pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μη στενοχωριεσαι...θα γαμησεις κι εσυ που θα παει...θα σου φερω κ μαξιλαροθηκες καντυ καντυ για να ειναι ασορτι οταν γαμας τις μπουρναζογκομενες
μη στενοχωριεσαι...θα γαμησεις κι εσυ που θα παει...θα σου φερω κ μαξιλαροθηκες καντυ καντυ για να ειναι ασορτι οταν γαμας τις μπουρναζογκομενες
Ναι αλλα η Μις Μπουρναζι θα διαλεξει τον "εκλεκτο",αν παει με κανα κακομοιρη για ασταομακαροναδες και επειδη δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει του κατσει και μετα δεν σηκωνει τηλεφωνα θα ερθει εδω και θα γραφει στο "Τι τρεχει με τις ελλεηνιδες?"Tι λες μωρέ?
Αν είσαι τέτοιος τύπος, η μπουρναζογκόμενα ταμάμ θα σου είναι.
πως λετε να κινηθω ???
και εγώ ζω τον μεγαλο ερωτα με την γυναικα μου η οποια με αφηνει να παω οπου θελω. και ειναι και ξενη.
αυτα τα ψυχολογικα θρεντ ειναι ολα τα λεφτα...
εγω βλεπω εξω κατι κοπελες μια χαρα που χαλβαδιαζουν αβερτα και οι μαλακες δε κανουν τιποτα...απ την αλλη βλεπεις παιδια 20-25 χρονων να την πεφτουν με τοσο ηλιθιο τροπο που λες δικαιο εχει η γκομενα να τους ριξει σφαλιαρα...και παει λεγοντας...
κι εχεις τις 40ρες που αμα δουν τεκνο οχι απλα του την πεφτουν,μονο που δεν τον πιπωνουν στο δρομο...
παντως οχι στο μπουρδελα.κομΠου ειναι αυτες ακριβως. Για πες τους.
παντως οχι στο μπουρδελα.κομ
Η γνώμη μου είναι πιάστον και πες του το. Πες του ότι κάτι δεν πάει καλά. Απλά πες του το μια φορά και μην τον πρήζεις συνέχεια. Αν δεν αλλάξει τίποτα πάει να πει ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μια φορά είναι αρκετή για να ξυπνήσει κάποιος.
Στην εμφάνιση της γκόμενας μην αναφερθείς. Είμαι πάντα της άποψης ότι εφόσον τη γκόμενα τη γαμάς μόνο εσύ, δεν πρέπει να ρωτάς κανένα φίλο ή κολλητό αν τους αρέσει η γκόμενα σου εμφανισιακά. Πρέπει όμως να τους ρωτάς πώς τους φαίνεται σαν άτομο γιατί με το χαρακτήρα της θα αλληλεπιδράσουν όλοι οι φίλοι σου στην παρέα και εκτός αυτού μπορεί να είναι τόσο όμορφη ή εσύ να την έχεις ερωτευτεί τόσο πολύ που εσύ τα ελαττώματα του χαρακτήρα της να μην τα βλέπεις επειδή γαμάς και γλυκαίνεσαι. Οι φίλοι σου όμως που δε γαμάνε θα τα δουν.
Kαρμπόν η ίδια ιστορία είχε γίνει όταν ήμουν κι εγώ 19 με τον κολλητό μου από το Δημοτικό. Βρήκε μια γκόμενα η οποία βλεπόταν αλλά ήταν μυθομανής. Μας είχε κλάσει όλους για μήνες. Και σε μας δεν έπαιζε να βγούμε και 4άδα γιατί τη δικιά του δεν την πήγαινε κανείς. Ώσπου σε μια φάση τον πιάσαμε και του μιλήσαμε. Του είπαμε ότι μας έχει ξεχάσει τελείως και ότι τέλος πάντων δεν αξίζει κιόλας γιατί η γκόμενα είναι μυθομανής και του είπαμε και 3-4 γεγονότα στα οποία ήταν αποδεδειγμένο ότι η γκόμενα έλεγε ψέμματα πέρα από κάθε αμφιβολία. Μας λέει ναι έχετε δίκιο...θα την πιάσω και θα της μιλήσω για να τα ξεκαθαρίσω όλα.
Από τότε σταδιακά χάθηκε ακόμη πιο πολύ μέχρι που σταματήσαμε τελείως να τηλεφωνιόμαστε και φτάσαμε να χαιρετιόμαστε στο δρόμο όταν βρεθούμε σε στυλ "Ήμασταν κάποτε κολλητοί". Το ίδιο πάνω κάτω έγινε και με όλους τους κολλητούς του. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης και αφού είχαν αρραβωνιαστεί και συγκατοικήσει η γκόμενα τον κεράτωσε και τη χώρισε. Οι κολλητοί βέβαια δε γύρισαν ποτέ πίσω.
πανεπιστημιου και ιπποκρατους γωνια...Που ? πες μας σημειο συγκεκριμενο.
Παρτε το μερικοι αποφαση οτι απο μια ηλικια και μετα ο καθε ανθρωπος δεν βρισκει τοσο ενδιαφερον το αραγμα σε μια καφετερια με ενα ματσο ψωλες να τις κανουν τρανγκα τρουνγκα μεταξυ τους αγκαλια με τον φραπε ή τον φρεντο ο καθενας.
Μεσα. Αλλα οταν χωρισεις μην αρχισεις τα τηλεφωνα
γιατι κ εμεις δεν θα βρισκουμε ενδιαφερον να σε ακουσουμε.
Στα αρχιδια μας για την πρωην σου κ αν σε πληγωσε.
πανεπιστημιου και ιπποκρατους γωνια...
ασε μας ρε βολντε...
βολντε κουνα λιγο το κεφαλι σου γιατι το χανεις παλι...θες οδο και αριθμο συγκεκριμμενα? λιγο εμφανισιμος να εισαι και νορμαλ στη συμπεριφορα παιχνιδι γινεται σχεδον παντου...το θεμα ειναι πως το προχωρας...ε τι ασε μας ρε φιλε...
εσεις λες για χαλβαδιασματα....
πες μας που στα κανανε αυτα να πανε κ αλλοι να οφεληθουν .... αποκλειεται
να μην ξερεις.... απλα θα λες πιπες. 'Η δεν θα θες να πεις για να μην πανε
αλλοι.
αμε...το καλυτερο σημειο,ολες μαζεμενες!Στα χόντος?
βολντε κουνα λιγο το κεφαλι σου γιατι το χανεις παλι...θες οδο και αριθμο συγκεκριμμενα? λιγο εμφανισιμος να εισαι και νορμαλ στη συμπεριφορα παιχνιδι γινεται σχεδον παντου...το θεμα ειναι πως το προχωρας...
Αυτο ισχυει για πιτσιρικια μεχρι καμια 25αρια ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑΑΑ.
Απο εκει και μετα οταν χωρισει ενας υγιης ανθρωπος κοιταζει να φτιαξει παλι την ζωη του με κανενα αλλο μουνι. Δεν εχει ονειρο να γυρισει σαν φοιτητακος στην καφετερια με ενα ματσο ψωλες. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν πρεπει να εχει εναν κυκλο γνωστων ενας υγιες ανθρωπος σε μια τετοια περιπτωση. Αλλα οχι με την εννοια που την γραφουν εδω μερικοι και μας τα εχουν πρηξει με το κλαψομουνιασμα τοσο καιρο.
Ελεος.
Καλα φιλε ετσι οπως γραφεις και εσυ για σενα το παν ειναι το ΜΟΥΝΙ.
Πολυ που χεστηκες για τους υγιεις γνωστους σου. Τεσπα ο καθενας οπως νομιζει...