aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τη γενικη κλαψα..δε μιλησα συγκεκριμμενα...
Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε μας.
Ε ναι η γενική κλάψα δεν παλεύεται , ούτε από άντρες ούτε από γυναίκες.
τη γενικη κλαψα..δε μιλησα συγκεκριμμενα...
όπως έγρψα πιο πάνω με φράση του δάντη "αυτός που λυπάται αυτούς που είναι εδώ είναι ηλίθιος" σαφώς και τοΤύπε συγνώμη αλλά δεν φταίει το τσόκαρο σε αυτήν την περίπτωση, αλλά αυτός που το επιλέγει.
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ καβλαςαυτα τα ψυχολογικα θρεντ ειναι ολα τα λεφτα...
εγω βλεπω εξω κατι κοπελες μια χαρα που χαλβαδιαζουν αβερτα και οι μαλακες δε κανουν τιποτα...απ την αλλη βλεπεις παιδια 20-25 χρονων να την πεφτουν με τοσο ηλιθιο τροπο που λες δικαιο εχει η γκομενα να τους ριξει σφαλιαρα...και παει λεγοντας...
κι εχεις τις 40ρες που αμα δουν τεκνο οχι απλα του την πεφτουν,μονο που δεν τον πιπωνουν στο δρομο...
μη μου την πεφτεις ετσι ,θα ζηλεψουνΕσυ πρεπει να εισαι πολυ καβλας
Τράβα στη θάλασσα κι άσε την μίρλα ρε απόγονε.
αυτα τα ψυχολογικα θρεντ ειναι ολα τα λεφτα...
εγω βλεπω εξω κατι κοπελες μια χαρα που χαλβαδιαζουν αβερτα και οι μαλακες δε κανουν τιποτα...απ την αλλη βλεπεις παιδια 20-25 χρονων να την πεφτουν με τοσο ηλιθιο τροπο που λες δικαιο εχει η γκομενα να τους ριξει σφαλιαρα...και παει λεγοντας...
κι εχεις τις 40ρες που αμα δουν τεκνο οχι απλα του την πεφτουν,μονο που δεν τον πιπωνουν στο δρομο...
καμμια πουτσα σου στειλανε?Kάτι παίζει με τον Δάντη πάντως.
οταν μιλας σε φραγκους ιπποτες θα σκυβεις το κεφαλι βλαχουλα γιατι θα σου το παρει με την σπαθα του το εξκαλιμπερν
μη μου την πεφτεις ετσι ,θα ζηλεψουν
ο πολιτισμός του σταματάει στο είμαστε οι απόγονοι των αρχαίων ελλήννων και μας χρωστάνε όλοι, η κουλτούρα του
σταματάει στο χρήστο δάντη
σπαζεσαι ε?θελεις να σου τα στειλω?κ μετα ξυπνησες κ εσυ μωβσεντονακια
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ καβλας
κ μετα ξυπνησες κ εσυ μωβσεντονακια
κ μετα ξυπνησες κ εσυ μωβσεντονακια
καμμια πουτσα σου στειλανε?
Aντε να πω και εγω την αποψη μου μετα την λαικη απαιτηση της πλειοψηφιας εδω μεσα.
Στη ζωη ολα ειναι απλα,αν εισαι τυπος ζαντα-Τερλεγκας-σαμπγουφερ και ψαχνεις να βρεις την Μις Μπουρναζι τοτε φιλε μου εισαι καταδικασμενος.
Αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις καλη κοπελα,υπαρχουν αλλα θελουν να τους δωσεις πραγματα,αν εισαι μαμακιας και τα εχεις ολα στο πιατο απο μικρος δεν θα την βρεις.
Aντε να πω και εγω την αποψη μου μετα την λαικη απαιτηση της πλειοψηφιας εδω μεσα.
Στη ζωη ολα ειναι απλα,αν εισαι τυπος ζαντα-Τερλεγκας-σαμπγουφερ και ψαχνεις να βρεις την Μις Μπουρναζι τοτε φιλε μου εισαι καταδικασμενος.
Αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις καλη κοπελα,υπαρχουν αλλα θελουν να τους δωσεις πραγματα,αν εισαι μαμακιας και τα εχεις ολα στο πιατο απο μικρος δεν θα την βρεις.
Αορατε σε παω γιατι με πας
σπαζεσαι ε?θελεις να σου τα στειλω?