rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Και για αυτο ομως διαφωνω με την εννοια οτι μπορει να υπαρξει η ποιοτητα στα μπουρδελα.Το λεω απο προσωπικη μου πειρα παντα.Ισως επειδη προτιμω τα απομερα ακριτικα σπιτακια και κοπελες στανταρακια.Αλλα κατανοω σε τι αναφερεσαι.Σε τυποποιημενη φαστ φουντ εμπειρια.Θυμαμαι σε ενα μπουρδελο κεντρικο που περιμενα στο σαλονι,μπαινει ενας πιτσιρικας και αφου τελειωσε,περιμενε στο σαλονι εναν φιλο του.Βγαινει η κοπελα για να παρουσιαστει και βλεποντας τον πιτσιρικα που ειχε περασει πριν μαζι της,του κανει νοημα επιδοκιμασιας με το χερι ενοωντας,Γαμησες καλα,μπραβο.Μηδεν ερωτισμος.Οπως επισης θυμαμαι μια δικη μου αρνητικη εμπειρια,ευτυχως απο τις ελαχιστες,με τη βυζαρου Μισελ απο Κολωνου.Απο τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο ηταν χαζοχαρουμενη και αρνητικη.Μολις αλλαξα τροπαριο και νευριασα,αλλαξε κι αυτη και εγινε γατουλα του σεξ να κανεις τη δουλεια σου.Τελειωσα μια χαρα,τι να το κανεις ομως,υποτιθεται οτι δε πας για να χαλαστεις αλλα για να περασεις καλα και με αισθησιασμο που πολλες κοπελες προσφερουν σε οσους ομως θελουν αυτες απο οτι εχω καταλαβει συμφωνα παντα με τη δικη μου εμπειρια.
λες ότι έχεις ελάχιστες αρνητικές εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ...αν μου επιτρέπεις πόσο χρονών είσαι φίλε μου ?
...θα ήθελα να ρωτήσω επίσης , με τι το συγκρίνεις? ...με την μαλακία ή με το σεξ με μια καυλωμένη για την πάρτη σου γυναίκα για να πεις ότι μια εμπειρία είναι αρνητική ή θετική ...
τέλοσπάντων