Επισκέπτης
ένα βίντεο με τον lakis lalakis
Αντε ψυχανάλυση να κάνειςΣκατά έχει φάει στη ζωή του αυτός που καμαρώνει που είναι mod στο φόρουμ για μπουρδέλα. Και απειλεί ... ότι θα διαγράψει άλλους, νοιώθει σπουδαίος έτσι (εδώ κολλά το ποιηματάκι που λέγαμε μικροί , για εκείνο το βουνό ... με τα πολλά τα γίδια ... ανέβα εκεί πάνω και ... ... ... μου τα @@). Ο αποτυχημένος φαίνεται εύκολα Zero.
Επειδή είμαι μεγαλόψυχος , θα σου κάνω ένα μάθημα. Κάτι που δεν έμαθες κατά την αποτυχημένη φοίτησή σου στο σχολείο , που προηγήθηκε της αποτυχημένης ζωής που έχεις τώρα , με μεγαλύτερο ανδραγάθημα τον τίτλο του mod στο μπουρδέλα , που ... μπορεί να διαγράψει άλλους (και να τους κλάσει ...) ...
Λοιπόν , για να μη σε παίρνουν χαμπάρι τόσο γρήγορα ότι είσαι αγράμματος και αποτυχημένος , μάθε πως ...
το "οτι" όταν σημαίνει "οτιδήποτε" παίρνει ... υποδιαστολή!
Η λεξούλα που σου έβαλα με bold παραπάνω , έπρεπε να γραφτεί "ό,τι" ...
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ο Λάκης μπορεί να έχει ιδιαίτερες απόψεις σε κάποια θέματα, αλλά σε ένα έχει σίγουρα δίκιο. Εάν δεν σας αρέσουν τα threads που ανοίγει, μην τα διαβάζετε και μην απαντάτε.
Τραβηγμένες πολιτικά απόψεις έχει και από τον αριστερό χώρο μέσα στο Site, γιατί εκεί δεν κράζει κανείς?
Άλλωστε, ακόμη και η Βουλή μας επιτέλους έχει και εκπροσώπηση και από τα δεξιά άκρα, στο forum γιατί σας πειράζει?
Ή μήπως η κατάργηση του δικομματισμού σημαίνει για κάποιους να υπάρχουν μόνο αριστερά μικρά κόμματα?
Ευτυχώς η κάλπη έδειξε κάτι άλλο!
+1Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ο Λάκης μπορεί να έχει ιδιαίτερες απόψεις σε κάποια θέματα, αλλά σε ένα έχει σίγουρα δίκιο. Εάν δεν σας αρέσουν τα threads που ανοίγει, μην τα διαβάζετε και μην απαντάτε.
Τραβηγμένες πολιτικά απόψεις έχει και από τον αριστερό χώρο μέσα στο Site, γιατί εκεί δεν κράζει κανείς?
Άλλωστε, ακόμη και η Βουλή μας επιτέλους έχει και εκπροσώπηση και από τα δεξιά άκρα, στο forum γιατί σας πειράζει?
Ή μήπως η κατάργηση του δικομματισμού σημαίνει για κάποιους να υπάρχουν μόνο αριστερά μικρά κόμματα?
Ευτυχώς η κάλπη έδειξε κάτι άλλο!
Ευτυχως που υπαρχει και ο Καρατζαφερης για τον Albert Speer. Eυτυχως..