Νέα

Ο νέος Πρωθυπουργός της Βαυαρίας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οχι και φθηνοδουλειές οι οδοντίατροι, μια περιουσία ζητάνε για μια γέφυρα λες και φτιάχνουν το Ρίο-Αντίρριο.

εγω παντως ξερω οδοντιατρο (ενδοδοντολόγο) που τζιραρει κατι λιγοτερο απο 1 εκατομυριο ευρω το χρονο με ιατρειο που απασχολει 5-6 ατομα..

τοσα ξερει, τοσα λεει ο λακης.. για κανεναν αλβανο εργατη τον κοβω..

υ.γ. ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΙΠΠΙΚΟ ΤΟΥ !!!!

Επισκέπτης
εγω παντως ξερω οδοντιατρο (ενδοδοντολόγο) που τζιραρει κατι λιγοτερο απο 1 εκατομυριο ευρω το χρονο με ιατρειο που απασχολει 5-6 ατομα..

Είναι δυνατόν. Σε τέτοια ποσά δεν φτάνουν πολλοί όμως. Οι ενδοδοντιστές τέτοιας κλάσης είναι καμιά 10αριά και οι περισσότεροι εκμεταλεύονται και τον τίτλο του καθηγητού που διαθέτουν. Τα άτομα που απασχολούν , είναι γυναίκες. Οπότε όπως καταλαβαίνεις συνδιάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Τα κορίτσια για να μάθουν και να γίνουν "ειδικές" ιδρώνουν πραγματικά ...

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η καλύτερη εθνικότητα για πρωθυπουργό οπουδήποτε, είναι η Σλάβικη. Βάζεις ένα Σλάβο πρωθυπουργό , δεν μπορεί θα φέρει και γυναίκες από την πατρίδα του να γαμήσουν όλοι οι φτωχοί.Οποιαδήποτε Σλάβικη εθνικότητα. Βουλγάρες, Ρωσίδες , Σέρβες , Τσέχες , Σλοβάκες ...
:2funny:  :2funny: Είδες πως ξηγιούνται οι Σλάβοι?  :rockon: Γυναίκες για να γαμάει ο μέσος πολίτης με λαϊκές καταβολές. :rockon: Ενώ οι Γερμανικές φάρες ανέραστοι ρε παιδί μου.Είδες και εδώ στην πατρίδα μας χορτάσανε μουνί όλοι οι φτωχοί με τις Σλάβες 3η κατηγορίας που σκάσανε μύτη για βίζιτα.Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αυτές δεν ήρθαν με κουμουνιστικό καθεστώς εδώ.Αλλά με καπιταλιστικό.Ξέρεις και στον καπιταλισμό δεν υπάρχουν ήθη και αξίες μπροστά στο μέγιστο ιδανικό του χρήματος που υπερασπίζεται.

Επισκέπτης
Οχι και φθηνοδουλειές οι οδοντίατροι, μια περιουσία ζητάνε για μια γέφυρα λες και φτιάχνουν το Ρίο-Αντίρριο.

Περιουσία για σένα. Δεν είναι και κανένα σοβαρό ποσό τα 2-3 κατοστάρικα που παίρνουν ανά δόντι για τις γέφυρες. Μην κοιτάς που για σένα είναι μηνιάτικο.Για άλλους είναι @@ ...
Αλλά εκείνοι όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αναρχικοί σαν εσένα. Πάντα το έλεγα ότι το μοναδικό προβλημα που έχουν τα διάφορα αναρχοκουμμούνια με τους επιτυχημένους και τους καλοπληρωμένους , είναι ότι δεν ανήκουν σε αυτούς!

Κουράγιο , ο μπάφος θα σε βοηθήσει να ξεχνάς! Τόσα συντρόφια σου κάτι θα ξέρουν!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Να φανταστείτε, οτι μέχρι και πριν απο λίγο καιρό δεν πολυσυμπαθούσα τους ΚΚΕδες όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά επειδή οι περισσότεροι απο αυτούς είναι κολλημένοι, όπως μου την δίνουν γενικότερα όλοι οι κολλημένοι με οποιοδήποτε κοινωνικό-θρησκευτικό-πολιτικό-οπαδικό αντικείμενο.

Τώρα τελευταία όμως διαβάζοντας τα post του Lakis (καλά ρε φίλε, είναι nick αυτό για επιστήμονα/οδοντίατρο/γιατρό/Dr Med/Phd/MBA/NBA/BBC/MEGA TV/Δόκτωρας που μας παρουσιάζεσαι..), έτσι μου έρχεται να πιάσω την Παπαρήγα και να της δώσω δύο σταυρωτά φιλιά. Μιλάμε θα αρχίσω να κυκλοφορώ με Αυγή/Ριζοσπάστη και θα κάνω homepage το athens.indymedia.org

Έτσι κι αλλιώς στα Εξάρχεια κυκλοφορώ επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είμαι και demi μέλος του αναρχοαυτόνομου παρακράτους, τι άλλο θέλω !

Υ.Γ. Τέρμα και το Spermbob. Απο εδώ και πέρα θα με λέτε Αβραάμ Κοέν !

Επισκέπτης
Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αυτές δεν ήρθαν με κουμουνιστικό καθεστώς εδώ.Αλλά με καπιταλιστικό.

Σωστός!

Η αλήθεια να λέγεται!

Με το κομμουνιστικό καθεστώς όταν οι Σλάβες ήταν κλεισμένες πίσω από ναρκοπέδια και ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και τις φυλούσαν ελεύθεροι σκοπευτές, τότε ... πήγαιναν οι καπιταλιστές στις χώρες τους!

Αν ξέρεις Θεσσαλονικιούς που ήταν ενήλικες πριν το 1989 ρώτα τους για τα Σ/Κ στη Βουλγαρία. Ήταν παράδεισος. Γέμιζαν μια βαλίτσα καλσόν BIC , marlboro και οδοντόκρεμες και πήγαιναν Βουλγαρία.

Με 1 καλσόν BIC ή 1 κουτί marlboro διάλεγες όποια ήθελες και τη γαμούσες όσο ήθελες.Αν έδινες και στον άνδρα/πατέρα της ένα marlboro σου έφερνε καινούργιες καπότες και έπαιρνε τις ... γεμάτες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Εφόσον παραμένει στήλη με πολιτικά και δεν με κάνει ban η Α.Μ. ο σπουδαίος άρχων mod Zero Tolerance (κάτι που όπως μαντεύετε θα το έγραφα στις παλιές μου παντόφλες, γιατί για τα αρχίδια μου δεν αξίζει) θα γράφω πολιτικά.

μην φοβάσαι.
Δεν πρόκειτε να σε μπανάρω.
Μετά με ποίον θα γελάω?
Στο ξανάλέω προσφέρεις άφθονο γέλιο στο φόρουμ,και μάλιστα τσάμπα.
Εισαι ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ, ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!

Επισκέπτης
ρε λακη δεν ανοιγεις ενα θρεντ οπου θα μας εξιστορεις τις επαφες σου με τα 1.500 ct-cg που εχεις παρει???εκτος αν την βρισκεις με τα μπινελικια & την χλευη που εισπρατεις οποτε συνεχισε ακαθεκτος..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντα το έλεγα ότι το μοναδικό προβλημα που έχουν τα διάφορα αναρχοκουμμούνια με τους επιτυχημένους και τους καλοπληρωμένους , είναι ότι δεν ανήκουν σε αυτούς!

Θα σε απογοητεύσω αλλά υπάρχουν αρκετά καλοπληρωμένα κομούνια που κόπτονται για το "δίκιο του μετανάστη" ή την εργατιά. Όπως επίσης υπάρχουν και πολλοί λακέδες ψοφολίμες που συνωστίζονται γύρω από πρόσωπα της εξουσίας μπας και φέξει και γι'αυτούς.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Περιουσία για σένα. Δεν είναι και κανένα σοβαρό ποσό τα 2-3 κατοστάρικα που παίρνουν ανά δόντι για τις γέφυρες. Μην κοιτάς που για σένα είναι μηνιάτικο.Για άλλους είναι @@ ...
Αλλά εκείνοι όπως καταλαβαίνεις δεν είναι αναρχικοί σαν εσένα. Πάντα το έλεγα ότι το μοναδικό προβλημα που έχουν τα διάφορα αναρχοκουμμούνια με τους επιτυχημένους και τους καλοπληρωμένους , είναι ότι δεν ανήκουν σε αυτούς!

Κουράγιο , ο μπάφος θα σε βοηθήσει να ξεχνάς! Τόσα συντρόφια σου κάτι θα ξέρουν!

Μέσα έπεσες :grin:
Δεν είμαι αναρχικός, δεν είμαι κουμουνιστής, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δουλεύω από 16ετών, δεν καπνίζω και δεν πίνω.  Εχω οικογένεια και για τα οικονομικά μου, έχω τον τρόπο μου.
Μην μου λες για τους γιατρούς που ζητάνε όσα θέλουνε, άλλωστε εσύ τους έθαψες πιο πάνω για το ποιόν τους.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το ανεκδοτο της Ημερας...
Τι κανουν ενας εβραιος, ενας Λακης και ενας ρωσσος εξω απο ενα μπουρδελο με αναμενο το κοκκινο φωτακι?

ο εβραιος (κατα την επισημη εκδοχη) περιμενει να φυγουν ολοι για να πεσουν οι τιμες και να μπει. Ομως πιστευω οτι φοβαται και τον Λακη που καθετε με τις ωρες απ εξω και συνεχως κοβει την κατατομη του μονολογοντας "βρε κατι μου λεει αυτη η φατσα, κατι μου λεει....."
Ο Λακης περιμενει την στιγμη που το κοκκινο θα γινει πρασινο για να μπει μεσα. "ε, οχι και να μπουμε με κοκκινο"  μονολογει. Οι κακιες γλωσσες λενε οτι το κοκκινο το περασε για απαγορευτικο στοπ. Η αληθεια ομως ειναι οτι ο Λακης αντιπαθει το κοκκινο σε ολες του τις μορφες. Γι αυτο πολλα μπουρδελα εχατως εχουν αλλαξει το κλασσικο κοκκινο φως με μπεζ απλικα.....
Ο ρωσσος βεβαια περιμενει την γυναικα του να σχολασει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Έτσι κι αλλιώς στα Εξάρχεια κυκλοφορώ επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είμαι και demi μέλος του αναρχοαυτόνομου παρακράτους, τι άλλο θέλω !

Υ.Γ. Τέρμα και το Spermbob. Απο εδώ και πέρα θα με λέτε Αβραάμ Κοέν !

ωστε έστι ε?
είσαι και εσύ ένας απο τους χασικλήδες των εξαρχείων!!

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η καλύτερη εθνικότητα για πρωθυπουργό οπουδήποτε, είναι η Σλάβικη. Βάζεις ένα Σλάβο πρωθυπουργό , δεν μπορεί θα φέρει και γυναίκες από την πατρίδα του να γαμήσουν όλοι οι φτωχοί.Οποιαδήποτε Σλάβικη εθνικότητα. Βουλγάρες, Ρωσίδες , Σέρβες , Τσέχες , Σλοβάκες ...
Όση σχέση έχουν οι σλάβοι με τους Ρώσους
τόσο η σχέση σου με την πολιτική.....

Επισκέπτης
εκτος αν την βρισκεις με τα μπινελικια & την χλευη που εισπρατεις οποτε συνεχισε ακαθεκτος..

Ειλικρινά πιστεύεις ότι μπορεί να με απασχολήσει το ο,τιδήποτε γράψει εδώ ο οποισδήποτε για μένα; Είναι σαν να μην τα γράφουν.Από νωρίς είχα αποκτήσει την ικανότητα να καταλαβαίνω τι ευχαριστεί τον καθένα, ανάλογα με το προφίλ του. Στα φόρουμ την ικανότητά μου αυτή την χρησιμοποιώ με αντίστροφο τρόπο. Ξέρω τι δυσαρεστεί τον καθένα. Τις αντιδράσεις που προκαλούν τα θέματα που βάζω, τις περίμενα από πριν τα βάλω. Λες δεν είχα πάρει πρέφα τα καμαρωτά αναρχοκουμμούνια; Κρύβονται εύκολα; Κρά κάνουν! Λες να περίμενα ότι θα μου ... έδιναν συγχαρητήρια για τέτοια θέματα; Αν ήθελα να κερδίσω τη συμπάθειά τους, θα έβαζα θέματα για τους κακούς μπάτσους που χτυπάνε διάφορους "φοιτητές" ή σκοτώνουν "μαθητές" , για την νομιμοποίηση του χασίς , για τα Λευκά κελιά κ.α.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....και δεν με κάνει ban η Α.Μ. ο σπουδαίος άρχων mod Zero Tolerance (κάτι που όπως μαντεύετε θα το έγραφα στις παλιές μου παντόφλες, γιατί για τα αρχίδια μου δεν αξίζει) θα γράφω πολιτικά.

ρε συ λαλακη, μηπως τον γουσταρεις τον zero ????

μηπως γουσταρεις να σου περασει ενα χερι μίνιο να μη σκουριαζεις ????

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ρε λακη δεν ανοιγεις ενα θρεντ οπου θα μας εξιστορεις τις επαφες σου με τα 1.500 ct-cg που εχεις παρει???εκτος αν την βρισκεις με τα μπινελικια & την χλευη που εισπρατεις οποτε συνεχισε ακαθεκτος..

Απο τα συμφραζόμενα του φίλου μας, δημιουργείται η εντύπωση οτι το/τα πτυχία του τα έχει πάρει (αν τα έχει πάρει, γιατί ξέρεις στα forums η εικόνα σου δεν σχηματίζεται απο αυτά που λές εσύ για τον εαυτό σου, αλλά απο αυτά που γράφεις...και αυτά που γράφει ο λάκης δεν θυμίζουν επιστήμονα όπως αρέσκεται να εμφανίζει τον εαυτό του) σε χώρα του βαλκανικού μπλόκ.

Αν όντως ισχύει αυτό, προφανώς εκμεταλλεύοντανε το γεγονός οτι κυκλοφορούσε με τα λιγοστά λεφτουδάκια που του έστελνε ο πατέρας του τα οποία εκει τα έβλεπαν όπως βλέπουμε εμείς τα λεφτά του Βγενόπουλου και της Marfin.
Οπότε δεν είναι και δύσκολο να γαμήσεις 1500cg με 1$ ή 1 κουτί Marlboro όπως ο ίδιος λέει.

Επισκέπτης
μηπως γουσταρεις να σου περασει ενα χερι μίνιο να μη σκουριαζεις ????

Σε αυτό αν απαντήσω, σχετικά με το ποιός θα μινιάρει ποιόν (ή ποιάν) θα με κάνει ban ο γελοίος. Οπότε για την ώρα δεν απαντώ. Θα βάλω μερικά πολιτικά θεματάκια ακόμη και αν με ξαναπροκαλέσεις, θα απαντήσω όταν ετοιμάζω το φινάλε.

Γενικά έχω πει πάντως πολλές φορές ότι οι άνδρες, δεν πουλάνε μαγκιές και νταηλίκια στα φόρουμ, αλλά έξω, στο δρόμο.

Οι άντρες , έτσι;
Όχι όσοι έχουν @@ ψύρες ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ειλικρινά πιστεύεις ότι μπορεί να με απασχολήσει το ο,τιδήποτε γράψει εδώ ο οποισδήποτε για μένα; Είναι σαν να μην τα γράφουν.

ρε λαλακη, πλακα μας κανεις ????

κι αυτες οι καθημερινες ειδοποιησεις που στελνεις καθημερινα στους mods οτι ο ενας σου ειπε αυτο κι ο αλλος σου ειπε το αλλο, τι ειναι ????

δε σ απασχολει τι σου γραφει ο καθενας, αλλα το χαφιεδιλικι και το ρουφιανιλικι σου το εξασκεις καθημερινα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σε αυτό αν απαντήσω, σχετικά με το ποιός θα μινιάρει ποιόν (ή ποιάν) θα με κάνει ban ο γελοίος. Οπότε για την ώρα δεν απαντώ. Θα βάλω μερικά πολιτικά θεματάκια ακόμη και αν με ξαναπροκαλέσεις, θα απαντήσω όταν ετοιμάζω το φινάλε.

Γενικά έχω πει πάντως πολλές φορές ότι οι άνδρες, δεν πουλάνε μαγκιές και νταηλίκια στα φόρουμ, αλλά έξω, στο δρόμο.

Οι άντρες , έτσι;
Όχι όσοι έχουν @@ ψύρες ...
αν δεν θες να δεις οριστικα την πορτα του σαιτ αυτου, ΔΕΝ θα ξανακανεις χαρακτηρισμους τυπου ''γελοιος''.

το ποστ αυτο ΔΕΝ στο σβηνω για να το θυμασαι..

ενταξει παληκαρι μου ??

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λάκη είσαι 'αστείρευτη πηγή πληροφοριών' της Σοβιετική Ένωσης  :2funny: Πρέπει όμως να συνεχίσω την υπέροχη δουλειά μου μετά το γέλιο που έριξα με τα post σου και να μην χαλάμε τις καρδιές μας σου αφιερώνω μια photo απο Σλάβα 'κόκκινη' που τόσο 'αντιπαθείς'.Ελπίζω η φωτογραφία να σου αρέσει και να γλυκάνει την άρρωστη,μισανθρωπική,ρατσιστική ψυχοσύνθεσή σου  :)

Συνημμένα

• russian_beauty.jpg
    russian_beauty.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 49

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom