Νέα

Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Εντάξει δεν ήμουνα και κανένας πορνοστάρ το πέος μου ήταν γύρω στα 12 με 13 εκατοστά. Δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο το φυσιολογικό. Και σίγουρα το πέος μου ήταν πολυ μεγαλύτερο απο ένα νιάνιαρο σαν αυτόν. Και εννοείτε πως μπορούσε να ικανοποιήσει πλήρως μια γυναίκα. Με αυτό το μικρό παιχνίδι κάτω απ το τραπέζι κατάφερε να μου φτιάξει το κέφι και δεν αργήσαμε να παμε απ το τραπέζι κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί της έβγαλα τα ρούχα. Και την άφησα με τα εσώρουχα. Ένα κόκκινο σουτιέν και ενα ασορτί στρινγκάκι. Μετα την έριξα ανάσκελα. Και αφού αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Γρήγορα μπήκα μέσα της και αρχίσαμε να το κάνουμε παθιασμένα. Αυτή έμπλεξε τα πόδια της γύρω απ τη λεκάνη μου και φιλιόμασταν συνέχεια.Ο ρυθμός μας ήταν γρήγορος και μετά από λίγα λεπτά σταμάτησα γιατί κουράστηκα. Ελάτωσα το ρυθμό. Τότε αυτή μου είπε - μμμμ ελα μωρό μου μη σταματάς τώρα.
.Έτσι εγώ πείρα μια ανάσα και άρχισα ξανά να μπαινοβγαίνω στο σφιχτό μουνάκι της πιο γρήγορα. Όμως λόγο του πόσο σέξι ήταν και πόσο καυλωμένoς ήμουν. Μέσα σε δυο λεπτά ήμουν έτοιμος να χύσω. Έτσι ελάττωσα το ρυθμό ξανά. - ΜΜΜ έλα μωρό μου συνέχισε.... Μου είπε. Πρώτη φορά είχε τόσο όρεξη - ωχ αγάπη μου θα χύσω!
-μμ έλα ξάπλωσε αυτό θα σε βοηθήσει. Μου είπε και ξάπλωσα εγώ ανάσκελα και αυτή σηκώθηκε ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλύφει το πουλί μου. Δεν το έκανε συχνά και ήταν κάτι που με καύλωνε πολυ . Είχε υπέροχα χείλη και παρόλο που ρούφαγε μόνο το κεφαλάκι το έγλειφε τέλεια. Μετά ανέβηκε πάνω μου και έκατσε πάνω στο πουλί μου και το πήρε μέσα της. Αφού μπήκε όλο άρχισε να πηδάει πάνω μου σαν τρελή. Δεν ήταν η αγαπημένη της στάση προτιμούσε το κλασικό αυτή ανάσκελα . Αλλά κάποιες φορές της άρεσε να αλλάζουμε σε αυτή τη στάση. Ήταν πολυ σέξι έτσι με τα πλούσια στήθη της να πηγαίνουν πάνω κάτω μπροστά μου. Μετά από λίγο ο ρυθμός της ανέβηκε κι άλλο σπάνια πηδούσε τόσο γρήγορα πάνω μου και καύλωσα πολυ. Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να μη χύσω αλλά τελικά μέσα σε 2 λεπτά μου έφυγαν. Ενώ στο ρυθμό που κουνιέται η Σοφη δεν μπορούσα να τη σταματήσω γιατί θα είχε φτάσει σε πολυ δυνατό οργασμό για να κάνει έτσι. Τελικά μετά από λίγο το πουλί μου άρχισε να χαλαρώνει και τότε κατάλαβε ότι έχυσα και κατέβηκε από πάνω μου. Και ήρθε γρήγορα ανάσκελα και μου είπε - Έλα μωρό μου γρήγορα γλύψε με... - Μα αγάπη μου μόλις έχυσα - Έλα τώρα μωρό μου μέσα στο προφυλακτικό έχυσες. ...εγώ πως σε γλείφω..γλύψε με. Όντως το προφυλακτικό δεν είχε σπάσει και το μουνάκι της γυναίκας μου ήτανε καθαρό. Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω.
Kαλημερα Φιλε Κωστα.....θα σου μιλησω οπως θα μιλαγα σε ενα κολλητο μου.....ετσι σε νιωθω.....
Καλα ρε Μαλακα!!!!!!!!!σε παρακαλαει να της γλυψεις το μουνακι και εσυ κανεις και τον Δυσκολο ????
Θες πολλα Μαθηματα ακομα Κωστα.....ουτε να χαιδεψεις...ουτε να γλυψεις.....κατευθειαν μεσα.....!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????
Ουτε πισωκολλητα...ουτε αναποδα....που πας?????....που πας.....?????
42a53c99e6e91980fcff339c4cddbaa8.jpg

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ρε φίλε μας δουλεύεις; δεν υπάρχουν φιλόλογοι που έχουν παραδειγμα προφισενσι στα αγγλικά; έτσι μπορουν να κάνουν ιδιαίτερα όπου χρειαστεί.
Ετσι σε θελω Κωστα...οποιος σου λεει σαχλαμαρες να τον βαζεις στην θεση του.....να εισαι ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ.....!!!!
Δεν ξερεις εσυ και ξερουν οι ΑΛΛΟΙ....????
Οταν θα αναφερεσαι στην Ψωλη δεν θα την λες πουλι η πουλακι και αρχιδια.....οταν λες πουλακι πολλοι νομιζουν το γνωστο....
αρχείο λήψης.jpg

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ρε φίλε μας δουλεύεις; δεν υπάρχουν φιλόλογοι που έχουν παραδειγμα προφισενσι στα αγγλικά; έτσι μπορουν να κάνουν ιδιαίτερα όπου χρειαστεί.
Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος γύρω από τα πιστοποιητικά Γ2 (γνωστά ως proficiency) και την διδασκαλία των Αγγλικών. Ας δούμε όμως τι ισχύει τελικά.

Μέχρι πρόσφατα μπορούσε κάποιος να διδάξει με Γ2. Έπρεπε να καταθέσει τα χαρτιά του στο Υπουργείο Παιδείας ώστε να πάρει ένα πιστοποιητικό γνωστό ως επάρκεια γνώσης της γλώσσας. Μετά, έχοντας επάρκεια, κατέθετε χαρτιά στην δευτεροβάθμια της περιοχής του και έπαιρνε άδεια διδασκαλίας για ιδιαίτερα ή φροντιστήριο.

Πλέον αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ κινήθηκε νομικά ώστε να μην έχει ο κάτοχος Γ2 αυτή τη δυνατότητα και πλέον οι διαδικασίες απόκτησης επάρκειας έχουν παγώσει. Άλλωστε ήταν άδικο οι κάτοχοι ενός πιστοποιητικού να έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με πτυχιούχους πανεπιστημιακών σχολών.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Ρε φίλε επικοινωνείς; ιδιαίτερα λέμε κάνει η γυναίκα. Εσυ τι πιστευεις οτι στα ιδιαίτερα κοιτάνε ολοι οι γονείς των παιδιων που κάνουν ιδιαίτερα τι πιστοποιητικα έχει ο κάθε καθηγητής; για ιδιαίτερα μιλάω, δεν μιλάω για φροντιστήρια και σχολεία. Στο σχολείο κάνει μόνο φιλολογικά χαιρω πολυ.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Ξέρεις ποσος κόσμος έχει προφισενσι στα αγγλικά; και αν δεν παρει άδεια αλλά ξέρει αγγλικά και έχει το πτυχιο εσυ πιστευεις δεν μπορεί να κάνει ιδιαίτερα; ποιος θα τον ελέγχει; γιατί αμα ένας καθηγητής ειναι διορισμένος σε σχολείο και μετά κάνει ιδιαίτερα το απόγευμα δεν τα περνει μαυρα ;τι κάνει κόβει απόδειξη;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ρε φίλε επικοινωνείς; ιδιαίτερα λέμε κάνει η γυναίκα. Εσυ τι πιστευεις οτι στα ιδιαίτερα κοιτάνε ολοι οι γονείς των παιδιων που κάνουν ιδιαίτερα τι πιστοποιητικα έχει ο κάθε καθηγητής; για ιδιαίτερα μιλάω, δεν μιλάω για φροντιστήρια και σχολεία. Στο σχολείο κάνει μόνο φιλολογικά χαιρω πολυ.

Ξέρεις ποσος κόσμος έχει προφισενσι στα αγγλικά; και αν δεν παρει άδεια αλλά ξέρει αγγλικά και έχει το πτυχιο εσυ πιστευεις δεν μπορεί να κάνει ιδιαίτερα; ποιος θα τον ελέγχει; γιατί αμα ένας καθηγητής ειναι διορισμένος σε σχολείο και μετά κάνει ιδιαίτερα το απόγευμα δεν τα περνει μαυρα ;τι κάνει κόβει απόδειξη;
Και τοτε γιατι στο nickname σου εχεις 22C και στην ιστορια λες οτι τον εχεις 12-13?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Καλα τα λεει ο καθηγητης κ. Κωστας. Εδω που τα λεμε ενα βυζι να πεταξει εξω η γυναικα του και τα πτυχία πανε περιπατο….Αγγλικα ειναι, δεν εινα δα και Πυρηνικη Φυσικη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Καλα τα λεει ο καθηγητης κ. Κωστας. Εδω που τα λεμε ενα βυζι να πεταξει εξω η γυναικα του και τα πτυχία πανε περιπατο….Αγγλικα ειναι, δεν εινα δα και Πυρηνικη Φυσικη.
Γερμανικα ειχε πει
Πιο δυσκολα απο τα Αγγλικα
Και σχεδον κανεις δεν παιρνει το ανωτατο πτυχιο ετσι
Στα Αγγλικα το παιρνουν ολοι αλλα Γερμανικα;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Πες μας τυπε. Με πόνο καρδιάς πήγε η γυναίκα σου στην πενταήμερη;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Μπα, ο διευθυντής ή κανένας από το ΕΠΑΛ.
Όλες οι ιστορίες του έτσι πάνε.
Τα "γουρούνια", ο ξάδερφος, κτλ κτλ. Πάντα όσοι του γαμανε την γυναίκα τον έχουν μεγάλο .
Γνωστός ιστοριογραφος ο κύριος.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1