Νομίζω πάντως οτι απο το λίγο που άκουσα το βίντεο στην αρχή έχετε κοινές η έστω παραπλήσιες απόψεις με τους MGTOW και αυτοί κράζουνε το πόσο ψωνισμένες είναι οι γυναίκες αλλά και οτι φταίνε και οι άντρες που τις κακομαθαίνουνε , εγώ πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το thread αλλα είναι πολλές οι 1399 σελίδες , ξεκίνησα απο την 1 και βρίσκομαι περίπου στην 130 σελίδα
Επίσης όπως έχει ξαναειπωθεί το 10ευρω στο μετάξι ισχύει μόνο για την αθήνα, εδώ Θεσσαλονίκη δεν ισχύει , πόσο μάλλον σε κανένα χωριό που θα θες και μεταφορικά για την πλησιέστερη πόλη.
Μία άλλη απορία που έχω , και δεν ξέρω κιόλας αν ρωτήθηκε σε προηγούμενες σελίδες που δεν διάβασα είναι η εξής : Αν υποθέσουμε οτι έστω το 50% των Αθηναίων ακολουθήσουνε τον νόμο picker πιστεύω θα δημιουργηθούνε ουρές έξω απο τα σπιτάκια στο μετάξι , οπότε μετά η μόνη λύση θα ήτανε μάλλον η 9μηνη θητεία η εκτός αν η αύξηση της πελατείας γίνει σταδιακά και προλάβει και μεγαλώσει ο αριθμός των σπιτιών η των κοριτσιών. Όλα αυτά βέβαια είναι δύσκολο να γίνουνε , πόσο μάλλον απο την μια μέρα στην άλλη.