Νέα

Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τύπε συγνώμη αλλά δεν φταίει το τσόκαρο σε αυτήν την περίπτωση, αλλά αυτός που το επιλέγει.  :grin:
όπως έγρψα πιο πάνω με φράση του δάντη "αυτός που λυπάται αυτούς που είναι εδώ είναι ηλίθιος" σαφώς και το
αποφάσισαν να πάνε θεραπεία δεν υπάρχει για αυτούς γιατί εκείνοι διάλεξαν να ακολουθήσουν αυτό το "μονοπάτι"
αλλά φια να είμαι και πλήρως σωστός ο Έλληνας δεν διαφέρει και πολύ: η εμφάνιση του δεν είναι τίποτα σπουδαίο
ο πολιτισμός του σταματάει στο είμαστε οι απόγονοι των αρχαίων ελλήννων και μας χρωστάνε όλοι, η κουλτούρα του
σταματάει στο χρήστο δάντη, λεφτά δεν έχει αλλά δάνεια, στη κατάσταση που είναι είναι πιο καλλά από
΄την μέση ελληνίδα αλλά αυτή είναι σε καλύτερη θέση λόγω του  ότι είναι γυναίκα(γιατί οικονομικά τα βγάζει καλύτερα για να πυρφορίζει)
+το΄σα άλλα και για τα δύο φύλα στη χώρα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτα τα ψυχολογικα θρεντ ειναι ολα τα λεφτα...

εγω βλεπω εξω κατι κοπελες μια χαρα που χαλβαδιαζουν αβερτα και οι μαλακες δε κανουν τιποτα...απ την αλλη βλεπεις παιδια 20-25 χρονων να την πεφτουν με τοσο ηλιθιο τροπο που λες δικαιο εχει η γκομενα να τους ριξει σφαλιαρα...και παει λεγοντας...

κι εχεις τις 40ρες που αμα δουν τεκνο οχι απλα του την πεφτουν,μονο που δεν τον πιπωνουν στο δρομο...

Επισκέπτης

εγω βλεπω εξω κατι κοπελες μια χαρα που χαλβαδιαζουν αβερτα και οι μαλακες δε κανουν τιποτα...απ την αλλη βλεπεις παιδια 20-25 χρονων να την πεφτουν με τοσο ηλιθιο τροπο που λες δικαιο εχει η γκομενα να τους ριξει σφαλιαρα...και παει λεγοντας...

κι εχεις τις 40ρες που αμα δουν τεκνο οχι απλα του την πεφτουν,μονο που δεν τον πιπωνουν στο δρομο...
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ καβλας :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kάτι παίζει με τον Δάντη πάντως.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

κ μετα ξυπνησες κ εσυ μωβσεντονακια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
μη μου την πεφτεις ετσι ,θα ζηλεψουν
:cheesy:

Aντε να πω και εγω την αποψη μου μετα την λαικη απαιτηση της πλειοψηφιας εδω μεσα.
Στη ζωη ολα ειναι απλα,αν εισαι τυπος ζαντα-Τερλεγκας-σαμπγουφερ και ψαχνεις να βρεις την Μις Μπουρναζι τοτε φιλε μου εισαι καταδικασμενος.
Αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις καλη κοπελα,υπαρχουν αλλα θελουν να τους δωσεις πραγματα,αν εισαι μαμακιας και τα εχεις ολα στο πιατο απο μικρος δεν θα την βρεις.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο πολιτισμός του σταματάει στο είμαστε οι απόγονοι των αρχαίων ελλήννων και μας χρωστάνε όλοι, η κουλτούρα του
σταματάει στο χρήστο δάντη

Πρέπει να βρεις μια με την κατάλληλη κουλτούρα εσύ τύπε.  ;) :s&m_3:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κ μετα ξυπνησες κ εσυ μωβσεντονακια

Ρε τα σεντόνια ήταν καλά, πάψε.

καμμια πουτσα σου στειλανε?

Παπάρια.

*P

:cheesy:

Aντε να πω και εγω την αποψη μου μετα την λαικη απαιτηση της πλειοψηφιας εδω μεσα.
Στη ζωη ολα ειναι απλα,αν εισαι τυπος ζαντα-Τερλεγκας-σαμπγουφερ και ψαχνεις να βρεις την Μις Μπουρναζι τοτε φιλε μου εισαι καταδικασμενος.
Αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις καλη κοπελα,υπαρχουν αλλα θελουν να τους δωσεις πραγματα,αν εισαι μαμακιας και τα εχεις ολα στο πιατο απο μικρος δεν θα την βρεις.

Tι λες μωρέ?
Αν είσαι τέτοιος τύπος, η μπουρναζογκόμενα ταμάμ θα σου είναι. :think:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

:rockon:

:thumbsup:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι μπουρναζογκομενες μια χαρα ειναι για σεξ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom