Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
Έχω ξαναπεί και άλλες φορές ότι άτομα σαν τον stekas είναι η ντροπή της δεξιάς. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί σαν αυτόν εδώ μέσα. Φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι οι δεξιοί είναι τέτοια χαμένα κορμιά. Δεν μπορώ να συγκρίνω το ήθος του Κωνσταντίνου Καραμανλή με την ξετσιπωσιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι εν πολλοίς ΠΑΣΟΚ-ικά γνωρίσματα αυτά.

πριν γινει  η κολομπινα  του ευταξια  ; ; ;  :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Έχω ξαναπεί και άλλες φορές ότι άτομα σαν τον stekas είναι η ντροπή της δεξιάς. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί σαν αυτόν εδώ μέσα. Φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι οι δεξιοί είναι τέτοια χαμένα κορμιά. Δεν μπορώ να συγκρίνω το ήθος του Κωνσταντίνου Καραμανλή με την ξετσιπωσιά του Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι εν πολλοίς ΠΑΣΟΚ-ικά γνωρίσματα αυτά.

Ο σωστός δεξιός τιμά την μητέρα και την αδερφή του δεν τους λέει να γίνουν πουτάνες. Ο σωστός δεξιός πιστεύει στον θεσμό της οικογένειας, εχει γυναίκα και παιδιά.

Εσύ πικέρ στραφηκες εναντίον των πουτανιάριδων που είναι η πλειοψηφία, εχουν γυναίκες, γκομενες, οικογένειες, παιδιά, γονείς, που όποτε γουστάρουν  :fuck2: και πουτάνες.

Εκφράζεις τον loser πουτανιάρη που βλέπει μουνί μόνο με 10ευρώ.

Θα είσαι για παντα στις παρυφες της πορνείας, ενας ασύμαντος, ενα μηδενικό.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Τα λαμόγια τύπου stekas τα κανονίζουμε όπως τους αξίζει εμείς οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, που πάνω από όλα μας διακατέχει η ειλικρίνεια και το ήθος. Δίνουμε στεγνά τα λαμόγια και τους γαμάμε (πάντα με καπότα) τις γυναίκες.

Πικερακο ποτε δεν θα γαμήσεις την γυναίκα μου, αντιθετως πολλοί αλλοι θα γαμανε την αγαπημενη σου πουτάνα, ειτε είναι η Κορίνα ή καποια άλλη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Εγώ, όπως ξέρεις σε συμπαθώ. Σε πειράζω, αλλά πάντα φιλικά.
Γάμησα τη Κορίνα στο Κολωνού 23 βραδινή βάρδια, και έχει
ωραίο στενό μουνί !  :rockon: :rockon:
Ωραία καβλίτσα !  
Θα της τον ξαναχώσω σύντομα !  :rockon:

Ναι λαδακι του γαμας την αγαπημενη του πουτανα και περιμενεις να σε συμπαθίσει... :jerking: :jerking: :jerking:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
Πικερακο ποτε δεν θα γαμήσεις την γυναίκα μου, αντιθετως πολλοί αλλοι θα γαμανε την αγαπημενη σου πουτάνα, ειτε είναι η Κορίνα ή καποια άλλη.
τι θα γινει με την Κορινα,προβληματιζομαι αν θα την γαμησω η οχι,οταν ειναι αφτιαχτη δεν λεει...επισης εθεαθη γυφτοκατμαν στο Μεταξι :S :S :S

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
φημες λενε  οτι  εθεαθη στο μεταξι ο πικερ μαζι με  γυφτοκατμαν και πινανε καφεδακι . . .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.241
Πόντοι
10.686
Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θεωρεί κανέναν εραστή των πουτάνων ως αντίζηλο,πού το παράξενο; ;)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ γνωμη σοθ για προστιμα σε οσους εχουν αυτοκινητα ανασφαλιστα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ιάσωνος 20 δεξιά: Μίκυ

Γνώρισα τη Μίκυ τέτοια ακριβώς εποχή πριν από 1 χρόνο. Είχα φύγει απογοητευμένος από το Κολωνού 23 μετά την άρνηση της Κορίνας να δεχτεί τα σοκολατάκια συγνώμης Ferrero Rocher που της είχα αγοράσει. Κοντοστάθηκα για λίγο έξω από την πόρτα της και τελικά αποφάσισα να τα χαρίσω σε κάποια άλλη. Μπήκα απέναντι στο Κολωνού 30 ισόγειο και είδα αυτό το ωραίο κορίτσι με τα πράσινα μάτια, την πήρα και τα έδωσα σε αυτήν. Από τότε έχω πάρει τη Μίκυ πολλές φορές σε αρκετά διαφορετικά σπίτια, μέχρι που έφτασα πλέον να την παίρνω στο ίδιο σπίτι που λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκεται η Κορίνα.

Εχεις την ψυχολογια βιαστη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα σοκολατάκια συγνώμης φερερο ροσέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μετά πήγε να αγαπουλιάσει σε άλλη πουτάνα  :2funny: :2funny:

θεούλης αγαπάμε !!!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O νόμος του Picker είναι πάντα εδώ. Έχω αποφασίσει να γράφω μόνο όποτε έχω πραγματικά κάτι να πω και να μην αναλώνομαι σε ανούσιες συζητήσεις. Επιστρέφω για λίγο έτσι ώστε να σας ενημερώσω για κάποιες μικρές αλλαγές στο νόμο.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Περιμενουμε με αγωνια  :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καταρχήν θα αλλάξω πάλι τη μέση συχνότητα στις "4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ". Η αλλαγή αυτή τη φορά θα είναι οριστική. Ειλικρινά, μετά από τόσα χρόνια, πραγματικά πιστεύω ότι - για πολλούς λόγους - αυτή είναι η ιδανική συχνότητα σεξ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
4 φορές την εβδομάδα, 17-18 φορές το μήνα, 208-209 φορές το χρόνο. Για πάντα! Τι καλύτερο μπορείς να ζητήσεις από αυτό; Τι έχεις να ζηλέψεις από ένα ελεεινό λαμόγιο; Στο τέλος της ζωής σου, με το ρυθμό αυτό, θα τα έχεις γαμήσει όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom