Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η κατάλυση των ηθών σε αυτή τη γαμημένη χώρα άρχισε με την άνοδο στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ το 1981. Ως τότε υπήρχε ακόμα και ποινή φυλάκισης για όσους ξενοπηδούσαν. Το ρεζίλι της ΝΔ είστε λοιπόν και δεν ανήκετε εσείς στην κεντροδεξιά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει σαφής αρχαία ονομασία για τα μπουρδέλα που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τον πραγματικό τους σκοπό. Λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και αποτελούν διέξοδο για την ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ των μοναχικών αντρών.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ότι οι ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και οι ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ έχουν μετατραπεί σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ΠΟΥΤΑΝΕΣ αντίστοιχα καταδεικνύει ακριβώς την αλλοίωση των ηθών, τη διαστροφή και τη διαφθορά που έχει επέλθει τις τελευταίες δεκαετίες σε αυτή τη χώρα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα εσύ και κάτι άλλα λαμόγια σαν εσένα ρεζιλεύετε το κόμμα της ΝΔ. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ηθικός και ολιγαρκής, όπως είναι όλοι οι πραγματικοί κεντροδεξιοί. Η λαμογιά που έχετε εσείς είναι κατάλοιπο του Παπανδρεϊσμού.

Στην ΝΔ πικερ, είμαστε οι εντιμοι, οι εργατικοί και ηθικοί οικογενιάρχες με παιδιά που παλεύμε να μην λείψει τίποτα από την οικογένεια μας. Το οτι μπορούμε να  :fuck2: και γκομενες ή πουτάνες δεν αλλάζει κατι, ετσι είναι ο γνησιος Ελληνας πουτανιάρης.

Εσύ εκπροσωπείς τον loser φτυνιάρη πουτανιάρη του 10ευρω, αναμεσα στα βρωμερά πάκια, που δεν ειχε ποτέ γκομενα ή γυναίκα.

Είσαι το παραδειγμα προς αποφυγή.

Κανένας πουτανιάρης δεν πρεπει να γίνει σαν εσένα.

Είσαι το κακό παραδειγμα στη κοινωνία μας που θα πρεπει να καταδικαζεται από εμάς τους γνησιους και συγχρονους πουτανιάριδες που βλέπουν μπροστά και στο καλύτερο μέλλον.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω πει πολλές φορές ότι η τρόικα και τη μνημόνια είναι θεία δίκη. Είναι τόσο διεφθαρμένη και άρρωστη αυτή η γαμημένη ελληνική κοινωνία που μόνο ένα πολύ ισχυρό σοκ θα την συνετίσει. Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στέκα η ντροπή και το μίασμα της ΝΔ είστε. Αδυνατώ πολύ να πιστέψω ότι οι πραγματικοί Καραμανλικοί Νεοδημοκράτες είναι τέτοια μιάσματα όπως εσείς. Γνωρίζω προσωπικά άτομα από τη ΝΔ που είναι καλοί οικογενειάρχες και άνθρωποι του Θεού.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Aυτο ειναι κατι σαν προσευχη για εσενα?
Το λες πριν κοιμηθεις κλπ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτή είναι η ιδεολογία που αναγκάστηκα να υιοθετήσω όταν κατάλαβα και αηδίασα με τον τρόπο που λειτουργούν οι σχέσεις των δύο φύλων σε αυτή τη χώρα. Ο νόμος του Picker ήταν για μένα μια λύση υπερηφάνειας, ηθικής και ανδρισμού.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
θρησκευτικό παραλήρημα ...

πικεράκο η ocd σου αρχιζει σιγα σιγά να αποκτά ψυχωτικά σημεία, θα σου πρότεινα πας σε κάποιον ψυχιατρο να την ρυθμίσεις λιγο
γιατί έτσι όπως πας δεν θα μαζευεται με τίποτα μετά

Λες να φτιαξει τη δικη του αιρεση μετα απο 10 χρονια νομου;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω εχω γραψει απο παλια οτι ο Πικερ βαδιζει στο δρομο του Ζεν.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
πικερ αν σε βρούνε τίποτα φεμινίστριες έξω πίπα κώλο θα σε πάνε

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω κι εγώ ελεεινός μουνόδουλος και ψεύτης - να τρώω 100 χυλόπιτες τη μέρα για να μου κάτσει 1 γκόμενα την οποία μετά θα κορόιδευα απατώντας την με πόρνες - αλλά δεν το έκανα. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ανήκω εκεί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτή η στάση για μένα δεν είναι αντρίκια αλλά ελεεινή. Η αντρίκια στάση είναι να είσαι ευθύς και να εκφράζεις αληθινά τα συναισθήματά σου, να είσαι τίμιος αλλά και να απαιτείς από τη γκόμενα ή γυναίκα σου να αντιλαμβάνεται ότι σου ανήκει.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
πίκερ μόνο εσυ και οι πάκηδες εφαρμόζετε το νόμο, κατ'ανάγκη πάντα γιατί ούτε γριά δεν σας κάθεται

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω κι εγώ ελεεινός μουνόδουλος και ψεύτης - να τρώω 100 χυλόπιτες τη μέρα για να μου κάτσει 1 γκόμενα την οποία μετά θα κορόιδευα απατώντας την με πόρνες - αλλά δεν το έκανα. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ανήκω εκεί.

φιλε 100 προς 1 δεν ειναι good odds

its just not good odds

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕΞ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

STEKAS72

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν λοιπόν η γυναίκα μου δεν μου κάθεται δεν θα της πω "δεν πειράζει" και θα πάω στα κρυφά να ξενοπηδήσω. Αυτό το κάνουν μόνο οι φεμινιστές και οι κότες. Η αντρίκια συμπεριφορά είναι ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ότι επειδή δεν σου κάθεται θα πας να ξενοπηδήσεις.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα η ντροπή και το μίασμα της ΝΔ είστε. Αδυνατώ πολύ να πιστέψω ότι οι πραγματικοί Καραμανλικοί Νεοδημοκράτες είναι τέτοια μιάσματα όπως εσείς. Γνωρίζω προσωπικά άτομα από τη ΝΔ που είναι καλοί οικογενειάρχες και άνθρωποι του Θεού.

Ενας από αυτούς είμαι και εγω Πικέρ....  :rockon: :rockon: :rockon:

Αν ακολουθήσεις τον νομο μου τότε μόνο μπορείς να σωθείς, αλλιώς θα είσαι ένα κοινωνικό απόβλητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom