Νέα

Ο Κοψιάλης στήνει παγίδα σε παιδόφιλο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
κι εγώ σκέφτομαι να στήσω παγίδα στα πρεζάκια που σπάνε τα τζάμια από τα αμάξια. Να είναι κρυμμένο το δόκανο στο παράθυρο και μέσα "ξεχασμένα" χρυσαφικά και κινητά...
:2funny:
Συμφωνείτε; Ή μόνο για παιδόφιλους, βιαστές γυναικών και δολοφόνους γατών ισχύει η αυτοδικία;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Συμφωνείτε; Ή μόνο για παιδόφιλους, βιαστές γυναικών και δολοφόνους γατών ισχύει η αυτοδικία;
Εννοείται . Αυτά που λες εσύ, είναι φασιστικά και θυμίζουν τις εποχές του χωροφύλακα , της χούντας και των γλύξμπουργκ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Τωρα αυτος παει μεσα μονο για αποπλάνηση ανηλίκου;
Καμία αποπλάνηση δεν υπάρχει από τη στιγμή που δεν το άγγιξε το μικρό. Πάει μέσα για ένα πλημμέλημα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου (εφόσον είχε όντως συνομιλήσει με το ανήλικο- αν συνομιλούσε με τον Κοψιάλη, πανεύκολα ένας δικηγόρος θα τον καθαρίσει ότι ''τους κατάλαβε και έκανε πλάκα μαζί τους'').

Κάτι ακόμη και θυμηθείτε το: αφού ο τύπος δε συνομιλούσε με το ανήλικο αλλά με τον Κοψιάλη, όταν τον συνέλαβαν δεν υπήρχε και αυτόφωρο αδίκημα. Με έναν καλό δικηγόρο, θα βγει και από πάνω.

Συμπέρασμα: αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζονται ερασιτέχνες στο βωμό των likes και της προβολής.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Καμία αποπλάνηση δεν υπάρχει από τη στιγμή που δεν το άγγιξε το μικρό. Πάει μέσα για ένα πλημμέλημα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου (εφόσον είχε όντως συνομιλήσει με το ανήλικο- αν συνομιλούσε με τον Κοψιάλη, πανεύκολα ένας δικηγόρος θα τον καθαρίσει ότι ''τους κατάλαβε και έκανε πλάκα μαζί τους'').

Κάτι ακόμη και θυμηθείτε το: αφού ο τύπος δε συνομιλούσε με το ανήλικο αλλά με τον Κοψιάλη, όταν τον συνέλαβαν δεν υπήρχε και αυτόφωρο αδίκημα. Με έναν καλό δικηγόρο, θα βγει και από πάνω.

Συμπέρασμα: αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζονται ερασιτέχνες στο βωμό των likes και της προβολής.

Πρέπει να αποδειχθεί ότι συνομιλούσε με ανήλικο .
Επίσης τίθεται θέμα επιμέλειας ανηλίκου , αν ανήλικο συνομιλούσε στο συγκεκριμένο μέσο . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Αν αθωωθεί , πρέπει να απαιτήσει και να λάβει αποζημίωση , από όλους όσους τον αποκάλεσαν παιδόφιλο .
Ο χαρακτηρισμός ισχύει μόνο σε περίπτωση καταδίκης.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Πρέπει να αποδειχθεί ότι συνομιλούσε με ανήλικο .
Επίσης τίθεται θέμα επιμέλειας ανηλίκου , αν ανήλικο συνομιλούσε στο συγκεκριμένο μέσο . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Το βίντεο του Κοψιάλη είναι το βασικό υπερασπιστικό στοιχείο του τύπου, και να τον είχε πληρώσει, καλύτερα δε θα μπορούσε να τα πει ώστε να τον ξελασπώσει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Το βίντεο του Κοψιάλη είναι το βασικό υπερασπιστικό στοιχείο του τύπου, και να τον είχε πληρώσει, καλύτερα δε θα μπορούσε να τα πει ώστε να τον ξελασπώσει.

Δεν έκατσα να το δω, αποφεύγω το διαδικτυακό σκουπίδι . Μπορείς να δώσεις περίληψη ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
Δεν έκατσα να το δω, αποφεύγω το διαδικτυακό σκουπίδι . Μπορείς να δώσεις περίληψη ;
Μέσες άκρες, λέει ότι συνομιλούσε μαζί του (εκτός από την αρχή για λίγο μάλλον) ο πατέρας της μικρής και ο Κοψιάλης, και οι τελευταίοι του έκλεισαν το ραντεβού (άρα δε συνομιλούσε με τη μικρή).
Έμμεσα παραδέχονται ότι η σύλληψη έγινε εκτός των πλαισίων του αυτοφώρου αφού είχε σταματήσει να μιλάει μαζί του η ανήλικη. Απορώ και οι ίδιοι οι χωροφύλακες για ποιο αδίκημα τον συνέλαβαν εκείνη την ώρα, πιθανότατα ούτε και εκείνοι ήξεραν.

Επειδή κάποιοι μπορεί να απορούν πώς γίνεται αυτό, σκεφτείτε το εξής: να το παίξω σε κάποιο από εσάς ανήλικο 13 ετών, να μιλήσουμε διαδικτυακά, να μου πει ο άλλος τα χίλια μύρια σεξουαλικά, να γουστάρει, να έρθει στο σπίτι μου για ερωτική πράξη, και να βρει εμένα μπροστά του.
Τι αδίκημα έχει τελέσει;;;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
5.595
..ρε παλικάρια... γαμηθικατε με τον Κοψιαλη....
Τι σας φταίει...??? τοση ζηλεια....???
επειδη εχει μουναρα γυναικα... κ βγαζει ευκολα λεφτουδακια απο το διαδίκτυο....??!!!
Αν ειστε μάγκες.. καντε το κ εσείς....!!!

Στο θεμα μας.. για τον παιδαρα...
ο τυπος εφυγε απο την επαρχια που μένει.. με το Κτελ.. για να ερθει Αθηνα να συναντήσει μια 13χρονη....!!!
Στην τσαντα πλατης ειχε πολλα ερωτικά βοηθήματα... δονητες κλπ....!!:embarrased:
Και επισης.. εχει παιδι ο ιδιος... ενα ανήλικο κοριτσακι....!!!!:confused: :headbang:
Δηλαδή... πόση ανωμαλία...!!!!
Το νου σας οι μπαμπάδες.... τα παιδια απο κοντα.. για να σας μιλανε....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Στο θεμα μας.. για τον παιδαρα...
ο τυπος εφυγε απο την επαρχια που μένει.. με το Κτελ.. για να ερθει Αθηνα να συναντήσει μια 13χρονη....!!!
Στην τσαντα πλατης ειχε πολλα ερωτικά βοηθήματα... δονητες κλπ....!!:embarrased:
Και επισης.. εχει παιδι ο ιδιος... ενα ανήλικο κοριτσακι....!!!!:confused: :headbang:
Δηλαδή... πόση ανωμαλία...!!!!
'Έχουμε αποδείξεις , ότι μιλούσε με 13χρονη εις γνώση του ;

Γιατί στη χώρα των αγάμητων , όλοι οι αγάμητοι , ψάχνουν έναν αγάμητο με παραβατική συμπεριφορά, για να τον διαπομπεύσουν και να προσπαθήσουν να πείσουν τους άλλους επίσης αγάμητους , ότι οι ίδιοι , δεν είναι αγάμητοι , ενώ τους έχει φάει όλους η αγαμία και η μαλακία.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κι εγώ σκέφτομαι να στήσω παγίδα στα πρεζάκια που σπάνε τα τζάμια από τα αμάξια. Να είναι κρυμμένο το δόκανο στο παράθυρο και μέσα "ξεχασμένα" χρυσαφικά και κινητά...
:2funny:

Αν σου στελνει μηνυμα το ζακι "Ποτε θα βαλεις τα χρυσαφικα στο αμαξι να ερθω να τα κλεψω;" δεν θα εχεις αδικο να στησεις δοκανο.

Ο τυπας εστελνε το πουλί του στο κοριτσακι , το ειπε αυτο στον πατερα του και πηγαν οι αλλοι και του εκλεισαν ραντεβου .

Για την ντικ πικ θα τον κατηγορησουν τον τυπο και οχι για το οτι πηγε στο ραντεβου και μαλιστα με δονητές.

ΥΓ Δηλαδη αν πιασεις τυπο να σου σπαει το αμαξι δεν θα αρχισεις να τον βαρας;;;
Νομιζω οτι ειναι αλλο πραγμα η αυτοδικια και αλλο η προστασια της περιουσιας και της οικογενειας σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
ΥΓ Δηλαδη αν πιασεις τυπο να σου σπαει το αμαξι δεν θα αρχισεις να τον βαρας;;;
Τι πάθαν οι δύο μαγαζάτορες στην ομόνοια που βάρεσαν τον τύπο που είχε μπει στο μαγαζί του ενός, σου διαφεύγει ;
Είσαι σίγουρος ότι αν βαρέσεις αυτόν που σου σπάει το αμάξι , θα έχεις καλύτερη τύχη ;
Αν δεν είσαι 65ρης , παίζει να έχεις πολύ χειρότερη .

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
5.595
'Έχουμε αποδείξεις , ότι μιλούσε με 13χρονη εις γνώση του ;
Ε λογικα ναι...
θα υπραχουν screenshot κλπ..
Λες να τα έβγαλαν ολα απο το κεφαλι τους...???!!!
Τραβηγμένο πολυ...
Ειδικά εφόσον πήρε διάσταση το θεμα με αστυνομίες κλπ...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Μέσες άκρες, λέει ότι συνομιλούσε μαζί του (εκτός από την αρχή για λίγο μάλλον) ο πατέρας της μικρής και ο Κοψιάλης, και οι τελευταίοι του έκλεισαν το ραντεβού (άρα δε συνομιλούσε με τη μικρή).
Έμμεσα παραδέχονται ότι η σύλληψη έγινε εκτός των πλαισίων του αυτοφώρου αφού είχε σταματήσει να μιλάει μαζί του η ανήλικη. Απορώ και οι ίδιοι οι χωροφύλακες για ποιο αδίκημα τον συνέλαβαν εκείνη την ώρα, πιθανότατα ούτε και εκείνοι ήξεραν.

Επειδή κάποιοι μπορεί να απορούν πώς γίνεται αυτό, σκεφτείτε το εξής: να το παίξω σε κάποιο από εσάς ανήλικο 13 ετών, να μιλήσουμε διαδικτυακά, να μου πει ο άλλος τα χίλια μύρια σεξουαλικά, να γουστάρει, να έρθει στο σπίτι μου για ερωτική πράξη, και να βρει εμένα μπροστά του.
Τι αδίκημα έχει τελέσει;;;
Το αδίκημα νομίζω είναι πάνω κάτω ίδιο με το να πω οτι θέλω να κλέψω μια τράπεζα , άλλο να το θέλω η να το σκέφτομαι ... και άλλο να κάνω την κλοπή και να με πιάσουν αφου την κάνω και μετά.

Βέβαια απο πάνω λέει ο xxx-man οτι τον πιάσανε με δονητές κτλ , σαν να λέμε πιάσανε τον ληστή με λοστούς πριν φτάσει στην τράπεζα. Απλά η διαφορά είναι οτι η τράπεζα υπάρχει ενώ εδω μιλάμε για ανύπαρκτες ανήλικες :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Αν θυμάμαι καλά, για να κάνεις λογαριασμό σε σόσιαλ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΣ.
Δηλαδή όταν μιλάς με κάποιον σε σόσιαλ μήντια
DE JURE μπορείς να θεωρείς ότι είναι ενήλικος.
Αν δεν είναι , η σελίδα έχει θέμα νομιμότητας.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μονο μειδιαμα προκαλεσε για ακομη μια φορα ο κοψιαλης

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Τι πάθαν οι δύο μαγαζάτορες στην ομόνοια που βάρεσαν τον τύπο που είχε μπει στο μαγαζί του ενός, σου διαφεύγει ;
Είσαι σίγουρος ότι αν βαρέσεις αυτόν που σου σπάει το αμάξι , θα έχεις καλύτερη τύχη ;
Αν δεν είσαι 65ρης , παίζει να έχεις πολύ χειρότερη .

Εγω την σταση του πατερα δικαιολογω που εκλεισε το ραντεβου .
Το κοριτσακι μπορει να ειχε 5 σεξυ φωτο στο προφιλ του δεν σημαινει οτι πρεπει να της στελνουν μηνυματα μπαρμπάδες.

Οσο για τον Ζακ ειναι μια περιεργη ιστορια γιατί και το παρακαναν στο ξυλο οι 2 , ειχε και καποιο ψυχωτικο επεισοδιο το θυμα εγινε το κακό . Αλλο 2 φαπες αλλα να τον δερνεις 1 ωρα τον άλλον .

Αν στην θεση του Ζακ ηταν ενας ασχετος θα ειχαν πεσει στα μαλακα οι 2 . Ο αλλος εσφαξε και εθαψε την γυναικα του και στα 8 χρονια ηταν εξω ποσο χρονια θα ετρωγε ο κοσμηματοπωλης υπο αλλες συνθηκες;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.186
Πόντοι
3.656
Εγω την σταση του πατερα δικαιολογω που εκλεισε το ραντεβου .
Το κοριτσακι μπορει να ειχε 5 σεξυ φωτο στο προφιλ του δεν σημαινει οτι πρεπει να της στελνουν μηνυματα μπαρμπάδες.

Οσο για τον Ζακ ειναι μια περιεργη ιστορια γιατί και το παρακαναν στο ξυλο οι 2 , ειχε και καποιο ψυχωτικο επεισοδιο το θυμα εγινε το κακό . Αλλο 2 φαπες αλλα να τον δερνεις 1 ωρα τον άλλον .

Αν στην θεση του Ζακ ηταν ενας ασχετος θα ειχαν πεσει στα μαλακα οι 2 . Ο αλλος εσφαξε και εθαψε την γυναικα του και στα 8 χρονια ηταν εξω ποσο χρονια θα ετρωγε ο κοσμηματοπωλης υπο αλλες συνθηκες;
Έχεις κόρη ; Εγώ έχω. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ 13χρονες να έχουν λογαριασμό στα κωλοσόσιαλ .
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
Και οι ίδιες οι σελίδες ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΛΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.
Ζητάνε να δηλώσεις ενήλικος για να φτιάξεις προφίλ .

Το ότι δεν το τηρούν , είναι άλλο θέμα . ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Πρώτον λοιπόν και οι σελίδες και οι γονείς , δεν επιτρέπουν τέτοια προφίλ σε σόσιαλ .
Δεύτερο .... δεν επιτρέπουν οι γονείς σε ανήλικα να ανεβάζουν φωτογραφίες σαν πιν απ γκερλς στο ίντερνετ.

Με αυτά τα μέτρα κοινής λογικής, δεν αφήνεις ενδεχόμενο να προκύψει οποιοδήποτε τέτοιο θέμα.

Από εκεί και πέρα , πολλοί , ψάχνουν θέαμα για το σύγχρονο κολοσσαίο .
Δεν μας ενδιαφέρουν .

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Έχεις κόρη ; Εγώ έχω. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ 13χρονες να έχουν λογαριασμό στα κωλοσόσιαλ .
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
Και οι ίδιες οι σελίδες ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕΛΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.
Ζητάνε να δηλώσεις ενήλικος για να φτιάξεις προφίλ .

Το ότι δεν το τηρούν , είναι άλλο θέμα . ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Πρώτον λοιπόν και οι σελίδες και οι γονείς , δεν επιτρέπουν τέτοια προφίλ σε σόσιαλ .
Δεύτερο .... δεν επιτρέπουν οι γονείς σε ανήλικα να ανεβάζουν φωτογραφίες σαν πιν απ γκερλς στο ίντερνετ.

Με αυτά τα μέτρα κοινής λογικής, δεν αφήνεις ενδεχόμενο να προκύψει οποιοδήποτε τέτοιο θέμα.

Από εκεί και πέρα , πολλοί , ψάχνουν θέαμα για το σύγχρονο κολοσσαίο .
Δεν μας ενδιαφέρουν .
Εχεις κορη;
Εχω κόρη.
Εχει σόσιαλ;
Εχεις κόρή.......

Καπως ετσι θα παει η συζητηση καθως τα παιδια μου εχουν σοσιαλ απο τα 8 .
Το τικ τοκ πριν γινει τικ τοκ λεγοταν καπως αλλιως και ολα τα κοριτσακια αντεγραφαν χορούς .
Μεσω instagram μιλανε τα παιδια μας μεταξυ τους και ο γιος μου μου εχει δειξει προφιλ συμμαθητριων του που φαινονται τουλάχιστον 20 . καποια στιγμη ειχα βρει το προφιλ της κόρης μου στο ινστα το οποιο ειναι κλειστο αλλα πια εχουν ενα 2ο ακομα πιο κλειστό .
Σε καθε περιπτωση αλλο να στειλει στην κορη μου το πουλι του ενας συμμαθητης της και αλλο ενας τυπος 5-10 χρονια μικροτερος από εμενα .

Και στα χρόνια μας τα κοριτσια αλλαζαν στα ασανσερ για να μην τα βλεπουν οι γονεις με τα σουπερ μινι . Ημιγυμνες εβγαιναν οι γκομενες στα κλαμπ και στα 90ς . Απλα τοτε δεν υπηρχε τοση μεγαλη λιγουρια απο τους 40+ . Το ελευθερο πορνο εχει καψει πολυ κοσμο για αυτο νομιζουν κατι φαλαινες οτι θα βρουν γυμνασμενο γκόμενο , κατι 65+ οτι θα βγαλουν 40αρη γκόμενο και κατι 40 και 50+ οτι θα γαμησουν 19χρονο χωρις να βαλουν το χέρι βαθύτατα στην τσ΄έπη

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Παιζοντας δυο σοβαρα θεματα ταυτοχρονα,πραγματικα ειμαστε στο χειλος της καταστροφης σαν κοινωνια,οταν ο μεν αλλος ανθρωπος εχει φαει κοσμος και κοσμακης και μικρα παιδια φαγητο απ την δραση του λεγοντας "ουξου αναρχοαπλυτε κλπ" και στον κοψιαλη να βαρεσουμε παλαμακια,την στιγμη που σε ολες τις ευρωπαικες χωρες,παιζουνε χρονια εκπομπες αστυνομικες προς ενημερωση μεσω της ψυχαγωγιας των πολιτων με την ιδια την αστυνομια να συμμετεχει.

Εδω προφανως ο Κοψιαλης μεσω της επιρροης του ως ινφλουενσο,ισως και με καταλληλα κονε,προτεινε στην αστυνομια ή στο υπουργειο Χρυσοχουντιδη,ενεκριθη και για πρωτη φορα στην ελληνικη οθονη εισαγεται αυτη η τακτικη της ενημερωσης.

Γελασα δε εκει που τον εχουν οι μπατσοι με χειροπεδες και βαδιζουν στη μεση ενος δρομου αδειου,χωρις μπατσικα και χωρις τιποτα τριγυρω ενω μας εξηγει πως διοργανωσε ολοκληρη αποστολή.

Εχετε ξαναδει εσεις μπατσους να περπατανε ετσι χυμα στους δρομους με αλυσσοδεμενα θυματα;

Επισης γινεται να μην αναρωτηθηκε κανεις να λεει ο κοψιαλης "ο μαν που ηθελε να πηδηξει" με την αστυνομια αρωγο και στο πλευρο του,για ενα τετοιο θεμα;

Πειτε μπραβο για τον Κοψιαλη και μπειτε στο διπλα νημα με τον αλλο ανθρωπο βριζοντας να σταματησει αμεσως οτι κανει ο τυπος.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.162
Πόντοι
1.436
Μακάρι χημικό ευνουχισμό σε όλους τους παιδόφιλους/παιδεραστές

Stories