Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και για αυτο ομως διαφωνω με την εννοια οτι μπορει να υπαρξει η ποιοτητα στα μπουρδελα.Το λεω απο προσωπικη μου πειρα παντα.Ισως επειδη προτιμω τα απομερα ακριτικα σπιτακια και κοπελες στανταρακια.Αλλα κατανοω σε τι αναφερεσαι.Σε τυποποιημενη φαστ φουντ εμπειρια.Θυμαμαι σε ενα μπουρδελο κεντρικο που περιμενα στο σαλονι,μπαινει ενας πιτσιρικας και  αφου τελειωσε,περιμενε στο σαλονι εναν φιλο του.Βγαινει η κοπελα για να παρουσιαστει και βλεποντας τον πιτσιρικα που ειχε περασει πριν μαζι της,του κανει νοημα επιδοκιμασιας με το χερι ενοωντας,Γαμησες καλα,μπραβο.Μηδεν ερωτισμος.Οπως επισης θυμαμαι  μια δικη μου αρνητικη εμπειρια,ευτυχως απο τις ελαχιστες,με τη βυζαρου Μισελ απο Κολωνου.Απο τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο ηταν χαζοχαρουμενη και αρνητικη.Μολις αλλαξα τροπαριο και νευριασα,αλλαξε κι αυτη και εγινε γατουλα του σεξ να κανεις τη δουλεια σου.Τελειωσα μια χαρα,τι να το κανεις ομως,υποτιθεται οτι δε πας για να χαλαστεις αλλα για να περασεις καλα και  με αισθησιασμο που πολλες κοπελες προσφερουν σε οσους ομως θελουν αυτες απο οτι εχω καταλαβει συμφωνα παντα με τη δικη μου εμπειρια.

λες ότι έχεις ελάχιστες αρνητικές εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ...αν μου επιτρέπεις πόσο χρονών είσαι φίλε μου ?

...θα ήθελα να ρωτήσω επίσης , με τι το συγκρίνεις? ...με την μαλακία ή με το σεξ με μια καυλωμένη για την πάρτη σου γυναίκα για να πεις ότι μια εμπειρία είναι αρνητική ή θετική ...

τέλοσπάντων

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
λες ότι έχεις ελάχιστες αρνητικές εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ...αν μου επιτρέπεις πόσο χρονών είσαι φίλε μου ?

...θα ήθελα να ρωτήσω επίσης , με τι το συγκρίνεις? ...με την μαλακία ή με το σεξ με μια καυλωμένη για την πάρτη σου γυναίκα για να πεις ότι μια εμπειρία είναι αρνητική ή θετική ...

τέλοσπάντων
Τι με τι το συγκρινεις;Με τον αγοραιο ερωτα.Που για αλλους κατανοω οτι ειναι χαλια και για αλλους κανεις ερωτα.Το ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα σχετικα με μια δικη μου αρνητικη εμπειρια.Ιδιο ειναι να καθεσαι στο δωματιο και να σε ξεπεταει η κοπελα με το τροπο που πολυ καλα ξερει σε 3 λεπτα και ιδιο ειναι να καθεσαι 20 λεπτα πληρωνοντας τα ιδια χρηματα με τον προηγουμενο;Ιδιο ειναι να εχεις αρνητικη,σχεδον επιθετικη συμπεριφορα απο τη κοπελα,μη πιανεις εδω,κανε αυτο,ξαπλωσε εκει,καταναγκαστικα και μηχανικα που τοσες φορες εχει αναφερθει εδω ως ασχημη εμπειρια και ιδιο ειναι να σε γουσταρει η κοπελα στο δωματιο με αγκαλιες και γλωσοφιλα;Αγοραιος ερωτας ειναι ο ενας,αγοραιος και ο αλλος.Και φυσικα και οι σχεσεις εκτος μπουρδελων επιθυμητες οπως συμβαινει σε μενα 1 χρονο τωρα.Ασχετα με το τι λεει ο Πικερ.Αλλα σε αυτα που εχει δικιο θα τα πω.Φυσικα και υπαρχει ερωτας στα μπουρδελα.Κατανοω οτι δεν ισχυει για ολους αυτο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι με τι το συγκρινεις;Με τον αγοραιο ερωτα.Που για αλλους κατανοω οτι ειναι χαλια και για αλλους κανεις ερωτα.Το ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα σχετικα με μια δικη μου αρνητικη εμπειρια.Ιδιο ειναι να καθεσαι στο δωματιο και να σε ξεπεταει η κοπελα με το τροπο που πολυ καλα ξερει σε 3 λεπτα και ιδιο ειναι να καθεσαι 20 λεπτα πληρωνοντας τα ιδια χρηματα με τον προηγουμενο;Ιδιο ειναι να εχεις αρνητικη,σχεδον επιθετικη συμπεριφορα απο τη κοπελα,μη πιανεις εδω,κανε αυτο,ξαπλωσε εκει,καταναγκαστικα και μηχανικα που τοσες φορες εχει αναφερθει εδω ως ασχημη εμπειρια και ιδιο ειναι να σε γουσταρει η κοπελα στο δωματιο με αγκαλιες και γλωσοφιλα;Αγοραιος ερωτας ειναι ο ενας,αγοραιος και ο αλλος.Και φυσικα και οι σχεσεις εκτος μπουρδελων επιθυμητες οπως συμβαινει σε μενα 1 χρονο τωρα.Ασχετα με το τι λεει ο Πικερ.Αλλα σε αυτα που εχει δικιο θα τα πω.Φυσικα και υπαρχει ερωτας στα μπουρδελα.Κατανοω οτι δεν ισχυει για ολους αυτο.
Συγνωμη για να καταλαβω , εσυ στην πλειοψηφια των περιπτωσεων κανεις 20 λεπτα αστρονομικα γαμησια στα μπουρδελα με γλωσσοφιλα απο καυλωμενες για την παρτη σου πουτάνες που σε ερωτευονται απο πανω  και 1 φορα έχεις βιωσει την ξεπέτα ?? Αν ειναι ετσι να συναντηθουμε να μου εξηγησεις το μυστικο σου τυπε μου!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτο το θρεντ μεσα στα χρονια εχει προχωρησει σε αλλο επιπεδο  :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Πίκερ αν γίξω 4 σε μια μέρα είμαι νόμιμος η παράνομος?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Συγνωμη για να καταλαβω , εσυ στην πλειοψηφια των περιπτωσεων κανεις 20 λεπτα αστρονομικα γαμησια στα μπουρδελα με γλωσσοφιλα απο καυλωμενες για την παρτη σου πουτάνες που σε ερωτευονται απο πανω  και 1 φορα έχεις βιωσει την ξεπέτα ?? Αν ειναι ετσι να συναντηθουμε να μου εξηγησεις το μυστικο σου τυπε μου!

To μυστικο θα μας το εξηγησει ο ιακωβος

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
...ναι ποιοτητα στο σέξ, εννοούμε την ψυχαναγκαστική ταχυπαράτριψη σε ένα παθητικό και αρνητικό πληρωμένο σαρκίο μέσα σε 30''σε κάποιο βρωμερό καταγώγι του μεταξουργείου, απλά για να αμβλύνουμε την ιδεοληψία μας ότι είμαστε μαλάκες, ναυάγια και δεν μας κάθεται θηλυκή γάτα  :jerking: :jerking: :jerking:
Μπήκες στο καινουριο Ιασωνος 1 που ειναι σαν κατακομβες;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτό το site έχει καταντήσει ξενέρα με όλους τους μαλάκες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα. Rigormortis, για τον πούτσο τελείως. Μιλάμε για ΑΓΑΠΟΥΛΗ ολκής. Πού να εξηγείς σε τέτοια άτομα ότι ο μπουρδελιάρης είναι όψιμος βιαστής και δεν τον νοιάζει καθόλου αν τον γουστάρει ή πουτάνα ή τον μισεί. Είναι μισογύνης ο μπουρδελιάρης, γαμάει μόνο από εγωισμό και τίποτε άλλο. Να είναι πάνω από τους σχεσάκηδες σε αριθμό γαμησιών, αυτό είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Πού να τα εξηγείς αυτά στους ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ που εξαρτώνται από την επιθυμία της γυναίκας για να τους σηκωθεί. Τζάμπα κόπος!

...όψιμε βιαστή τις καρδούλες στην κορίνα θα τις στείλεις τώρα ή το βραδάκι πριν πέσεις για ύπνο ??

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.933
Πόντοι
24.596
φοραει η Κορινα extension ;μπορει επιτελους να απαντησει καποιος με υπευθυνοτητα :think: :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πήγαινε ρώτα τη μαλάκα γιατί έχει 3 χρόνια να δουλέψει πρωί.  :birdman:

...δε χρειάζεται σε πιστεύω , εδω μου χεις πρήξει εμένα τους τέστεις με την μαλακία και την πιρφορία σου που είμαι πισω απο ενα πισί, φαντάσου να σε είχα καθε μέρα στο κεφαλόσκαλο να μου κλαψουρίζεις και να μου λες ποσο με αγαπάς ...δεν θα μουν τοσο ψυχραιμος σαν την κορίνα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τι εγινε γραφτηκες ζιου ζιτσου

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.