Νέα

Ο Κοψιάλης στήνει παγίδα σε παιδόφιλο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.228
Πόντοι
5.006
Επειδή κάποιοι μπορεί να απορούν πώς γίνεται αυτό, σκεφτείτε το εξής: να το παίξω σε κάποιο από εσάς ανήλικο 13 ετών, να μιλήσουμε διαδικτυακά, να μου πει ο άλλος τα χίλια μύρια σεξουαλικά, να γουστάρει, να έρθει στο σπίτι μου για ερωτική πράξη, και να βρει εμένα μπροστά του.
Τι αδίκημα έχει τελέσει;;;

Θα σε γαμησει? Γιατι αν κανετε σεξ, εχετε τελεσει το υψιστο αδικημα της ομοφυλοφιλιας ως κιναιδοι...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τραγικο και παρανομο
Δε μπορει η αστυνομια να σε προκαλει να κανεις εγκλημα
Αυτο λεγεται προβοκατσια
Οτι μαλακια κανουν οι Αμερικανοι εξαπλωνεται
σα δε ντρεπεσαι?ειναι δυνατον να του ζητησουν και τη αδεια αν θα τον παγιδευσουν ενω εκλεισε ραντεβου για να γαμησει ενα ανηλικο?ποσο αρωστος εισαι ρε?δυστιχως ολοι εσεις ζειτε αναμεσα μας και οι βιαστες και αυτοι που τους υποστηριζουν.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Καλος μαλακας αυτός ο youtuber
Στο τελος θα κλεισουν αυτον μεσα
:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Και στα χρόνια μας τα κοριτσια αλλαζαν στα ασανσερ για να μην τα βλεπουν οι γονεις με τα σουπερ μινι . Ημιγυμνες εβγαιναν οι γκομενες στα κλαμπ και στα 90ς . Απλα τοτε δεν υπηρχε τοση μεγαλη λιγουρια απο τους 40+ .
Αρχίδια καπαμάς. Τότε τις γαμούσε ο παίκτης μπάσκετ/βόλλευ/ποδόσφαιρου της κάτω ραχούλας
και ο ντιτζέη πορτιέρης μπαρμαν σερβιτόρος υποδοχή ξαοπλωστράς μαιτρ στο
CLUB LOUNGE RESTAURANT που σέρβιρε διαλυτικό πινέλου και σάπια αγγούρια σε πιατέλες
και ήταν πρώτη μούρη στην κάθε κωλογειτονιά του κερατά
και καλοκαίρι πήγαινε πάρο/ιο/μύκονο/σαντορίνη.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.
Γουστάρω που ψόφησε εκείνη η νύχτα μαζί με τα καθίκια που δούλευαν εκεί .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.675
Πόντοι
9.931

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.932
Πόντοι
3.656
Καμία αποπλάνηση δεν υπάρχει από τη στιγμή που δεν το άγγιξε το μικρό. Πάει μέσα για ένα πλημμέλημα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου (εφόσον είχε όντως συνομιλήσει με το ανήλικο- αν συνομιλούσε με τον Κοψιάλη, πανεύκολα ένας δικηγόρος θα τον καθαρίσει ότι ''τους κατάλαβε και έκανε πλάκα μαζί τους'').

Κάτι ακόμη και θυμηθείτε το: αφού ο τύπος δε συνομιλούσε με το ανήλικο αλλά με τον Κοψιάλη, όταν τον συνέλαβαν δεν υπήρχε και αυτόφωρο αδίκημα. Με έναν καλό δικηγόρο, θα βγει και από πάνω.

Συμπέρασμα: αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζονται ερασιτέχνες στο βωμό των likes και της προβολής.
Νομίζω τύπε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς...ίσως όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά σε αυτά τα θέματα...

αφού εκτός του ότι ο τύπος ξεκίνησε μιλώντας πραγματικά με το παιδάκι -άλλο που μετά άλλαξε αυτό-....

ο τύπος πήγε εκεί με μια τσάντα γεμάτη δονητές....και μπορεί να μην έκανε πραγματικά την πράξη και η ποινή να μην είναι η ίδια σαν να την είχε κάνει...

αλλά είναι σα να λέμε ότι η αντιτρομοκρατική δεν μπορεί να συλλάβει τρομοκράτες πριν ανατινάξουν κάτι....δεν ισχύει αυτό....υπάρχει και το προμελετημένο έγκλημα....

Συμφωνώ ότι ο κοψιάλης έκανε μαλακία έπρεπε να δώσει την υπόθεση απλά στην αστυνομία....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Νομίζω τύπε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς...ίσως όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά σε αυτά τα θέματα...

αφού εκτός του ότι ο τύπος ξεκίνησε μιλώντας πραγματικά με το παιδάκι -άλλο που μετά άλλαξε αυτό-....

ο τύπος πήγε εκεί με μια τσάντα γεμάτη δονητές....και μπορεί να μην έκανε πραγματικά την πράξη και η ποινή να μην είναι η ίδια σαν να την είχε κάνει...

αλλά είναι σα να λέμε ότι η αντιτρομοκρατική δεν μπορεί να συλλάβει τρομοκράτες πριν ανατινάξουν κάτι....δεν ισχύει αυτό....υπάρχει και το προμελετημένο έγκλημα....

Συμφωνώ ότι ο κοψιάλης έκανε μαλακία έπρεπε να δώσει την υπόθεση απλά στην αστυνομία....
Μην μπλέκεις τη βούρτσα με τα μανταλάκια: η κατοχή εκρηκτικών είναι ήδη αδίκημα, ενώ αδίκημα είναι και η εγκληματική οργάνωση.
Το να έχω μία τσάντα με δονητές, δεν αποτελεί αδίκημα. Ούτε αδίκημα είναι το να γουστάρω ανήλικα: στο μυαλό μου μπορεί να γουστάρω Ο,ΤΙ θέλω. Κανένα ποινικό σύστημα του δυτικού κόσμου δεν τιμωρεί το τι γουστάρεις, τιμωρεί την πράξη σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.932
Πόντοι
3.656
Μην μπλέκεις τη βούρτσα με τα μανταλάκια: η κατοχή εκρηκτικών είναι ήδη αδίκημα, ενώ αδίκημα είναι και η εγκληματική οργάνωση.
Το να έχω μία τσάντα με δονητές, δεν αποτελεί αδίκημα. Ούτε αδίκημα είναι το να γουστάρω ανήλικα: στο μυαλό μου μπορεί να γουστάρω Ο,ΤΙ θέλω. Κανένα ποινικό σύστημα του δυτικού κόσμου δεν τιμωρεί το τι γουστάρεις, τιμωρεί την πράξη σου.
Στο μυαλό του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει....αλλά όταν αυτό το εκφράζει μιλώντας με ένα παιδάκι και όταν ξεκινάει να πάει να το βρει με μια τσάντα γεμάτη δονητές αυτό δεν είναι προετοιμασία του εγκλήματος?

Δε είναι όλα τα εγκλήματα το ίδιο και η φύση του κάθε εγκληματία διαφέρει.

Εγώ μιλάω για την πράξη της συνομιλίας και της συνάντησης που ΒΡΕΘΗΚΕ τελικά εκεί αυτός. Αυτά δεν είναι πράξεις?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Στο μυαλό του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει....αλλά όταν αυτό το εκφράζει μιλώντας με ένα παιδάκι και όταν ξεκινάει να πάει να το βρει με μια τσάντα γεμάτη δονητές αυτό δεν είναι προετοιμασία του εγκλήματος?

Δε είναι όλα τα εγκλήματα το ίδιο και η φύση του κάθε εγκληματία διαφέρει.

Εγώ μιλάω για την πράξη της συνομιλίας και της συνάντησης που ΒΡΕΘΗΚΕ τελικά εκεί αυτός. Αυτά δεν είναι πράξεις?
Αν μου κάνεις τον ανήλικο και έρθω εκεί με μία τσάντα δονητές, θα με τιμωρήσουν για ποιο πράγμα; Επειδή ήρθα σε έναν ενήλικο με μία τσάντα δονητές νομίζοντας ότι είναι ανήλικος; είναι αδίκημα αυτό; προς Θεού...

Το έγραψα και παραπάνω: για την αρχή που μίλησε (εφόσον μίλησε) με ανήλικο και έκανε άσεμνες προτάσεις υπάρχει ένα πλημμέλημα και τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα, δεν έχει κάνει τίποτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.932
Πόντοι
3.656
Αν μου κάνεις τον ανήλικο και έρθω εκεί με μία τσάντα δονητές, θα με τιμωρήσουν για ποιο πράγμα; Επειδή ήρθα σε έναν ενήλικο με μία τσάντα δονητές νομίζοντας ότι είναι ανήλικος; είναι αδίκημα αυτό; προς Θεού...

Το έγραψα και παραπάνω: για την αρχή που μίλησε (εφόσον μίλησε) με ανήλικο και έκανε άσεμνες προτάσεις υπάρχει ένα πλημμέλημα και τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα, δεν έχει κάνει τίποτα.
Τότε υπάρχει κενό στην νομοθεσία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Υπάρχει και άλλο πλημμέλημα.
ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ.
ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ .

Δεν πρέπει να αφήνουν ανήλικα να συνομιλούν με αγνώστους.
Ούτε προφίλ στα σόσιαλ πρέπει να έχουν .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝ. ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ;;;;; ΟΧΙ !!!!!
Δηλώνεις ότι είσαι ενήλικος.

Πρέπει λοιπόν να υπάρχει έλεγχος και ποινές για τους γονείς .
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΣΟΣΙΑΛ.

Υπάρχουν επίσης εφαρμογές που μπαίνουν στα κινητά των γονέων που βλέπουν τι εφαρμογές χρησιμοποιούν ,
που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή όταν είναι έξω κτλ .
Αν το παίζουν προχώ οι γονείς πρέπει να τις χρησιμοποιούν .

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216

Αυτό που περιγράφεις είναι η απόπειρα αποπλάνησης, δηλαδή απόπειρα του 339ΠΚ. Επίσης, υπάρχει το αυτοτελές αδίκημα του 348Β.
Δεν είναι τόσο απλό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Επίσης, υπάρχει το αυτοτελές αδίκημα του 348Β.
Σχετικα με αυτό διαβάζω

Όποιος με πρόθεση, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, προτείνει σε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, να συναντήσει τον ίδιο ή τρίτο, με σκοπό τη διάπραξη σε βάρος του ανηλίκου των αδικημάτων των άρθρων 339 παρ. 1 και 2 ή 348Α, όταν η πρόταση αυτή ακολουθείται από περαιτέρω πράξεις που οδηγούν σε μία τέτοια συνάντηση, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή.

Δεν πρέπει για να τεκμηριωθεί η κατηγορία και το αδίκημα να αποδεχθεί ότι ο κατηγορούμενος ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Αυτό που περιγράφεις είναι η απόπειρα αποπλάνησης, δηλαδή απόπειρα του 339ΠΚ. Επίσης, υπάρχει το αυτοτελές αδίκημα του 348Β.
Δεν είναι τόσο απλό.
Το 348Β προϋποθέτει νομίζω συνάντηση.
Απόπειρα του 339; ούτε για πλάκα.
337 παρ. 3 το μέγιστο που βλέπω.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
Σχετικα με αυτό διαβάζω

Όποιος με πρόθεση, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, προτείνει σε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκαπέντε έτη, να συναντήσει τον ίδιο ή τρίτο, με σκοπό τη διάπραξη σε βάρος του ανηλίκου των αδικημάτων των άρθρων 339 παρ. 1 και 2 ή 348Α, όταν η πρόταση αυτή ακολουθείται από περαιτέρω πράξεις που οδηγούν σε μία τέτοια συνάντηση, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή.

Δεν πρέπει για να τεκμηριωθεί η κατηγορία και το αδίκημα να αποδεχθεί ότι ο κατηγορούμενος ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ;
Μπαίνεις σε δύσκολα νομικά μονοπάτια. Υπάρχει και η πλάνη περί το πρόσωπο, η οποία είναι αδιάφορη ποινικά.
Μην μπερδεύεις το τι μπορεί να αποδειχθεί με το τι απαιτείται για να ασκηθεί ποινική δίωξη. Πολλά μπορεί να αποδειχθούν.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.809
Πόντοι
216
Το 348Β προϋποθέτει νομίζω συνάντηση.
Απόπειρα του 339; ούτε για πλάκα.
337 παρ. 3 το μέγιστο που βλέπω.
Ίσως και να μην θεμελιώνεται το 348Β σε απόπειρα. Πάντως είδα τώρα ότι γι αυτό του ασκήθηκε δίωξη.
Θα δείξει.
Πιο πιθανό βλέπω να καταλήξει σε απόπειρα του 339.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Μην μπερδεύεις το τι μπορεί να αποδειχθεί με το τι απαιτείται για να ασκηθεί ποινική δίωξη. Πολλά μπορεί να αποδειχθούν.
Αν ασκηθεί δίωξη και βγει αθώος, τι το συζητάμε ;
Δεν νομίζω ότι πρέπει να αποδείξει αυτός ότι δεν ήξερε ότι ήταν ανήλικο το άτομο .
Πρέπει να αποδείξουν οι άλλοι , ότι ήξερε.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Αν ασκηθεί δίωξη και βγει αθώος, τι το συζητάμε ;
Δεν νομίζω ότι πρέπει να αποδείξει αυτός ότι δεν ήξερε ότι ήταν ανήλικο το άτομο .
Πρέπει να αποδείξουν οι άλλοι , ότι ήξερε.
Κράτα τι σου γράφω: με έναν καλό δικηγόρο, θα τους γλεντήσει και θα του ζητήσουν και συγγνώμη για τη σύλληψη, η οποία θεωρώ ότι έγινε πέραν των ορίων του αυτοφώρου (απλά τώρα είναι δύσκολο να το πει κάποιος).

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
Κράτα τι σου γράφω: με έναν καλό δικηγόρο, θα τους γλεντήσει και θα του ζητήσουν και συγγνώμη για τη σύλληψη, η οποία θεωρώ ότι έγινε πέραν των ορίων του αυτοφώρου (απλά τώρα είναι δύσκολο να το πει κάποιος).

Να ζητήσει και αποζημίωση και να κάνει και μηνύσεις για δυσφήμιση κοκ .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Να ζητήσει και αποζημίωση και να κάνει και μηνύσεις για δυσφήμιση κοκ .
Αυτό που κάποιοι δεν κατανοούν (γενικότερα μιλώντας) είναι το εξής: δεν δικάζεται το ''ποιόν'' κάποιου αλλά το τι έχει κάνει συγκεκριμένα σε δεδομένο τόπο και χρόνο.
Απλά, με αυτό τον ντόρο που έχει γίνει, το εύκολο είναι να του ασκηθεί τώρα μία δίωξη και μετά από μερικά χρόνια στο ακροατήριο όλα θα έχουν ξεχαστεί και θα πέσει στα μαλακά η ιστορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom