alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
καλυτερα που δε σε καταλαβαινει γιατι αν καταλαβαινε οτι οσοι την γαμανε ειναι γκομενοι της θα ειχε χαζεψει δεν μπορει να αντεξει την αληθεια
εγω τους ωμους και τους αγκωνες μουπικερακο μολις ξυρισα το στηθος μου
εγω κατι τετοιες τις απαξιωνω με χυσιμο στη μαπαΦίλε alexcord συνήθως δεν τα λέω αυτά κατάμουτρα σε μια πουτάνα αν πρώτα δεν προκληθώ. Με την Κορίνα όμως αναγκάστηκα να τα πω γιατί ανοιγόταν και μου έλεγε πολλές ανοησίες για τους γκόμενούς της χωρίς να τη ρωτήσω.
Φίλε alexcord συνήθως δεν τα λέω αυτά κατάμουτρα σε μια πουτάνα αν πρώτα δεν προκληθώ.
Μαλάκα zeljko δεν θα κάνω κουβέντα μαζί σου. Ξέρω ότι θίγεσαι κάθε φορά που μιλάω για τα λαμόγια που δεν έχουν τα αρχίδια να λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια.
ρε κακομοιρη δεν μπορεις να κατανοησεις ουτε τον νομο ουτε την ιδεολογια του μοναχικου μπουρδελιαρη δε σε κοβει και πολυ φενεσαι εσυ εχεις μαθει να δικαιολογεισαι σαν καμια πουτανα στις γκομενες για να γαμησεις πουτανες εχεις ψυχολογικο προβλημαΠοιός δεν λέει την αλήθεια;
Εγώ σου έχω πει ότι σε συμπαθώ και ότι μπορώ να σε βοηθήσω με συμβουλές
να γαμάς γκόμενες. Χωρίς καμία θυσία από μέρους και χωρίς φυσικά να κόψεις τις πουτάνες.
γιατί δεν κοιμάσαι;Πικερ υπαρχουν πουτανες που κλεβουν λεφτα απ τις τσεπες των πελατων στο σαλονι;
γιατί δεν κοιμάσαι;
Το τραγούδι της ημέρας: