Ε, είπαμε και εσύ να βάλεις ορφανά, οχι να κατεβάσεις ολόκληρο το ορφανοτροφείο.....γεια σου ρε Λάκη μεγάλε λαϊκέ κόμοδε του εθνικοσοσιαλιστικού κρατιδίου του Μπουρδελιστάν για την προσφορά σου στην διασκέδαση μας σου απονέμω το μετάλλιο της χήρας με τα 5 ορφανά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλα ρε πούστη μου !!!!!
Έγινε τέτοιο πράγμα
Γι'αυτό χθές το απόγευμα την ώρα που γαμούσα την Βίκυ στην Διδύμου 18, έχυσα αμέσως σε 2 δευτερόλεπτα ?
Προς στιγμήν φοβήθηκα οτι έχω πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλα τώρα που το λές όλα εξηγούνται...
Έγινε τέτοιο πράγμα
Γι'αυτό χθές το απόγευμα την ώρα που γαμούσα την Βίκυ στην Διδύμου 18, έχυσα αμέσως σε 2 δευτερόλεπτα ?
Προς στιγμήν φοβήθηκα οτι έχω πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλα τώρα που το λές όλα εξηγούνται...
Επισκέπτης
lakis33 μιλάμε για τέχνη τι Βέγγος Μουστάκας Γούντι Άλεν Πήτερ Σέλερς μιλάμε για γέλιο.Έλα ρε πούστη μου !!!!!
Έγινε τέτοιο πράγμα
καλά δεν μπορώ να καταλάβω πως οι μοντ δεν βάλανε ακόμα εισιτήριο στα θρέντ του λάκη.
Επισκέπτης
εχτες το προγκηξατε αγρια το παλληκαρι & σημερα απεχει..ποιο μαλακα ρε..ποιος θα αναπληρωσει το κενο τωρα???λειπει & ο spinos..ποιος μας εμεινε???α ρε αριωνα..σημερα με τι θα την βγαλουμε???γεια σου ρε Λάκη μεγάλε λαϊκέ κόμοδε του εθνικοσοσιαλιστικού κρατιδίου του Μπουρδελιστάν για την προσφορά σου στην διασκέδαση μας σου απονέμω το μετάλλιο της χήρας με τα 5 ορφανά
Επισκέπτης
όπου να είναι θα σκάσει μύτη ο λάκης ώρα του είναι.εχτες το προγκηξατε αγρια το παλληκαρι & σημερα απεχει..ποιο μαλακα ρε..ποιος θα αναπληρωσει το κενο τωρα???λειπει & ο spinos..ποιος μας εμεινε???α ρε αριωνα..σημερα με τι θα την βγαλουμε???
Επισκέπτης
πλειοψηφείας των ανθρώπον
εσύ και οι όμοιοι σου ούτε ταξί δεν γεμίζεται
είναι ποιο σοβαρός
να γίνεσαι περισότερο αντιπαθείς
την κύρια ενασχόλησει μας
ειται
εφράδια
Η ορθογραφία σου τα λέει όλα.
Δεν θα μπορούσες να είσαι τίποτε άλλο , παρά κομμουνιστής.
Σου ταιριάζει.
Πολύ καλή επιλογή.
Κι εγώ αν ήμουν σαν εσένα κομμουνιστής θα ήμουν, αν δεν αυτοκτονούσα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
όπου να είναι θα σκάσει μύτη ο λάκης ώρα του είναι.
οριστε ρε συ.... φαγωθηκες !!!!
τον ξεδοντιασε και ηρθε..
λακη παρε μετρα για τη γεφυρα..
Επισκέπτης
λακη βάλε την φωτογραφια σου στο site έχουν περισέψει κάτι προβιοτικά γιαούρτια να σου φτι'αξουμε επιδερμίδα.Η ορθογραφία σου τα λέει όλα.
Δεν θα μπορούσες να είσαι τίποτε άλλο , παρά κομμουνιστής.
Σου ταιριάζει.
Πολύ καλή επιλογή.
Κι εγώ αν ήμουν σαν εσένα κομμουνιστής θα ήμουν, αν δεν αυτοκτονούσα.
Επισκέπτης
τον ξεδοντιασε και ηρθε..
λακη παρε μετρα για τη γεφυρα..
Δεν δουλεύω ως οδοντίατρος.
Μετά την απόφοίτηση μου από την Οδοντιατρική
τελείωσα και Ιατρική, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ασχολούμαι με
γέφυρες και λοιπές φθηνοδουλειές.
Αλλά το τι δουλειά κάνω, δεν αφορά το φόρουμ.
Π.χ. ο arion τι δουλειά να κάνει;
Από τις παρουσίες που βαράει εδώ μέσα, κανένας κοπρίτης δημόσιος υπάλληλος θα είναι από αυτούς που διόρισε ο σιδερένιος επί 8ετίας.
Ξέρεις, από τα σκατομμούνια που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή.
Αλλά δεν μας ενδιαφέρουν τα ... "επαγγελματικά" του.
Κατανοητό ότι είναι κοπρίτης που τα ξύνει σε κάποια δημόσια υπηρεσία, αλλά πρέπει να ασχολούμαστε;
Εφόσον το θέλετε πάντως, μπορώ σε κάθε post να αναφέρομαι στο επάγγελμα των υπολοίπων.
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι πως δεν μπορείτε να με σταματήσετε από το να γράφω πολιτικά θέματα εφόσον υπάρχει αντίστοιχη στήλη. Πρώτος εγώ παλιότερα είχα πει ότι δεν είχε θέση στο φόρουμ. Μου είχατε πει ότι έχει και αν δεν γουστάρω να μην τη διαβάζω. Σας επαναλαμβάνω αυτή την απάντηση. Αν δεν γουστάρετε μην μπαίνετε. Εφόσον παραμένει στήλη με πολιτικά και δεν με κάνει ban η Α.Μ. ο σπουδαίος άρχων mod Zero Tolerance (κάτι που όπως μαντεύετε θα το έγραφα στις παλιές μου παντόφλες, γιατί για τα αρχίδια μου δεν αξίζει) θα γράφω πολιτικά.
Ό,τι κι αν πει ο γερό-μπολσεβίκος μπαρμπα-arion δεν σταματώ.
Αν θέλετε να αναφέρεστε στη δουλειά μου πάντως, παρόλο που δεν σας αφορά , μπορείτε να με αποκαλείτε σαλεπιτζή της Ομόνοιας.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
laki, laki, laki
I should B so lucky in love
I should B so lucky
laki, laki, laki
πηδα το μαντρακι λακη -λακη
I should B so lucky
laki, laki, laki
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Αυτή είναι επίκαιρη ενημέρωση, που πιάνει τον παλμό του Ελληνα μικρομεσοαστού, Μπράβο!!!
Πόσα παιδιά έχει;
Πως τα λένε;
Του αρέσει ο αρακάς;
Φοράει ζιβάγκο;
Αλλάζει σώβρακο κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα;
Οι παντόφλες του είναι Μιτσούκο;
Για τον Falco τι λέει;
Θα έρθει για περιοδεία στις λαϊκές Αθηνών και περιχώρων;
Αν μπορείς Δρ. Mengele συνέχισε μας αυτό το καυτό θέμα, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδυα, δε μας σηκώνεται δίχως να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες από τη Βαυβαρία.
Πόσα παιδιά έχει;
Πως τα λένε;
Του αρέσει ο αρακάς;
Φοράει ζιβάγκο;
Αλλάζει σώβρακο κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα;
Οι παντόφλες του είναι Μιτσούκο;
Για τον Falco τι λέει;
Θα έρθει για περιοδεία στις λαϊκές Αθηνών και περιχώρων;
Αν μπορείς Δρ. Mengele συνέχισε μας αυτό το καυτό θέμα, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδυα, δε μας σηκώνεται δίχως να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες από τη Βαυβαρία.
Επισκέπτης
O Lakis πρωθυπουργός μαζί με το πνεύμα του φύρερ καθοδηγητή .
Η καλύτερη εθνικότητα για πρωθυπουργό οπουδήποτε, είναι η Σλάβικη. Βάζεις ένα Σλάβο πρωθυπουργό , δεν μπορεί θα φέρει και γυναίκες από την πατρίδα του να γαμήσουν όλοι οι φτωχοί.Οποιαδήποτε Σλάβικη εθνικότητα. Βουλγάρες, Ρωσίδες , Σέρβες , Τσέχες , Σλοβάκες ...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τους Σαλεπιτζηδες της Ομονοιας τους Ρωτησες???μπορείτε να με αποκαλείτε σαλεπιτζή της Ομόνοιας.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Αλλά το τι δουλειά κάνω, δεν αφορά το φόρουμ.
εχεις δικιο. οντως δεν αφορα το φορουμ, αλλα αφορα το
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
laki, laki, lakiΗ καλύτερη εθνικότητα για πρωθυπουργό οπουδήποτε, είναι η Σλάβικη. Βάζεις ένα Σλάβο πρωθυπουργό , δεν μπορεί θα φέρει και γυναίκες από την πατρίδα του να γαμήσουν όλοι οι φτωχοί.Οποιαδήποτε Σλάβικη εθνικότητα. Βουλγάρες, Ρωσίδες , Σέρβες , Τσέχες , Σλοβάκες ...
I should B so lucky
laki, laki, laki
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και στο Βιντεακι της υπογραφης μου κοιτα τον Τσιγγανο ΠΑΤΣΑ να γαμαει τους Αρειους της ΒρεμηΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K