montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Kαλημερα Φιλε Κωστα.....θα σου μιλησω οπως θα μιλαγα σε ενα κολλητο μου.....ετσι σε νιωθω.....Εντάξει δεν ήμουνα και κανένας πορνοστάρ το πέος μου ήταν γύρω στα 12 με 13 εκατοστά. Δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο το φυσιολογικό. Και σίγουρα το πέος μου ήταν πολυ μεγαλύτερο απο ένα νιάνιαρο σαν αυτόν. Και εννοείτε πως μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα. Με αυτό το μικρό παιχνίδι κάτω απ το τραπέζι κατάφερε να μου φτιάξει το κέφι και δεν αργήσαμε να παμε απ το τραπέζι κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί της έβγαλα τα ρούχα. Και την άφησα με τα εσώρουχα. Ένα κόκκινο σουτιέν και ενα ασορτί στρινγκάκι. Μετα την έριξα ανάσκελα. Και αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Γρήγορα μπήκα μέσα της και αρχίσαμε να το κάνουμε παθιασμένα. Αυτή έμπλεξε τα πόδια της γύρω απ τη λεκάνη μου και φιλιόμασταν συνέχεια.Ο ρυθμός μας ήταν γρήγορος και μετά από λίγα λεπτά σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Ελάτωσα το ρυθμό. Τότε αυτή μου είπε - μμμμ ελα μωρό μου μη σταματάς τώρα.
.Έτσι εγώ πείρα μια ανάσα και άρχισα ξανά να μπαινοβγαίνω στο σφιχτό μουνάκι της πιο γρήγορα. Όμως λόγο του πόσο σέξι ήταν και πόσο καυλωμένoς ήμουν. Μέσα σε δυο λεπτά ήμουν έτοιμος να χύσω. Έτσι ελάττωσα το ρυθμό ξανά. - ΜΜΜ έλα μωρό μου συνέχισε.... Μου είπε. Πρώτη φορά είχε τόσο όρεξη - ωχ αγάπη μου θα χύσω!
-μμ έλα ξάπλωσε αυτό θα σε βοηθήσει. Μου είπε και ξάπλωσα εγώ ανάσκελα και αυτή σηκώθηκε ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλύφει το πουλί μου. Δεν το έκανε συχνά και ήταν κάτι που με καύλωνε πολυ . Είχε υπέροχα χείλη και παρόλο που ρούφαγε μόνο το κεφαλάκι το έγλειφε τέλεια. Μετά ανέβηκε πάνω μου και έκατσε πάνω στο πουλί μου και το πήρε μέσα της. Αφού μπήκε όλο άρχισε να πηδάει πάνω μου σαν τρελή. Δεν ήταν η αγαπημένη της στάση προτιμούσε το κλασικό αυτή ανάσκελα . Αλλά κάποιες φορές της άρεσε να αλλάζουμε σε αυτή τη στάση. Ήταν πολυ σέξι έτσι με τα πλούσια στήθη της να πηγαίνουν πάνω κάτω μπροστά μου. Μετά από λίγο ο ρυθμός της ανέβηκε κι άλλο σπάνια πηδούσε τόσο γρήγορα πάνω μου και καύλωσα πολυ. Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να μη χύσω αλλά τελικά μέσα σε 2 λεπτά μου έφυγαν. Ενώ στο ρυθμό που κουνιέται η Σοφη δεν μπορούσα να τη σταματήσω γιατί θα είχε φτάσει σε πολυ δυνατό οργασμό για να κάνει έτσι. Τελικά μετά από λίγο το πουλί μου άρχισε να χαλαρώνει και τότε κατάλαβε ότι έχυσα και κατέβηκε από πάνω μου. Και ήρθε γρήγορα ανάσκελα και μου είπε - Έλα μωρό μου γρήγορα γλύψε με... - Μα αγάπη μου μόλις έχυσα - Έλα τώρα μωρό μου μέσα στο προφυλακτικό έχυσες. ...εγώ πως σε γλείφω..γλύψε με. Όντως το προφυλακτικό δεν είχε σπάσει και το μουνάκι της γυναίκας μου ήτανε καθαρό. Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω.
Καλα ρε Μαλακα!!!!!!!!!σε παρακαλαει να της γλυψεις το μουνακι και εσυ κανεις και τον Δυσκολο ????
Θες πολλα Μαθηματα ακομα Κωστα.....ουτε να χαιδεψεις...ουτε να γλυψεις.....κατευθειαν μεσα.....!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
Ουτε πισωκολλητα...ουτε αναποδα....που πας?????....που πας.....?????