Τι είναι αυτό δε φαίνεται;Θα το ποσταρω εδώ τώρα και βλέπουμε εάν γίνει αλήθεια στην ιστορία παρακάτω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο καθηγητής και η καθηγήτρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τυπε μπορείς να συνεχίσειςΟχι το 22 είναι η μέρα
Βυζι δεν πεταει . Αλλά ξέρει γερμανικά και αγγλικάΚαλα τα λεει ο καθηγητης κ. Κωστας. Εδω που τα λεμε ενα βυζι να πεταξει εξω η γυναικα του και τα πτυχία πανε περιπατο….Αγγλικα ειναι, δεν εινα δα και Πυρηνικη Φυσικη.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.048
- Πόντοι
- 22.886
Η ημέρα που σε έκανε τάρανδο με τα γουρούνια ??Οχι το 22 είναι η μέρα
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Ισπανικα δε μας ειπες αν ξερειΒυζι δεν πεταει . Αλλά ξέρει γερμανικά και αγγλικά
Οχι δεν ξέρει ,πολυ λίγαΙσπανικα δε μας ειπες αν ξερει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί;Ισπανικα δε μας ειπες αν ξερει
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Τι εχασα?@Michael Scott Που είσαι; Χάνεις την συνέχεια.
Ανακαλυψε οτι οταν μπήκε στο γραφείο του διευθυντή ή γυναίκα του ηταν κάτω απο το γραφείο και του ρουφουσε την ψωλη?
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.689
- Πόντοι
- 2.306
Ω! Την ταπεινη μου συγγνωμη, προφανως προκειται περι παρεξηγησεως…Βυζι δεν πεταει . Αλλά ξέρει γερμανικά και αγγλικά
Ναι πηγεΠες μας τυπε. Με πόνο καρδιάς πήγε η γυναίκα σου στην πενταήμερη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν και δεν ήθελε καθόλου βαριότανΝαι πηγε
Δεν με έκανε ταρανδο με κανένανΗ ημέρα που σε έκανε τάρανδο με τα γουρούνια ??
Τι λες ρε;η γυναίκα μου να είναι κάτω απ το γραφείο;!! Του διευθυντή;!! Ποτε που το είδες αυτό ; φαντασιοπληκτος εισαι;Τι εχασα?
Ανακαλυψε οτι οταν μπήκε στο γραφείο του διευθυντή ή γυναίκα του ηταν κάτω απο το γραφείο και του ρουφουσε την ψωλη?
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.689
- Πόντοι
- 2.306
Μην ψαχνεις φιλε νηματοθετη, παλιανθρωποι ολοι εδω μεσα μην πεις οτι εχεις εχεις ωραια γυναίκα και γλωσσομαθη, αμεσως να την βγαλουν ελευθερων ηθων.Τι λες ρε;η γυναίκα μου να είναι κάτω απ το γραφείο;!! Του διευθυντή;!! Ποτε που το είδες αυτό ; φαντασιοπληκτος εισαι;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Βρε αει στο διαολο βρε νούμεροΤι λες ρε;η γυναίκα μου να είναι κάτω απ το γραφείο;!! Του διευθυντή;!! Ποτε που το είδες αυτό ; φαντασιοπληκτος εισαι;
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Το C είναι το πρωτογραμμα από το επίθετο μου στα αγγλικά
Ναι κύριε Cuckold, κάτι έχουμε καταλάβει. Πες μας τώρα πως τα τσογλάνια του ΕΠΑΛ παρτούζωσαν τη γυναίκα σου να γελάσουμε.
Δεν την παρτουζωσαν. Και το c δεν είναι κουκολντΝαι κύριε Cuckold, κάτι έχουμε καταλάβει. Πες μας τώρα πως τα τσογλάνια του ΕΠΑΛ παρτούζωσαν τη γυναίκα σου να γελάσουμε.
Ενώ η γυναίκα μου δεν είχε καθόλου διάθεση και όρεξη να πάει.
- όχου δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω στην εκδρομή με τα νιανιαρα. Αλλά με αγκαρέψανε. Λυπήθηκα για τη γυναίκα μου και έτσι πτώμα που ήταν η πενταήμερη θα την αποτέλειωνε.
Της είπα να βρει κάποια δικαιολογία να μην παει . Αλλά μου είπε- βρε μωρο μου... αφού ξέρεις ότι δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να παω αναγκαστικά. Είναι η δουλειά μου. Έτσι το θέμα έληξε εκεί.
- όχου δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω στην εκδρομή με τα νιανιαρα. Αλλά με αγκαρέψανε. Λυπήθηκα για τη γυναίκα μου και έτσι πτώμα που ήταν η πενταήμερη θα την αποτέλειωνε.
Της είπα να βρει κάποια δικαιολογία να μην παει . Αλλά μου είπε- βρε μωρο μου... αφού ξέρεις ότι δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να παω αναγκαστικά. Είναι η δουλειά μου. Έτσι το θέμα έληξε εκεί.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Ρε αλάνια επειδή βαριέμαι να διαβάσω όλο το αρλεκίν, τελικά του γαμηθηκε η καθηγήτρια του καθηγητή η ακόμα?
Περιμένει να ανοίξει το κάμπινγκ με τα γουρούνια που ξεμούνιασαν την γυναίκα του Πανοφάνη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 220K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις