Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αμε...το καλυτερο σημειο,ολες μαζεμενες!
Είμαστε σιχαμένες όταν μαζευόμαστε πολλές κι ιδίως στα χόντος. *P
αμε...το καλυτερο σημειο,ολες μαζεμενες!
ξαναλεω...κουνα το κεφαλι σου...επειδη εισια καλο παιδακι κατα βαθος ελα μια βολτα νικαια να δεις πως κοιτανε και θα καταλαβεις...αμα δε πιασεις τουλαχιστον κουβεντα εισαι μαλακας απλα...Μιλησες για γκομενες που χαλβαδιαζουν και σε ρωταω να μου πεις
που το ειδες αυτο... και δεν ξερεις να απαντησεις. Αρα λες πιπες.
ξαναλεω...κουνα το κεφαλι σου...επειδη εισια καλο παιδακι κατα βαθος ελα μια βολτα νικαια να δεις πως κοιτανε και θα καταλαβεις...αμα δε πιασεις τουλαχιστον κουβεντα εισαι μαλακας απλα...
Λαθος κανεις. Απλα το μουνι ειναι η υγιες καταληξη ενος ανθρωπου
Και οχι να παει 30-35 να κωλοβαραει ακομα σε μια καφετερια με μπατιρηδες και μπακουρηδες.
σιχαμενες ειστε γενικως...αλλα μας αρεσετεΕίμαστε σιχαμένες όταν μαζευόμαστε πολλές κι ιδίως στα χόντος. *P
σιχαμενες ειστε γενικως...αλλα μας αρεσετε
ρε βολντε ...ειναι δυσκολο να πιασεις κουβεντα γαμω τη μαλακια σας?το πιο ευκολο πραγμα ειναι ...μετα τι κανεις ειναι το θεμα...Καλο παιδακι ειμαι?
οτι να ναι. Γιατι εσυ πιανεις κουβεντες?
πω πω με καταλαβες...ευτυχως που υπαχουν εξυπνοι σαν εσενα βολντε,θα παμε μπροσταΓλειψε μπας και παρεις κανα μσν ρε πεζοναυτη
και μετα λεγε οτι οι γυναικες δεν ειναι στο μπου.κομ
..και για να επιστρεψουμε στο ''θεμα'' ,ειναι γελοιο να μιλαμε για φιλιες τη στιγμη που το 90% των περιπτωσεων απλα θεωρουν καποιον φιλο επειδη λενε 5 μαλακιες οταν βγαινουν για καφε...
φιλος σημαινει βοηθαω εμπρακτα οπως μπορω σε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ προβληματα (οικονομικα,υγειας) ...ολα τα υπολοιπα ειναι για το μπουτσο...
εξελιχθήκαμε από τότε.......Μέχρι να το βγάλι από το βράχο, έχω λίγο χρόνο.
ξαναλεω...κουνα το κεφαλι σου...επειδη εισια καλο παιδακι κατα βαθος ελα μια βολτα νικαια να δεις πως κοιτανε και θα καταλαβεις...αμα δε πιασεις τουλαχιστον κουβεντα εισαι μαλακας απλα...
πολυ φιλοσοφια τυπε...τύπε
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ"
σύνθημα γραμμένο στην καρότσα ενός ημιφορτηγού στη γειτονιά...
Πειραζει αν καποιος θελει να ειναι εργενης και οχι αρραβωνιασμενος?
Εγω εχω γκομενα αλλα ειναι ελευθερη σχεση τελειως.
εχετε κομπλεξ ετσι? ακομη και εσεις που υποτιθεται οτι εχετε μια γυναικα
μονιμως και περνατε καλα... εχεις κομπλεξ και φοβιες μην καταληξεις 35 και μπατιρης
αυτο να το πεις στην γυναικα που θα βρεις για ποιο λογο την επελεξες.
μια χαρα ειναι...και στον κορυδαλλο στην πλατεια εκει να δεις...ΝΙΚΑΙΑ?
Ν Ι Κ Α Ι Α?
Μια φορά έχω πάει και ήταν πολύ χάλια.
Xειρότερα κι από Αίγιο.
τότε δες την ταινία excalibur του jason boorman έχει μία τέοια σκηνή.^^
Σεξ ενώ φοράς την πανοπλία?
Καλό roleplay, δεν αντιλέγω.
ρε βολντε ...ειναι δυσκολο να πιασεις κουβεντα γαμω τη μαλακια σας?το πιο ευκολο πραγμα ειναι ...μετα τι κανεις ειναι το θεμα...
καλα ο,τι πεις βολντε...Για μενα δεν ειναι δυσκολο για σενα ειναι
για αυτο εισαι εδω μεσα και καλοπιανεις τις γκομενες.
μια χαρα ειναι...και στον κορυδαλλο στην πλατεια εκει να δεις...
καλα ο,τι πεις βολντε...