ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
kαι εσύ τι είσαι ;Ο σπιούνος του φόρουμ;
ετσι παει ντυμενος...γαμπρός...τον εχω δει κι εγω...σα να βγαινει πρωτο ραντεβου με γκομενα...Xθες το βράδυ γύρω στις 23¨00 ο Πικέρ εθεάθη στο Μετάξι 100μ από Ιάσωνος, ντυμένος πέννα οπου συνομιλουσε με φιλαρακο του. Σωστά πικέρ;
καλα κανει ρε γυφτοετσι παει ντυμενος...γαμπρός...τον εχω δει κι εγω...σα να βγαινει πρωτο ραντεβου με γκομενα...
εμεις παμε να γαμησουμε οχι να το παίξουμε γαμπροικαλα κανει ρε γυφτο
εχει ποιοτητα
εσεις που πατε με τις φορμες απο το γυμνασιο
εμεις παμε να γαμησουμε οχι να το παίξουμε γαμπροι
Αλλοι κανουν μπανιο ξυριζονται βαζουν κολωνιες και τα καλα τους να πανε να γαμησουν εκει που γαμανε οι πακηδες![]()
ετσι ξεχωριζει ομως ο πικερ κ ειναι ο πριγκιπας του μεταξιου
Το ερώτημα είναι ποιοι θα τον κυνηγάνε...Πικερ θα γινεις διάσημος στο τέλος! θα σε κυνηγάνε για ενα αυτογραφο
Η άποψη του motardos είναι η άποψη της ακροδεξιάς. Για εμένα που είμαι φιλελεύθερος οι πόρνες είναι οι γκόμενές μου. Το αν οι ίδιες δεν το βλέπουν έτσι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ πάντως τις γαμάω κανονικά.
Οι αντιφατικές πεποιθήσεις είναι χαρακτηριστικό της γραικυλικής κοινωνίας.φιλελευθερος ε ;
τα προηγουμενα χριστιανοταλιμπανιστικα ποστ σου σχετικα με ... το θεο ... ηταν ακρως φιλελευθερα...![]()
μπολντη το γυρισες στις πουτανες κι εσυ τελικα;Πικερ θα γινεις διάσημος στο τέλος! θα σε κυνηγάνε για ενα αυτογραφο
:S πως το εννοεις αυτο ρε τυπε?O πραγματικός μπουρδελιάρης είναι φιλελεύθερος, άθρησκος, αντιδραστικός. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για θρησκεία, μίλησα απλά για Θεό. Υπάρχει μία απροσδιόριστη θεία δύναμη που ταυτίζεται με τη φύση, η οποία και συχνά εκδικείται.