...είτε επειδή είναι μαλάκες πιρφόροι που προτιμουν να σπάσουν τα τυμπανά τους σε ένα κλαμπ να τρυπήσουν το στομάχι τους απο το αλκόολ και να πανε σπιτι τους μετά να τραβηξουν μαλακία ενω θα μπορούσαν να εκτονωθούν με 10 ευρώ ...συμπληρώνω εγω
τελοσπάντων , το εναυσμα της τοποθετησης μου ηταν η ποιοτητα στο σεξ που ειπε ο πικερακος , για την οποια προφανώς δεν έχει την παραμικρή ιδέα ή αρνείται για εγωιστικους λογους να παραδεχτεί ότι ειναι ασχετη με μετάξι ...
Επειδή διαβάζω διάφορα εδώ θα μου επιτρέψετε να γράψω και εγώ κάποιες αλήθειες και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας εεεεεε!
1/ Δεν υπάρχει άνθρωπος άνω των 30 ετών που να μην εχει γαμήσει χωρίς καπότα !
2/ υπάρχει έρωτας στο μπουρδέλο αρκεί να διαθέτης χρόνο και χρήμα επόμενος υπάρχει και η σχετική ποιότητα
3/ η εκτόνωση στα μπουρδέλα είναι υποβαθμισμένος έρωτας άλλα λειτουργεί κατασταλτικά σε αυτόν που το επιδιώκει επόμενος
έχει αποτέλεσμα γιατί όταν τελειώνεις σου φεύγει αυτό το στρες που έχεις......
4/ ένα φλερτ μπορεί να το έχεις με οποιαδήποτε γυναίκα ακόμα και με μια πουτάνα , μην ξεχνάμε ότι και η πουτάνα είναι γυναίκα , αρκεί να το σερβίρεις όσο πρέπει και όταν πρέπει.......
5/ Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός άρα όταν δει μια γυναικά ουάου ... και του αρέσει πολύ , θα την διεκδικήσει και δεν θά πάει στο μπουρδέλο να εκτονωθεί ...........
6/ Το πόσες φορές θα πάμε στο μπουρδέλο να γαμήσουμε δεν είναι η άριστη επιλογή όταν μπορούμε να έχουμε καλύτερες .