Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis είσαι ένα φιλοσοφικό τίποτα, ένα κενό ηδονισμού. Στα μπουρδέλα ικανοποιείς την ΨΥΧΙΚΗ σου ανάγκη βέβαια, η σωματική σου ανάγκη ικανοποιείται κάλλιστα με τον αυνανισμό. Σκέψου καλύτερα πριν πεις τις ανοησίες που λες.
Η σωματική ανάγκη είναι να βγει το σπέρμα σου από την κύστη. Η ΨΥΧΙΚΗ ανάγκη είναι να το κάνεις ΓΑΜΩΝΤΑΣ, υποτάσσοντας δηλαδή το θηλυκό. Αυτές οι συγκινητικές γυναίκες που λέγονται πόρνες δέχονται να γίνουν το θύμα σου για λίγα ευρώ.

την ψυχικη σου ανάγκη την καλύπτεις εσύ και τα υπόλοιπα ναυάγια στα μπουρδέλα (και στα στριπ ενίοτε)
που κλαψουρίζετε και ερωτεύεστε τις πουτάνες ως φτηνό υποκατάστατο της ανύπαρκτης και προβληματικής "κοινωνικής" ζωης σας ...οι υπόλοιποι (σχετικά πιο υγιείς άνθρωποι) ικανοποιούν απλά την σωματική τους ανάγκη εκεί που εσείς πιρφορίζετε στα κοινά σπερματοδοχεία δηλαδή ...

αν θέλεις αγάπες και έρωτες βρες τα απο κανα κοριτσάκι έξω, μην κάθεσαι και ξεφτυλίζεσαι στα κεφαλοσκαλο κάποιας χιλιοχυμένης πουτάνας που σε απαξιώνει και σε σιχαίνεται σώνει και καλά να την πιεσεις να νιώσει κάτι για σένα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Κατάπιε την γλώσσα του ο πικερ....μπαινει, βλεπει αλλά δεν μιλάει....

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ας σταματήσουμε να βασανίζουμε τον Πίκερ και ας πούμε τίποτα άλλο. :)
ο καραμανλης  ηταν  ομοφυλοφιλος και  τον γαμαγε  ο  ευταξιας .  :birdman:
Χθες ο Χίος στο δελτίο του ΑΛΕΡΤ-Βελλόπουλος ανέφερε οτι ο «Εθνάρχης» ήταν η κολομπίνα του Ευταξία.
Πούστης και ο Θείος Καραμανλής ρε πούστη; Υπάρχουν δε και έγγραφα που δείχνουν οτι ήταν συνεργάτης των Ναζί στην κατοχή.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παλαιά είχε πει οτι έχει βίντεο τον ανιψιό Καραμανλή με τον Σπηλιωτόπουλο σε ιδιαίτερες στιγμές.Αυτόν τον Σπηλιωτόπουλο που ο Καρατζαφέρης αποκάλεσε Σαλώμη με νόημα πριν διαγράψει ο ανιψιός Καραμανλής τον Καρατζαφέρη από την Ν.Δ.
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Χατζηδάκης, λένε οτι είναι αδελφή ψυχή.Αληθεύει;

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Τι γίνεται, πως τα πας;
Θα μας πεις κανένα καλό φαγάδικο στην ευρυτέρα περιοχή Φυλής & περιχωρων;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κάτι post σαν αυτά του rigormortis με κάνουν να μη θέλω να ξαναγράψω στο forum του bourdela.com. Άτομα που δεν σέβονται στο ελάχιστο τις πουτάνες και τις αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια δεν είναι δυνατό να γίνονται ανεκτά εδώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν γουστάρω να γράφω σε ένα forum που οι περισσότεροι βλέπουν τα μπουρδέλα σαν κάτι ευκαιριακό τη στιγμή που για μένα αποτελούν τρόπο ζωής. Δεν γουστάρω να δίνω πληροφορίες για πουτάνες στον σχεσάκια που τις θεωρεί σκουπίδια.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Δεν γουστάρω να γράφω σε ένα forum που οι περισσότεροι βλέπουν τα μπουρδέλα σαν κάτι ευκαιριακό τη στιγμή που για μένα αποτελούν τρόπο ζωής. Δεν γουστάρω να δίνω πληροφορίες για πουτάνες στον σχεσάκια που τις θεωρεί σκουπίδια.

γαμησε τους αυτους θα γραφεις για εμας του γνησιους μπουρδελιαρηδες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker είναι ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής που απευθύνεται στον άντρα που για τον α΄ ή β΄ λόγο δεν κάνει κανονικές σχέσεις. Όποιος είναι σχεσάκιας δεν χρειάζεται να γράφει εδώ. Να κάτσει με τη γυναίκα του ή τη γκόμενά του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχεις δίκιο Νάσο Αθανασιάδη ότι για το Θεό περισσότερο σας τρολάρω μπας και καταφέρω να βάλω μυαλό σε μερικούς - έστω κι έτσι. Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος - το παραδέχομαι - αν και πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει θεία δίκη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Έχω ξαναπεί ότι με τις πουτάνες έχουμε ελεύθερη σχέση που επαναλαμβάνεται τακτικά. Όταν το λαμόγιο ο σχεσάκιας μου γαμάει τη σχέση έχω κι εγώ κάθε δικαίωμα να του γαμήσω τη δική του - δηλαδή τη γυναίκα του ή τη γκόμενά του.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν αυτός μου γαμάει την πουτάνα παύει να έχει σχέση με τη γυναίκα του και έχει 10-λεπτη σχέση με την πουτάνα μου. Γιατί εγώ λοιπόν να τον λυπηθώ; Θα τον δώσω στεγνά τον βρωμιάρη στη γυναίκα του και θα προσπαθήσω να του τη γαμήσω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ μπορεί να είμαι μπουρδελιάρης αλλά έχω ΗΘΟΣ. Και σέβομαι τον δεσμευμένο που έχει ΗΘΟΣ. Όποιος έχει γκόμενα ή γυναίκα να κάθεται σπίτι του και να αφήνει τις πουτάνες σε αυτούς που πραγματικά τις εκτιμούν και τις έχουν ανάγκη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ποιος είναι πραγματικός μπουρδελιάρης φαίνεται στην εκτίμηση που έχει για τις πουτάνες και το ρόλο που παίζουν στη ζωή του. Δεν μπορεί στο forum αυτό να κάνουν κουμάντο τα λαμόγια που γαμάνε στα μπουρδέλα 3-4 φορές το μήνα από χόμπι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το forum αυτό πρέπει να ανήκει στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες, σε αυτούς που γαμάνε αποκλειστικά στα μπουρδέλα μέρα παρά μέρα. Είμαστε ειλικρινείς, δεν ανεχόμαστε τα λαμόγια. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Picker καλά κανεις και υποστηρίζεις με οποία επιχειρήματα τις απόψεις σου και τον νόμο σου αλλά πιστεύω ότι ο νόμος σου δεν αντέχει στον χρόνο
Όταν πας στα 60 -65 και δεν θα χεις οικογένεια ,ούτε παιδιά ,ούτε εγγόνια και θα σε τρώει η μοναξιά και ούτε το πουλί σου δε θα σε υποστηρίζει στο νομό σου τότε θα χτυπάς το κεφάλι σου γιατι τόσα εκατομμύρια είδη στον πλανήτη ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ  και δεν μπορεί ΟΟΟΛΑ να κάνουν λάθος
Η αναπαραγωγή ειναι ο μόνος σκοπός της φύσης
Αλλά εσύ με τον εγωισμό και το πείσμα σου πιστεύεις οτι θα σαι πάντα νέος?
Άλλαξε μυαλά όσο έχεις καιρό γιατι καμμιά φορά τα ψυχικά αδιέξοδα οδηγούν και στην αυτοκτονία
Ακολούθησε τους κλασικούς οικογενειάρχες μπουρδελιαρηδες
Τόσοι πολλοί δεν μπορεί να κάνουν λάθος

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όταν αυτός μου γαμάει την πουτάνα παύει να έχει σχέση με τη γυναίκα του και έχει 10-λεπτη σχέση με την πουτάνα μου. Γιατί εγώ λοιπόν να τον λυπηθώ; Θα τον δώσω στεγνά τον βρωμιάρη στη γυναίκα του και θα προσπαθήσω να του τη γαμήσω.
Γεια σου ρε πικυ μπηχτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom