Νέα

Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
869
Πόντοι
81
...ύσε .Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο καιρός για την πενταήμερη που θα πήγαινε η Σοφία με την τρίτη λυκείου . Εγώ θα πήγαινα φέτος τριήμερη με το σχολείο μου συνοδεύοντας την δευτέρα λυκείου. Και για κακή μας τύχη έπεφταν πολυ κοντά οι ημερομηνίες. Έτσι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη γυναίκα μου στην πενταήμερη και να πάω να τη βρω
Ωχ ωχ... καλά θα πάει κι αυτό.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
869
Πόντοι
81
Περιμένει να ανοίξει το κάμπινγκ με τα γουρούνια που ξεμούνιασαν την γυναίκα του Πανοφάνη.
Μήπως πάνε πενθήμερη εκεί στο γουρουνο-camping και μπλέξουνε υποδιευθυντές, ξαδέλφια, γουρούνια, μαθητούδια και Αλβανιάρηδες απαγωγείς σε μια τεράστια Arlekin-παρτούζα.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Τελικά οι μέρες περασαν και ήρθαν γρήγορα οι μέρες που η γυναίκα μου θα συνόδευε την τρίτη λυκείου στην πενταημερη. Την προηγουμενη της είπα - αγαπη μου έφτασαν οι μέρες πως θα σε αποχωριστω τόσες μέρες;
- εντάξει βρε μωρο μου 5 μέρες είναι μην κάνεις έτσι.
- δεν είναι και λίγες. Θα με περνεις κάθε μέρα τηλέφωνο δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν ακουσω τη φωνουλα σου πρωτα.
- φυσικά μωρο μου θα περνω μην ανησυχείς. Αφού ξέρεις ότι ουτε εγώ μπορώ μακριά σου.
Εκείνη τη μέρα κάναμε μετά από αρκετές μέρες έρωτα και κοιμηθήκαμε νωρίς . Γιατί θα ταξίδευε νωρίς το χάραμα. Τελικά τα χαράματα αφου ετοίμασε τη βαλίτσα της την πηγα μεχρι το λιμάνι που θα επερνε το πλοιο . Έφυγε και εγώ πηγα απ το σπίτι ήπια ένα καφέ ακομα και αφού περασε η ώρα πηγα στο σχολείο. Η μέρα μου περασε σχετικά ήρεμα στο σχολείο αλλά μετά όταν γυρισα σπιτι και ήταν άδειο ξενέρωσα. Ήδη μου έλειπε η γυναίκα μου. Ενώ σε δυο ωρες είχα ιδιαίτερα. Την πηρα τηλέφωνο. Δεν το σήκωσε. Και ξαναπηρα μετά από λίγο. Πάλι τίποτα. Της έστειλα μήνυμα και έκατσα για φαγητό. Λίγο πριν φυγω για το μάθημα με πηρε τηλέφωνο. Φυσικά ήταν ακόμα στο καράβι. Και μου είπε ότι - έλα μωρό μου τι κανεις;
- καλά μωρό μου να πηρα να δω τι κανεις. Σε πηρα και πριν αλλά δεν το σήκωνες.

- ναι..ασε..μωρο μου ανακατευεται λίγο το στομάχι μου με πηραξε το ταξίδι γιατί το καράβι κουναει αρκετά.
- πηρες τιποτα για τη ναυτία ; - ναι ναι πηρα και ...θα τον παρω νωρίς σήμερα μήπως και μου περασει .

- καλά θα σε παρω και το βράδυ τηλέφωνο να δω πως είσαι.
- ασε μωρό μου θα σε παρω εγω εκτός αν με παρει νωρίς ο υπνος.
- εντάξει αγαπη μου φιλιά.
- και γω σ αγαπω μωρό μου φιλάκια . Ματσ μουτσ.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Το βράδυ αφού γυρισα σπιτι την πηρα αλλά δεν το σήκωσε . Έκατσα για φαγητό και μετά άραξα στην τηλεόραση. Αφου αρχισα να νυστάζω την πηρα ξανά αλλά και παλι δεν το σήκωνε. Λέω θα κοιμάται. Της έστειλα μήνυμα αν είναι καλυτερα. Και αφου δεν πηρα απάντηση της έστειλα καληνυχτα και έπεσα για υπνο.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Την επόμενη μέρα το πρωι θα έφταναν στον προορισμο τους και θα πατουσαν στεριά. Της έστειλα μήνυμα το πρωι αν έφτασαν και έφυγα για το σχολείο.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Το μεσημέρι την πηρα τηλέφωνο όταν γυρισα. Και μιλήσαμε λίγο. - ελα αγαπη μου που είσαι φτασατε;
- ναι μωρό μου φτάσαμε
- πως είσαι σε πηρα χθες το βράδυ αλλά δεν το σήκωσες.
- ναι κοιμόμουν.
- είσαι καλυτερα σημερα.
- ναι κάπως καλυτερα αλλά αρκετά κουρασμένη. Σημερα ξεπατωθηκα ασε όλη μέρα στο ποδι .
- που πηγατε σε μουσεία;
- ναι ασε εχει μεγάλο προγραμμα ακομα. Μωρό μου σε κλείνω όμως παλι ...θα... Φιλιά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

- εντάξει αγαπη μου θα σε παρω το βράδυ αργά πριν κοιμηθώ.
- οκ.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Watching Tv Kerry GIF by Gogglebox Australia

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.828
Πόντοι
606
OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Τελικά γυρισα το βράδυ έκανα ένα μπάνιο έφαγα και αφου χαζευα ένα αγώνα με πηρε ο υπνος. Ξυπνησα σε μια φάση είχε παει 1 το βράδυ. Πηρα τηλέφωνο την Σοφία. Δεν το σήκωνε. Μάλλον θα βγήκαν έξω και δεν γυρισαν ακόμα. Πηγα στην κρεβατοκάμαρα και αφου χαζευα με το κινητό περασε καμια ωρα. Την ξαναπηρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα αν γυρισαν. Και σε μια φάση με πηρε ο υπνος. Την άλλη μέρα το πρωι έφυγα για τη δουλειά ενώ είδα ότι δεν μου απάντησε. Η Σοφη για να μην απαντήσει σιγουρα ήταν πτωμα και έπεσε για υπνο κατευθείαν. Εκείνη τη μέρα είχα πολυ δουλειά γιατί έβαλα κάποια ιδιαίτερα παραπάνω γιατί θα εφευγα και γω διήμερη με το δικό μου σχολείο. Το μεσημέρι μιλησαμε παλι στο τηλέφωνο για πολυ λίγο γιατί παλι θα εμπαιναν μέσα σε μουσείο και δεν είχε σήμα. Αφου τελείωσα όλα τα φροντιστήρια που είχα γυρισα σπιτι το βράδυ πολυ κουρασμένος.

OP
OP
K

KWSTAS22C

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
73
Πόντοι
1
Το βράδυ αφου ετοίμασα τη βαλίτσα ξαπλωσα στο κρεβάτι και την πηρα τηλέφωνο. Αλλά δυστυχώς και παλι δεν το σήκωνε σήμερα ξέχασα μου είχε πει ότι θα πήγαιναν σε ένα πολυ μεγάλο κλαμπ. Και θα κάθονταν αρκετά. Και μου είπε ότι θα πάρει αυτή το πρωι να μιλήσουμε και να μου πει καλό ταξίδι.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Εκείνη τη μέρα κάναμε μετά από αρκετές μέρες έρωτα και κοιμηθήκαμε νωρίς . Γιατί θα ταξίδευε νωρίς το χάραμα. Τελικά τα χαράματα αφου ετοίμασε τη βαλίτσα της την πηγα μεχρι το λιμάνι που θα επερνε το πλοιο .
Την επόμενη μέρα το πρωι θα έφταναν στον προορισμο τους και θα πατουσαν στεριά.

Καλα ρε τυπε εσυ το γαμησες!!!που πηγε πενταημερη και εκανε με το πλοιο μια μερα να φτασει,στη σρι λανκα???

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Έτσι έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη γλείφω. Σε μια δόση αυτή με άρπαξε απ τα μαλλιά και πίεσε το κεφάλι μου μέσα της. Ώστε να μπει η γλώσσα μου πιο μέσα. Την έγλειφα αρκετή ώρα. Και τελικά κάποια στιγμή έφτασε σε οργασμό και ηρεμησε. Σταμάτησε να καθοδηγεί το κεφάλι μου και σηκώθηκα να πλυθω. Μετά αφού έκανε κι αυτή ένα ντουζάκι κοιμηθήκαμε . Δυστυχώς αυτή ήταν μια παθιασμένη νύχτα που άργησε πολυ να επαναληφθεί. Οι δουλειές μας οι υποχρεώσεις μας δεν μας άφηναν καθόλου ενέργεια. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμασταν ήταν το σεξ. Και η γυναίκα μου ακόμα χειρότερα. Έπεφτε πτώμα στο κρεβάτι για ύπνο. Και τα ιδιαίτερα και των δυών μας ήταν στο ζενίθ. Δουλεύαμε πολλές ώρες την ημέρα. Και o καιρός περνούσε .Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο καιρός για την πενταήμερη που θα πήγαινε η Σοφία με την τρίτη λυκείου . Εγώ θα πήγαινα φέτος τριήμερη με το σχολείο μου συνοδεύοντας την δευτέρα λυκείου. Και για κακή μας τύχη έπεφταν πολυ κοντά οι ημερομηνίες. Έτσι δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη γυναίκα μου στην πενταήμερη και να πάω να τη βρω

Τελικά γυρισα το βράδυ έκανα ένα μπάνιο έφαγα και αφου χαζευα ένα αγώνα με πηρε ο υπνος. Ξυπνησα σε μια φάση είχε παει 1 το βράδυ. Πηρα τηλέφωνο την Σοφία. Δεν το σήκωνε. Μάλλον θα βγήκαν έξω και δεν γυρισαν ακόμα. Πηγα στην κρεβατοκάμαρα και αφου χαζευα με το κινητό περασε καμια ωρα. Την ξαναπηρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα αν γυρισαν. Και σε μια φάση με πηρε ο υπνος. Την άλλη μέρα το πρωι έφυγα για τη δουλειά ενώ είδα ότι δεν μου απάντησε. Η Σοφη για να μην απαντήσει σιγουρα ήταν πτωμα και έπεσε για υπνο κατευθείαν. Εκείνη τη μέρα είχα πολυ δουλειά γιατί έβαλα κάποια ιδιαίτερα παραπάνω γιατί θα εφευγα και γω διήμερη με το δικό μου σχολείο. Το μεσημέρι μιλησαμε παλι στο τηλέφωνο για πολυ λίγο γιατί παλι θα εμπαιναν μέσα σε μουσείο και δεν είχε σήμα. Αφου τελείωσα όλα τα φροντιστήρια που είχα γυρισα σπιτι το βράδυ πολυ κουρασμένος.
Τελικε τριημερη η διημερη θα πηγαινες εσυ;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506

kostas5396795698

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
123
Πόντοι
1
Ό άνθρωπός προσπαθεί να γράψει μια ιστορία, τα λέει ωραία, κλιμακώνει σωστά το σενάριο του. Τον διαβάζουμε με ενδιαφέρον. Πάτε τώρα εσείς από κάτω, και γιατί διδάσκει Γερμανικά ενώ είναι φιλόλογος, πόσες μέρες εκάνε να φτάσει με το πλοίο, γιατί είπες στην αρχή 3-ημερή και μετά το έκανες 2-ημερή. Δηλαδή, τώρα σοβαρά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom