ουάου ... και του αρέσει πολύ ,  θα την διεκδικήσει και δεν θά πάει στο μπουρδέλο να εκτονωθεί ...........
6/  Το πόσες φορές θα πάμε στο μπουρδέλο να γαμήσουμε δεν είναι η άριστη επιλογή όταν μπορούμε να έχουμε καλύτερες .

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Οσον αφορα το 5 οποιος εχει μαθει στις πουτανες δε κυνηγάει γκομενες... εχουν ατονισει τα αισθηματα αυτα αφουν εχει μαθει στο ετοιμο..

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
...είτε επειδή είναι μαλάκες πιρφόροι που προτιμουν να σπάσουν τα τυμπανά τους σε ένα κλαμπ να τρυπήσουν το στομάχι τους απο το αλκόολ και να πανε σπιτι τους μετά να τραβηξουν μαλακία ενω θα μπορούσαν να εκτονωθούν με 10 ευρώ ...συμπληρώνω εγω

τελοσπάντων , το εναυσμα της τοποθετησης μου ηταν η ποιοτητα στο σεξ που ειπε ο πικερακος , για την οποια προφανώς δεν έχει την παραμικρή ιδέα ή αρνείται για εγωιστικους λογους να παραδεχτεί ότι ειναι ασχετη με μετάξι ... 
Επειδή διαβάζω διάφορα εδώ θα μου επιτρέψετε να γράψω και εγώ κάποιες αλήθειες και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας εεεεεε!
1/ Δεν υπάρχει άνθρωπος άνω των 30 ετών που να μην  εχει γαμήσει χωρίς καπότα !
2/ υπάρχει έρωτας στο μπουρδέλο αρκεί να διαθέτης χρόνο και χρήμα επόμενος υπάρχει και η σχετική ποιότητα
3/ η εκτόνωση στα μπουρδέλα είναι υποβαθμισμένος έρωτας άλλα λειτουργεί κατασταλτικά σε αυτόν που το επιδιώκει επόμενος
έχει αποτέλεσμα γιατί όταν τελειώνεις σου φεύγει αυτό το στρες που έχεις......
4/ ένα φλερτ μπορεί να το έχεις με οποιαδήποτε γυναίκα ακόμα και με μια πουτάνα , μην ξεχνάμε ότι και η πουτάνα είναι γυναίκα , αρκεί να το σερβίρεις όσο πρέπει και όταν πρέπει.......
5/ Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός άρα όταν δει μια γυναικά ουάου ... και του αρέσει πολύ ,  θα την διεκδικήσει και δεν θά πάει στο μπουρδέλο να εκτονωθεί ...........
6/  Το πόσες φορές θα πάμε στο μπουρδέλο να γαμήσουμε δεν είναι η άριστη επιλογή όταν μπορούμε να έχουμε καλύτερες .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Την είδα μια φορά με τα extensions,την επόμενη τα είχε αφαιρέσει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.933
Πόντοι
24.596

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
To μυστικο θα μας το εξηγησει ο ιακωβος
Τι σε νοιαζει εσενα Δουκα ποσο καθομαστε οσοι παμε στα μπουρδελα του 20ρικου;Για ακριτικα σπιτακια οπως προειπα και με γνωστες κοπελες στανταρακια σε βαθος χρονων;Αν καθομαστε 5 λεπτα,10,15 η και 20 πιο σπανια.Συ δεν ησουν τον πρωτο καιρο που εκανες σταυροφορια εναντιον των μπουρδελων;Μη χαλατε τα λεφτα σας εκει,τι θελετε και πηγαινετε;Αφου νομιζα οτι ησουν εκπροσωπος φεμινιστικης οργανωσης,καταπολεμησης του τραφικιν,κατι τετοιο.Αλλα μετα διορθωθηκαν οι εντυπωσεις.Συ δεν ησουν που ειπες οτι πηγαινεις τελικα καμια φορα σε μπουρδελο αλλα γεμιζεις τα κρεμοσαπουνα με χυσαμολη;Αντι στη γυναικα κατευθειαν εκει;δε το διευκρινησες.Αν  κανω λαθος διορθωσε με,δε κοιταω αρχεια και τετοια εγω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τι σε νοιαζει εσενα Δουκα ποσο καθομαστε οσοι παμε στα μπουρδελα του 20ρικου;Για ακριτικα σπιτακια οπως προειπα και με γνωστες κοπελες στανταρακια σε βαθος χρονων;Αν καθομαστε 5 λεπτα,10,15 η και 20 πιο σπανια.Συ δεν ησουν τον πρωτο καιρο που εκανες σταυροφορια εναντιον των μπουρδελων;Μη χαλατε τα λεφτα σας εκει,τι θελετε και πηγαινετε;Αφου νομιζα οτι ησουν εκπροσωπος φεμινιστικης οργανωσης,καταπολεμησης του τραφικιν,κατι τετοιο.Αλλα μετα διορθωθηκαν οι εντυπωσεις.Συ δεν ησουν που ειπες οτι πηγαινεις τελικα καμια φορα σε μπουρδελο αλλα γεμιζεις τα κρεμοσαπουνα με χυσαμολη;Αντι στη γυναικα κατευθειαν εκει;δε το διευκρινησες.Αν  κανω λαθος διορθωσε με,δε κοιταω αρχεια και τετοια εγω.

Ερωτησεις που γυρευουν απαντησεις!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

STEKAS72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν μία τιμή κρεμασμένη στο μουνί τους για να μπορούν να τις χαίρονται όλοι. Αυτό προβλέπει η δική μας λογική, αυτό προτάσσει η δική μας ηθική. Όλοι να είναι πουτάνας γιοι και όλων οι μάνες πουτάνες.

Αν τολμας να πας αυτο να το πεις στη μανα και την αδερφή σου

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

STEKAS72

Τυπε απαξιωσες τον νομο του Picker. :S :S :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι κάτι μαλάκες που δεν μπορούν να τελειώσουν γαμώντας αλλά τελειώνουν πάντα παίζοντας με το χέρι τους το πουλί τους, όπως κάνουν δηλαδή οι πορνοστάρ. Αυτό για το νόμο του Picker αποτελεί κακή ποιότητα σεξ, αν όχι μαλακία. Αυτοί που με εξέλεξαν Μίστερ Μαλάκα είναι κάποιοι μαλάκες - σαν τον ass kavlos - που απλά με ζηλεύουν.

Δηλαδη πικερακο θα σε χαλαγε να εισαι πορνοσταρ και να γαμας τα τελεια μουνια, αλλα προτειμας μεταξι, την ουρα με τα πακια, τα χυμενα και βρωμικα σεντόνια και να γαμας σε 3 λεπτα με 10 ευρώ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom