Η κατάλυση των ηθών σε αυτή τη γαμημένη χώρα άρχισε με την άνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ το 1981. Ως τότε υπήρχε ακόμα και ποινή φυλάκισης για όσους ξενοπηδούσαν. Το ρεζίλι της ΝΔ είστε λοιπόν και δεν ανήκετε εσείς στην κεντροδεξιά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει σαφής αρχαία ονομασία για τα μπουρδέλα που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τον πραγματικό τους σκοπό. Λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και αποτελούν διέξοδο για την ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ των μοναχικών αντρών.
Το ότι οι ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και οι ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ έχουν μετατραπεί σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΕΣ αντίστοιχα καταδεικνύει ακριβώς την αλλοίωση των ηθών, τη διαστροφή και τη διαφθορά που έχει επέλθει τις τελευταίες δεκαετίες σε αυτή τη χώρα.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Στέκα εσύ και κάτι άλλα λαμόγια σαν εσένα ρεζιλεύετε το κόμμα της ΝΔ. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ηθικός και ολιγαρκής, όπως είναι όλοι οι πραγματικοί κεντροδεξιοί. Η λαμογιά που έχετε εσείς είναι κατάλοιπο του Παπανδρεϊσμού.
Στην ΝΔ πικερ, είμαστε οι εντιμοι, οι εργατικοί και ηθικοί οικογενιάρχες με παιδιά που παλεύμε να μην λείψει τίποτα από την οικογένεια μας. Το οτι μπορούμε να και γκομενες ή πουτάνες δεν αλλάζει κατι, ετσι είναι ο γνησιος Ελληνας πουτανιάρης.
Εσύ εκπροσωπείς τον loser φτυνιάρη πουτανιάρη του 10ευρω, αναμεσα στα βρωμερά πάκια, που δεν ειχε ποτέ γκομενα ή γυναίκα.
Είσαι το παραδειγμα προς αποφυγή.
Κανένας πουτανιάρης δεν πρεπει να γίνει σαν εσένα.
Είσαι το κακό παραδειγμα στη κοινωνία μας που θα πρεπει να καταδικαζεται από εμάς τους γνησιους και συγχρονους πουτανιάριδες που βλέπουν μπροστά και στο καλύτερο μέλλον.
Έχω πει πολλές φορές ότι η τρόικα και τη μνημόνια είναι θεία δίκη. Είναι τόσο διεφθαρμένη και άρρωστη αυτή η γαμημένη ελληνική κοινωνία που μόνο ένα πολύ ισχυρό σοκ θα την συνετίσει. Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά.
Στέκα η ντροπή και το μίασμα της ΝΔ είστε. Αδυνατώ πολύ να πιστέψω ότι οι πραγματικοί Καραμανλικοί Νεοδημοκράτες είναι τέτοια μιάσματα όπως εσείς. Γνωρίζω προσωπικά άτομα από τη ΝΔ που είναι καλοί οικογενειάρχες και άνθρωποι του Θεού.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Aυτο ειναι κατι σαν προσευχη για εσενα?
Το λες πριν κοιμηθεις κλπ?
Αυτή είναι η ιδεολογία που αναγκάστηκα να υιοθετήσω όταν κατάλαβα και αηδίασα με τον τρόπο που λειτουργούν οι σχέσεις των δύο φύλων σε αυτή τη χώρα. Ο νόμος του Picker ήταν για μένα μια λύση υπερηφάνειας, ηθικής και ανδρισμού.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
θρησκευτικό παραλήρημα ...
πικεράκο η ocd σου αρχιζει σιγα σιγά να αποκτά ψυχωτικά σημεία, θα σου πρότεινα πας σε κάποιον ψυχιατρο να την ρυθμίσεις λιγο
γιατί έτσι όπως πας δεν θα μαζευεται με τίποτα μετά
Λες να φτιαξει τη δικη του αιρεση μετα απο 10 χρονια νομου;
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εγω εχω γραψει απο παλια οτι ο Πικερ βαδιζει στο δρομο του Ζεν.
Θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω κι εγώ ελεεινός μουνόδουλος και ψεύτης - να τρώω 100 χυλόπιτες τη μέρα για να μου κάτσει 1 γκόμενα την οποία μετά θα κορόιδευα απατώντας την με πόρνες - αλλά δεν το έκανα. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ανήκω εκεί.
Αυτή η στάση για μένα δεν είναι αντρίκια αλλά ελεεινή. Η αντρίκια στάση είναι να είσαι ευθύς και να εκφράζεις αληθινά τα συναισθήματά σου, να είσαι τίμιος αλλά και να απαιτείς από τη γκόμενα ή γυναίκα σου να αντιλαμβάνεται ότι σου ανήκει.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω κι εγώ ελεεινός μουνόδουλος και ψεύτης - να τρώω 100 χυλόπιτες τη μέρα για να μου κάτσει 1 γκόμενα την οποία μετά θα κορόιδευα απατώντας την με πόρνες - αλλά δεν το έκανα. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ανήκω εκεί.
φιλε 100 προς 1 δεν ειναι good odds
its just not good odds
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Picker
ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
STEKAS72
Αν λοιπόν η γυναίκα μου δεν μου κάθεται δεν θα της πω "δεν πειράζει" και θα πάω στα κρυφά να ξενοπηδήσω. Αυτό το κάνουν μόνο οι φεμινιστές και οι κότες. Η αντρίκια συμπεριφορά είναι ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ότι επειδή δεν σου κάθεται θα πας να ξενοπηδήσεις.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Στέκα η ντροπή και το μίασμα της ΝΔ είστε. Αδυνατώ πολύ να πιστέψω ότι οι πραγματικοί Καραμανλικοί Νεοδημοκράτες είναι τέτοια μιάσματα όπως εσείς. Γνωρίζω προσωπικά άτομα από τη ΝΔ που είναι καλοί οικογενειάρχες και άνθρωποι του Θεού.
Ενας από αυτούς είμαι και εγω Πικέρ....
Αν ακολουθήσεις τον νομο μου τότε μόνο μπορείς να σωθείς, αλλιώς θα είσαι ένα κοινωνικό απόβλητο.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 216
Αυτό γινεται και με γκομενες ή την γυναικα μας, οχι μονο με τις πορνες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις