ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το χοντραινεις τυπε :S :S :SNα μπουνε σε ψηφοφορια οι δυο νομοι για να μιλησει ο λαος ποιον απο τους δυο εγκρινει
το χοντραινεις τυπε :S :S :SNα μπουνε σε ψηφοφορια οι δυο νομοι για να μιλησει ο λαος ποιον απο τους δυο εγκρινει
το χοντραινεις τυπε :S :S :S
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
STEKAS72
πως βλεπεις να εξελισσεται η συγκρουση των δυο σχολων; :S :S :SΑκριβώς !
Αν θέλει ο Στέκας, να φτιάξει θρεντ με το νόμο
του Στέκα !
Εδώ μπορεί να πει τις αντιρρήσεις του
αλλά όχι και να αμφισβητεί την ύπαρξη
του θρεντ, που είναι η ώρα του παιδιού !
δαγκωτο τυπε; :S :S :S
Ψηφίζω τον νόμο του Στέκα!
Nα μπουνε σε ψηφοφορια οι δυο νομοι για να μιλησει ο λαος ποιον απο τους δυο εγκρινει
Μπορεί να γαμάει.Ενώ εμείς φιλολογούμε.
Στέκα εσύ και κάτι άλλα λαμόγια σαν εσένα ρεζιλεύετε το κόμμα της ΝΔ. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ηθικός και ολιγαρκής, όπως είναι όλοι οι πραγματικοί κεντροδεξιοί. Η λαμογιά που έχετε εσείς είναι κατάλοιπο του Παπανδρεϊσμού.
Chris82 κυνηγός είναι μόνο ο βιαστής. Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν είναι κυνηγός αλλά ικέτης. Τρώει 100 χυλόπιτες για να του κάτσει ένα μουνί το οποίο μετά - από εκδίκηση - το κοροϊδεύει. Επειδή λοιπόν εγώ ΕΙΜΑΙ κυνηγός γαμάω μόνο στα μπουρδέλα.
Σωστό κι αυτό.Περασε μια μερα τυπε, δεν μπορει να γαμαει ακόμα με ενα 10ευρω.
Εγώ πάλι είχα ακούσει οτι ο Ευταξίας γαμούσε την γυναίκα του Καραμανλή,την Αμαλία.Που του άρεσε του Ευταξία.Γι΄αυτό ο Ευταξίας μεσολάβησε στον Βασιλιά να τον κάνει πρωθυπουργό.ο καραμανλης ηταν ομοφυλοφιλος και τον γαμαγε ο ευταξιας .
ο ευταξιας γαμαγε και την αλικη επισης ..Εγώ πάλι είχα ακούσει οτι ο Ευταξίας γαμούσε την γυναίκα του Καραμανλή,την Αμαλία.Που του άρεσε του Ευταξία.Γι΄αυτό ο Ευταξίας μεσολάβησε στον Βασιλιά να τον κάνει πρωθυπουργό.
Σωστό κι αυτό.
Βρήκε γκόμενα και μας δουλεύει;
Στέκα, εσύ που είσαι παλαιότερος, μήπως είναι τρολάς ο Πίκερ για να γίνεται χαβαλές στο σίτε;
Ποια, την νιάου-νιάου-στο Ζάπειο μια μέρα;ο ευταξιας γαμαγε και την αλικη επισης ..
ηταν γνωστη κολομπα γενικα....
Ας δείξουμε λοιπόν κατανόηση.Γκομενα ο πικερ? ο μοναχικός μπουρδελιάρης????
Οχι ρε τυπε.... προσπάθησε με την Κορίνα αλλά απέτυχε....
Ποια, την νιάου-νιάου-στο Ζάπειο μια μέρα;
Δηλαδή ο Ευταξίας ήταν αμφίδρομος; Τον έπαιρνε και τον έδινε;