Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης καταλαβαίνει ότι οι γυναίκες που θα μπορούσαν να του κάτσουν "τζάμπα" είναι σαφώς κατώτερες από τα πουτανάκια που γαμάει στα μπουρδέλα. Έτσι αποφασίζει να μην ξοδέψει άλλο χρόνο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχοντας σταματήσει να ψάχνει για γκόμενα, ο μοναχικός μπουρδελιάρης ξέρει καλά ότι η μοίρα του είναι να γαμάει για πάντα στα μπουρδέλα. Αυτό δεν τον χαλάει, ξεκίνησε ως ανάγκη του αλλά κατέληξε να είναι επιλογή του.
Η μοναδική εναλλακτική οδός για τον γνήσιο μπουρδελιάρη είναι να βγάλει γκόμενα πουτάνα, δηλαδή να γίνει νταβατζής. Αυτό δεν το επιδιώκει, δεν τον χαλάει να μείνει πελάτης. Το αν θα γίνει νταβατζής ο χρόνος θα το δείξει.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
η ανάγκη της αγαμίας και ότι δεν σου κάθεται έξω γκομενα σε οδηγησε στην ανάγκη να πιρφορίζεις στα μπουρδέλα και να το "ντυνεις" αυτό με την δήθεν ιδελογία του "σκληρού πορνου" αλλά στην πρώτη ευκαιρία έχουμε κλαψουρίσματα και παρακάλια στα σκαλιά του μπουρδέλου επαιτώντας για την συναισθηματική αποδοχή κάποιας πορνης μιας και δεν μπορείς να την έχεις απο κανονική γυναίκα
το ξέρω ότι επίσημα θα το αρνηθείς αυτό αλλά ενδόμυχα ξέρεις ότι είναι αλήθεια
υγ και όχι μονο για σενα αυτό ισχύει για τους περισσοτερους εδω μέσα
το ξέρω ότι επίσημα θα το αρνηθείς αυτό αλλά ενδόμυχα ξέρεις ότι είναι αλήθεια
υγ και όχι μονο για σενα αυτό ισχύει για τους περισσοτερους εδω μέσα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η μοναδική εναλλακτική οδός για τον γνήσιο μπουρδελιάρη είναι να βγάλει γκόμενα πουτάνα, δηλαδή να γίνει νταβατζής. Αυτό δεν το επιδιώκει, δεν τον χαλάει να μείνει πελάτης. Το αν θα γίνει νταβατζής ο χρόνος θα το δείξει.
Ενας πελατης γυρω στα 55 ειχε πει στον τσατσο οτι "συναδελφος ειναι κι αυτος" εννοωντας οτι μια ζωη γυρνουσε στα μπουρδελα.
Ο τσατσος που τον κοιταζε λιγο υποτιμητικα τον ρωτησε πως και δεν παντρευτηκε τοσα χρονια.
mainomenosorlandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Είμαστε μοναχικοί και φαλλοκράτες, θα μπορούσαμε να γίνουμε καλόγεροι αλλά προτιμήσαμε να μείνουμε εδώ και να τα γαμήσουμε όλα. Ο ανδρισμός μας μέτρησε πιο πολύ από την αγάπη μας στο Θεό. Ελπίζουμε ο Θεός να μας συγχωρέσει.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Πικερ παραδιδεις αμαχητι το Μεταξουργειο στους Πακι :S :S εχεις ιδεα ποσοι Ελληνες θα πηγαιναν Μεταξι αν δεν πηγαιναν εκει οι πακι :S :S :SΚι εγώ θέλω να υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος των μεταναστών και να γίνονται απελάσεις των λαθραίων, όχι επειδή είμαι ρατσιστής αλλά επειδή είμαι κατά της παρανομίας. Δεν με πειράζει καθόλου όμως να γαμάω παρέα με Πακιστανούς.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ρε Πικερ βρωμανε, και ζεχνουν.μενουν 15 σε ενα δωματιο,γαμιουνται μεταξυ τους,ειναι υγειονομικες βομβες ρατσισμος ειναι αυτοςΠρόβλημά τους τύπε αν είσαι σιχασιάρηδες ή ρατσιστές. Εγώ δεν είμαι. Οι περισσότεροι Πακιστανοί είναι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες άρα συναγωνιστές μου. Τους προτιμώ χίλιες φορές από τους Έλληνες παντρεμένους.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Πικερ τρωνε αυτα τα καυτερα ολη μερα και βρωμανε ,γυρναν στην china town μες στα σκουπιδια ,δεν μπορω να το ξεπερασω :S :S :SΜαλακίες λες ρε τύπε. Εγώ ξέρω προσωπικά Πακιστανούς. Σε μπερδεύει το χρώμα και λες απλά μαλακίες. Ξεπέρασέ το!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εκανε ενας παραπονο στην Κατερινα Κολωνου οτι βρωμαγε το μουνι της σκατιλα και αυτη δικαιολογηθηκε οτι ο προηγουμενος ειχε σκατωμενα αρχιδια! Αφου στην πατριδα τους δεν ειχαν χαρτι υγειας οι ανθρωποι. Τι Αγγλιες μας λεει ο Πικερ για να το παιξει προοδευτικος; Λες και δεν εχουμε ματια να δουμε και μυτη να μυρισουμε!
Τι διαφορα εχει ο Πικερ απο τους αριστερους; Και οι δυο αρνουνται την πραγματικοτητα.
Τι διαφορα εχει ο Πικερ απο τους αριστερους; Και οι δυο αρνουνται την πραγματικοτητα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
o Τομυ ηταν τυπε :S :S :SΕκανε ενας παραπονο στην Κατερινα Κολωνου οτι βρωμαγε το μουνι της σκατιλα και αυτη δικαιολογηθηκε οτι ο προηγουμενος ειχε σκατωμενα αρχιδια! Αφου στην πατριδα τους δεν ειχαν χαρτι υγειας οι ανθρωποι. Τι Αγγλιες μας λεει ο Πικερ για να το παιξει προοδευτικος; Λες και δεν εχουμε ματια να δουμε και μυτη να μυρισουμε!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
οκ,υπαρχουν Ελληνες βρωμιαρηδες αυτο δεν αθωωνει τους πακι,που δεν εμαθαν ποτε κανονες υγιεινηςΕσύ μαλάκα κάτσε και παίξε το πουλί σου. Ξέρεις τι βρωμιάρηδες Έλληνες υπάρχουν; Άσ' το καλύτερα!
Εγώ είμαι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, όχι αριστερός. Οι φιλελεύθεροι στα κοινωνικά θέματα σκέφτονται σαν τους αριστερούς αλλά στα οικονομικά σαν τους δεξιούς.
Επίσης οι ναρκομανείς μαλάκα αν έχουν 10 ευρώ δεν τα δίνουν στις πουτάνες αλλά στη δόση τους!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Και να ναρκομανεις μπαινουν. Ασε Πικερ, ψευτης σαν τον Τσιπρα βγηκες.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Έχουμε μαζί τους ολοκληρωμένες σχέσεις των 10 λεπτών.
Πολύ λες.
Κάντο 6-7 λεπτά.
Πρέπει να έχω κάνει ρέψιμο και κλανιά με παρόμοια διάρκεια.
Χθες το βράδυ πέρασα πάλι από το Κορινάκι, με είδε από την κουζίνα και με έστειλε στο διάολο. Εγώ της απάντησα φυσικά ότι την αγαπώ. Είμαι περήφανος για τη στάση που έχω κρατήσει και για όλα όσα της έχω πει. Είναι μια κοπέλα που έχει τελείως παραποιημένη άποψη γι' αυτό που κάνει και αυτά που της έχω πει της έχουν δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση. Δεν μπορούσα να κάνω το μαλάκα όταν πήγαινα και μου έλεγε να της στέλνω μηνύματα στο facebook αλλά όχι ερωτικά γιατί έχει γκόμενο ή ότι όλοι οι πελάτες της θα ήθελαν να την έχουν γκόμενα αλλά αυτή έχει μόνο έναν. Έπρεπε να της πω την αλήθεια και αυτό έκανα και φυσικά το πλήρωσα με την απόρριψή της. Αν γύρναγα όμως το χρόνο πίσω και μου έλεγε τις ίδιες μαλακίες, πάλι τις ίδιες αλήθειες θα της απαντούσα κι εγώ.
Τα αρχίδια που κουβαλάω και τα παντελόνια που φοράω δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποκριτής και ψεύτης με τις γυναίκες. Προτιμώ να τους λέω πάντα την αλήθεια και ας ξέρω ότι αυτό με κάνει να χάνω. Είναι ζήτημα αρχής. Γι' αυτό και αηδιάζω με τα ελεεινά λαμόγια που κοροϊδεύουν τις γυναικούλες τους και νομίζουν ότι αυτό τους κάνει άντρες. Ο γνήσιος μοναχικός μπουρδελιάρης δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα δεσμευμένα λαμόγια που γαμάνε πουτάνες.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις