Νέα

Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
- Βρε αγάπη μου είπαμε όχι κι έτσι. Εσυ του έκανες 45 λεπτά παραπάνω . Τουλάχιστον θα στα πληρώσει ή πάνε υπέρ πίστεως. - Άστα μωρό μου. Μου είπε - μου τα πληρώνει αλλά κρίμα τα λεφτά των γονιών του στον βρόντο πάνε . Είπε η γυναίκα μου αρκετά απογοητευμένη . - Δεν διαβάζει το τεμπελόσκυλο ε; - Ναι τίποτα ,άσε δεν μπορείς να φανταστείς, τελείως ανεπίδεκτος ,πρέπει να μιλήσω στους γονείς του ξανά.
- το κατάλαβα και τώρα που βγήκατε απ το δωμάτιο. - τι; - μη μου πεις ότι δεν τον είδες;
- όχι τι να δώ;
- αγάπη μου πόσο αθώα είσαι; Εσύ του έλεγες για το μάθημα τι να προσέξει και αυτός όλη την ώρα κοιτούσε το στήθος σου
. - πω δεν το πιστεύω το σκατόμωρο! Εγώ προσπαθώ να τον κάνω άνθρωπο αλλά δεν το βλέπω. Του έδωσα πολυ ύλη για το σπίτι ένα σωρό ασκήσεις . Ελπίζω να κάνει τουλάχιστον τις μισές. - Μπα δεν το βλέπω αγάπη μου. Γιατί αυτός θα είναι απασχολημένος με άλλη διεργασία. - Τι ;να παίζει ηλεκτρονικά; και να κοπροσκηλιάζει . - όχι να παίζει σκεπτόμενος το στήθος σου. - χα χα έλα μη με ξενερώνεις. Μου φαίνεται πολυ γελοίο σαν εικόνα. - Και εμένα αλλά μερικές φορές θυμώνω που σε κοιτάει πεινασμένα και τόσο ξελειγωμένα το μηξιάρικο .Είναι προσβλητικό . Έτσι μου ρχεται να τον πετάξω έξω με τις κλωτσιές. - Έλα τώρα αγάπη μου δεν πιστεύω οτι ζηλεύεις το μηξιάρικο. ...Ολόκληρος άντρας. Ένα μωρό είναι ..νιάνιαρο. Και εντελώς ακίνδυνο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει στο δωμάτιο του να παίξει το μικροσκοπικό πουλάκι του. Ενώ έκανε ένα μικρό άνοιγμα με τον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού της γύρω στους 2 με τρεις πόντους για να δείξει πόσο μικρό θα ήταν το πουλί του. Ενώ μετά ένιωσα το πόδι της κάτω απ το τραπέζι να μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μου και να τρίβεται πάνω στο καβάλο μου και μου είπε - Σε αντίθεση με εσένα μωρό μου. Και μου έκλεισε το μάτι.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Εντάξει δεν ήμουνα και κανένας πορνοστάρ το πέος μου ήταν γύρω στα 12 με 13 εκατοστά. Δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο το φυσιολογικό. Και σίγουρα το πέος μου ήταν πολυ μεγαλύτερο απο ένα νιάνιαρο σαν αυτόν. Και εννοείτε πως μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.687
Πόντοι
8.346

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.019
Πόντοι
1.346
Είμαστε και οι δυο καθηγητές. Εγώ κάνω μαθηματικά και η γυναίκα μου είναι φιλόλογος.
Τύπε, δεν αφήνεις το τσοντοφόρουμ και να πιάσεις καμμιά θεωρία προσεγγίσεως και τα στοιχηματικά;
Γιατί με το Μητσοτάκη θα πέσει πείνα από Σεπτέμβρη, συνεπώς αν δεν πληρώσει καλά η Νορβηγία τέρμα το ΧΧΧ, βλέπω ότι έχεις κι εσύ οικονομικά θέματα :confused:

@Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα, άσε τους Σπαρτιάτες και την πολιτική, εδώ έχουμε άλλα ζόρια :confused:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Εντάξει δεν ήμουνα και κανένας πορνοστάρ το πέος μου ήταν γύρω στα 12 με 13 εκατοστά. Δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο το φυσιολογικό. Και σίγουρα το πέος μου ήταν πολυ μεγαλύτερο απο ένα νιάνιαρο σαν αυτόν. Και εννοείτε πως μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα.
Αυτο..ασε να το λενε οι γυναικες.Μην παινευεσαι μονος σου

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.814
Πόντοι
22.886
Έλα νταξει , ο Μανωλάκης είναι τύποι , για να λέει ότι έχει πούτσα 12 εκατοστά :confused:
:wanker::wanker:

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Εντάξει δεν ήμουνα και κανένας πορνοστάρ το πέος μου ήταν γύρω στα 12 με 13 εκατοστά. Δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο το φυσιολογικό. Και σίγουρα το πέος μου ήταν πολυ μεγαλύτερο απο ένα νιάνιαρο σαν αυτόν. Και εννοείτε πως μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα. Με αυτό το μικρό παιχνίδι κάτω απ το τραπέζι κατάφερε να μου φτιάξει το κέφι και δεν αργήσαμε να παμε απ το τραπέζι κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί της έβγαλα τα ρούχα. Και την άφησα με τα εσώρουχα. Ένα κόκκινο σουτιέν και ενα ασορτί στρινγκάκι. Μετα την έριξα ανάσκελα. Και αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Γρήγορα μπήκα μέσα της και αρχίσαμε να το κάνουμε παθιασμένα. Αυτή έμπλεξε τα πόδια της γύρω απ τη λεκάνη μου και φιλιόμασταν συνέχεια.Ο ρυθμός μας ήταν γρήγορος και μετά από λίγα λεπτά σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Ελάτωσα το ρυθμό. Τότε αυτή μου είπε - μμμμ ελα μωρό μου μη σταματάς τώρα.
.Έτσι εγώ πείρα μια ανάσα και άρχισα ξανά να μπαινοβγαίνω στο σφιχτό μουνάκι της πιο γρήγορα. Όμως λόγο του πόσο σέξι ήταν και πόσο καυλωμένoς ήμουν. Μέσα σε δυο λεπτά ήμουν έτοιμος να χύσω. Έτσι ελάττωσα το ρυθμό ξανά. - ΜΜΜ έλα μωρό μου συνέχισε.... Μου είπε. Πρώτη φορά είχε τόσο όρεξη - ωχ αγάπη μου θα χύσω!
-μμ έλα ξάπλωσε αυτό θα σε βοηθήσει. Μου είπε και ξάπλωσα εγώ ανάσκελα και αυτή σηκώθηκε ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλύφει το πουλί μου. Δεν το έκανε συχνά και ήταν κάτι που με καύλωνε πολυ . Είχε υπέροχα χείλη και παρόλο που ρούφαγε μόνο το κεφαλάκι το έγλειφε τέλεια. Μετά ανέβηκε πάνω μου και έκατσε πάνω στο πουλί μου και το πήρε μέσα της. Αφού μπήκε όλο άρχισε να πηδάει πάνω μου σαν τρελή. Δεν ήταν η αγαπημένη της στάση προτιμούσε το κλασικό αυτή ανάσκελα . Αλλά κάποιες φορές της άρεσε να αλλάζουμε σε αυτή τη στάση. Ήταν πολυ σέξι έτσι με τα πλούσια στήθη της να πηγαίνουν πάνω κάτω μπροστά μου. Μετά από λίγο ο ρυθμός της ανέβηκε κι άλλο σπάνια πηδούσε τόσο γρήγορα πάνω μου και καύλωσα πολυ. Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να μη χύσω αλλά τελικά μέσα σε 2 λεπτά μου έφυγαν. Ενώ στο ρυθμό που κουνιέται η Σοφη δεν μπορούσα να τη σταματήσω γιατί θα είχε φτάσει σε πολυ δυνατό οργασμό για να κάνει έτσι. Τελικά μετά από λίγο το πουλί μου άρχισε να χαλαρώνει και τότε κατάλαβε ότι έχυσα και κατέβηκε από πάνω μου. Και ήρθε γρήγορα ανάσκελα και μου είπε - Έλα μωρό μου γρήγορα γλύψε με... - Μα αγάπη μου μόλις έχυσα - Έλα τώρα μωρό μου μέσα στο προφυλακτικό έχυσες. ...εγώ πως σε γλείφω..γλύψε με. Όντως το προφυλακτικό δεν είχε σπάσει και το μουνάκι της γυναίκας μου ήτανε καθαρό. Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω. Σε μια δόση αυτή με άρπαξε απ τα μαλλιά και πίεσε το κεφάλι μου μέσα της. Ώστε να μπει η γλώσσα μου πιο μέσα. Την έγλειφα αρκετή ώρα. Και τελικά κάποια στιγμή έφτασε σε οργασμό και ηρεμησε. Σταμάτησε να καθοδηγεί το κεφάλι μου και σηκώθηκα να πλυθω. Μετά αφού έκανε κι αυτή ένα ντουζάκι κοιμηθήκαμε . Δυστυχώς αυτή ήταν μια παθιασμένη νύχτα που άργησε πολυ να επαναληφθεί. Οι δουλειές μας οι υποχρεώσεις μας δεν μας άφηναν καθόλου ενέργεια. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμασταν ήταν το σεξ. Και η γυναίκα μου ακόμα χειρότερα. Έπεφτε πτώμα στο κρεβάτι για ύπνο. Και τα ιδιαίτερα και των δυών μας ήταν στο ζενίθ. Δουλεύαμε πολλές ώρες την ημέρα. Και o καιρός περνούσε .Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο καιρός για την πενταήμερη που θα πήγαινε η Σοφία με την τρίτη λυκείου . Εγώ θα πήγαινα φέτος τριήμερη με το σχολείο μου συνοδεύοντας την δευτέρα λυκείου. Και για κακή μας τύχη έπεφταν πολυ κοντά οι ημερομηνίες. Έτσι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη γυναίκα μου στην πενταήμερη και να πάω να τη βρω

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Ενώ η γυναίκα μου δεν είχε καθόλου διάθεση και όρεξη να πάει.
- όχου δεν έχω καθόλου όρεξη να πάω στην εκδρομή με τα νιανιαρα. Αλλά με αγκαρέψανε. Λυπήθηκα για τη γυναίκα μου και έτσι πτώμα που ήταν η πενταήμερη θα την αποτέλειωνε.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
Εντάξει δεν ήμουνα και κανένας πορνοστάρ το πέος μου ήταν γύρω στα 12 με 13 εκατοστά. Δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο το φυσιολογικό. Και σίγουρα το πέος μου ήταν πολυ μεγαλύτερο απο ένα νιάνιαρο σαν αυτόν. Και εννοείτε πως μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα. Με αυτό το μικρό παιχνίδι κάτω απ το τραπέζι κατάφερε να μου φτιάξει το κέφι και δεν αργήσαμε να παμε απ το τραπέζι κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί της έβγαλα τα ρούχα. Και την άφησα με τα εσώρουχα. Ένα κόκκινο σουτιέν και ενα ασορτί στρινγκάκι. Μετα την έριξα ανάσκελα. Και αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Γρήγορα μπήκα μέσα της και αρχίσαμε να το κάνουμε παθιασμένα. Αυτή έμπλεξε τα πόδια της γύρω απ τη λεκάνη μου και φιλιόμασταν συνέχεια.Ο ρυθμός μας ήταν γρήγορος και μετά από λίγα λεπτά σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Ελάτωσα το ρυθμό. Τότε αυτή μου είπε - μμμμ ελα μωρό μου μη σταματάς τώρα.
.Έτσι εγώ πείρα μια ανάσα και άρχισα ξανά να μπαινοβγαίνω στο σφιχτό μουνάκι της πιο γρήγορα. Όμως λόγο του πόσο σέξι ήταν και πόσο καυλωμένoς ήμουν. Μέσα σε δυο λεπτά ήμουν έτοιμος να χύσω. Έτσι ελάττωσα το ρυθμό ξανά. - ΜΜΜ έλα μωρό μου συνέχισε.... Μου είπε. Πρώτη φορά είχε τόσο όρεξη - ωχ αγάπη μου θα χύσω!
-μμ έλα ξάπλωσε αυτό θα σε βοηθήσει. Μου είπε και ξάπλωσα εγώ ανάσκελα και αυτή σηκώθηκε ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλύφει το πουλί μου. Δεν το έκανε συχνά και ήταν κάτι που με καύλωνε πολυ . Είχε υπέροχα χείλη και παρόλο που ρούφαγε μόνο το κεφαλάκι το έγλειφε τέλεια. Μετά ανέβηκε πάνω μου και έκατσε πάνω στο πουλί μου και το πήρε μέσα της. Αφού μπήκε όλο άρχισε να πηδάει πάνω μου σαν τρελή. Δεν ήταν η αγαπημένη της στάση προτιμούσε το κλασικό αυτή ανάσκελα . Αλλά κάποιες φορές της άρεσε να αλλάζουμε σε αυτή τη στάση. Ήταν πολυ σέξι έτσι με τα πλούσια στήθη της να πηγαίνουν πάνω κάτω μπροστά μου. Μετά από λίγο ο ρυθμός της ανέβηκε κι άλλο σπάνια πηδούσε τόσο γρήγορα πάνω μου και καύλωσα πολυ. Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να μη χύσω αλλά τελικά μέσα σε 2 λεπτά μου έφυγαν. Ενώ στο ρυθμό που κουνιέται η Σοφη δεν μπορούσα να τη σταματήσω γιατί θα είχε φτάσει σε πολυ δυνατό οργασμό για να κάνει έτσι. Τελικά μετά από λίγο το πουλί μου άρχισε να χαλαρώνει και τότε κατάλαβε ότι έχυσα και κατέβηκε από πάνω μου. Και ήρθε γρήγορα ανάσκελα και μου είπε - Έλα μωρό μου γρήγορα γλύψε με... - Μα αγάπη μου μόλις έχυσα - Έλα τώρα μωρό μου μέσα στο προφυλακτικό έχυσες. ...εγώ πως σε γλείφω..γλύψε με. Όντως το προφυλακτικό δεν είχε σπάσει και το μουνάκι της γυναίκας μου ήτανε καθαρό. Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω.
Ευτυχώς που έχυσες μέσα σε καποτα δε θ άντεχε το νήμα και γενητουρια απογόνου σου...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω. Σε μια δόση αυτή με άρπαξε απ τα μαλλιά και πίεσε το κεφάλι μου μέσα της. Ώστε να μπει η γλώσσα μου πιο μέσα. Την έγλειφα αρκετή ώρα. Και τελικά κάποια στιγμή έφτασε σε οργασμό και ηρεμησε. Σταμάτησε να καθοδηγεί το κεφάλι μου και σηκώθηκα να πλυθω. Μετά αφού έκανε κι αυτή ένα ντουζάκι κοιμηθήκαμε . Δυστυχώς αυτή ήταν μια παθιασμένη νύχτα που άργησε πολυ να επαναληφθεί. Οι δουλειές μας οι υποχρεώσεις μας δεν μας άφηναν καθόλου ενέργεια. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμασταν ήταν το σεξ. Και η γυναίκα μου ακόμα χειρότερα. Έπεφτε πτώμα στο κρεβάτι για ύπνο. Και τα ιδιαίτερα και των δυών μας ήταν στο ζενίθ. Δουλεύαμε πολλές ώρες την ημέρα. Και o καιρός περνούσε .Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο καιρός για την πενταήμερη που θα πήγαινε η Σοφία με την τρίτη λυκείου . Εγώ θα πήγαινα φέτος τριήμερη με το σχολείο μου συνοδεύοντας την δευτέρα λυκείου. Και για κακή μας τύχη έπεφταν πολυ κοντά οι ημερομηνίες. Έτσι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη γυναίκα μου στην πενταήμερη και να πάω να τη βρω
να γραψω την συνεχεια γιατι την ξερω;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
ο Τόλης της ζήτησε να του κάνει ιδιαίτερα στα Γερμανικά αλλά και στα φιλολογικά μιας και ήταν πολυ αδύναμος μαθητής.
Πως γινεται να κανει Γερμανικα και φιλολογικα;
Αλλη σχολη η Γερμανικη φιλολογια που γινεσαι καθηγητης Γερμανικων και αλλη η Φιλολογια, στην οποια βγαινουν οι Φιλολογοι που κανουν Νεα, Αρχαια, Λατινικα, Λογοτεχνια και Ιστορια.
Μου χαλασε το ρεαλισμο η παραπανω λεπτομερεια

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Αλλη σχολη η Γερμανικη φιλολογια που γινεσαι καθηγητης Γερμανικων και αλλη η Φιλολογια, στην οποια βγαινουν οι Φιλολογοι που κανουν Νεα, Αρχαια, Λατινικα, Λογοτεχνια και Ιστορια.
ρε ψηλε..ολα τα αλλα ειναι 100% αληθινα,που πηγες και κολλησες τωρα εσυ!

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Ρε φίλε μας δουλεύεις; δεν υπάρχουν φιλόλογοι που έχουν παραδειγμα προφισενσι στα αγγλικά; έτσι μπορουν να κάνουν ιδιαίτερα όπου χρειαστεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom