Νέα

Ο καθηγητής και η καθηγήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KWSTAS22C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.525
Πόντοι
456
Ό άνθρωπός προσπαθεί να γράψει μια ιστορία, τα λέει ωραία, κλιμακώνει σωστά το σενάριο του. Τον διαβάζουμε με ενδιαφέρον. Πάτε τώρα εσείς από κάτω, και γιατί διδάσκει Γερμανικά ενώ είναι φιλόλογος, πόσες μέρες εκάνε να φτάσει με το πλοίο, γιατί είπες στην αρχή 3-ημερή και μετά το έκανες 2-ημερή. Δηλαδή, τώρα σοβαρά;
Κλασικοι μπαχαλακηδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι μπράβο παίκτη, τους γαμησες.
τους γαμησε και τους πεταξε στα βραχια

kostas5396795698

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
123
Πόντοι
1
Πραγματικά ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια. Σε όλο το κομμάτι που την παίρνει τηλέφωνο και αυτή δεν το σηκώνει, που περιγράφει πως περνάνε οι ώρες και οι μέρες του καθηγήτη, είναι εξαιρετικός!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.731
Πόντοι
1.756
Πραγματικά ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια. Σε όλο το κομμάτι που την παίρνει τηλέφωνο και αυτή δεν το σηκώνει, που περιγράφει πως περνάνε οι ώρες και οι μέρες του καθηγήτη, είναι εξαιρετικός!
να σου στειλω να διαβασεις μια ιστορια με εναν Πανοφανη κ κατι γουρουνια???

kostas5396795698

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
123
Πόντοι
1
να σου στειλω να διαβασεις μια ιστορια με εναν Πανοφανη κ κατι γουρουνια???
Είχα διαβάσει λίγο και από τα πιο παλιά του. Τώρα το πάει καλά όμως. Να δούμε πως θα το φτάσει στην κορύφωση.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.688
Πόντοι
2.306
Διαμαντι λογοτεχνιας. Εχει λιγο Κερουακ και μια δοση Χεμινγκγουεϊ Ειναι εμφανες οτι μετα το ξεμουνιασμα στο καμπονγκ και το γυμναστηριο η πενα του ειναι πιο μεστη…τα βιωματα περνουν στο χειρογραφο σα γαργαρο νερο απο τη πηγη της εμπνευσης που εδραζεται μεταξυ σφικτηρα και εφηβαιου της Δουλτσινεας του. Ευγε νηματοθετη, μας εχεις ολους κρεμασμενους στην οθονη να παταμε μανιακα refresh.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Νομίζω ότι χωράει και μια ξαδέρφη στο στορυ για να δέσει..

Μόνο ξαδέρφη; Μέχρι και δίδυμη αδερφή της γυναίκας του, που είχαν χωριστεί στη γέννα, και δεν ήξερε η μία για την άλλη...

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
709
Πόντοι
81
Να δείτε τύποι που θα την γαμαει ο διευθυντής την καθηγήτρια και πως τότε που μπήκε ο Κώστας στο γραφείο του διευθυντή η κυρία γυναίκα του πιπωνε τον διευθυντή :pipa2:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Τελικά οι μέρες περασαν και ήρθαν γρήγορα οι μέρες που η γυναίκα μου θα συνόδευε την τρίτη λυκείου στην πενταημερη. Την προηγουμενη της είπα - αγαπη μου έφτασαν οι μέρες πως θα σε αποχωριστω τόσες μέρες;
- εντάξει βρε μωρο μου 5 μέρες είναι μην κάνεις έτσι.
- δεν είναι και λίγες. Θα με περνεις κάθε μέρα τηλέφωνο δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν ακουσω τη φωνουλα σου πρωτα.
- φυσικά μωρο μου θα περνω μην ανησυχείς. Αφού ξέρεις ότι ουτε εγώ μπορώ μακριά σου.
Εκείνη τη μέρα κάναμε μετά από αρκετές μέρες έρωτα και κοιμηθήκαμε νωρίς . Γιατί θα ταξίδευε νωρίς το χάραμα. Τελικά τα χαράματα αφου ετοίμασε τη βαλίτσα της την πηγα μεχρι το λιμάνι που θα επερνε το πλοιο . Έφυγε και εγώ πηγα απ το σπίτι ήπια ένα καφέ ακομα και αφού περασε η ώρα πηγα στο σχολείο. Η μέρα μου περασε σχετικά ήρεμα στο σχολείο αλλά μετά όταν γυρισα σπιτι και ήταν άδειο ξενέρωσα. Ήδη μου έλειπε η γυναίκα μου. Ενώ σε δυο ωρες είχα ιδιαίτερα. Την πηρα τηλέφωνο. Δεν το σήκωσε. Και ξαναπηρα μετά από λίγο. Πάλι τίποτα. Της έστειλα μήνυμα και έκατσα για φαγητό. Λίγο πριν φυγω για το μάθημα με πηρε τηλέφωνο. Φυσικά ήταν ακόμα στο καράβι. Και μου είπε ότι - έλα μωρό μου τι κανεις;
- καλά μωρό μου να πηρα να δω τι κανεις. Σε πηρα και πριν αλλά δεν το σήκωνες.

- ναι..ασε..μωρο μου ανακατευεται λίγο το στομάχι μου με πηραξε το ταξίδι γιατί το καράβι κουναει αρκετά.
- πηρες τιποτα για τη ναυτία ; - ναι ναι πηρα και ...θα τον παρω νωρίς σήμερα μήπως και μου περασει .

- καλά θα σε παρω και το βράδυ τηλέφωνο να δω πως είσαι.
- ασε μωρό μου θα σε παρω εγω εκτός αν με παρει νωρίς ο υπνος.
- εντάξει αγαπη μου φιλιά.
- και γω σ αγαπω μωρό μου φιλάκια . Ματσ μουτσ.
πηρε κατι για την ναυτια??????πηρε βρε Καριολη.....αλλα εσυ χαμπαρι δεν πηρες....
345433208_770682968111637_9197437358036561327_n.jpg

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Τελικά γυρισα το βράδυ έκανα ένα μπάνιο έφαγα και αφου χαζευα ένα αγώνα με πηρε ο υπνος. Ξυπνησα σε μια φάση είχε παει 1 το βράδυ. Πηρα τηλέφωνο την Σοφία. Δεν το σήκωνε. Μάλλον θα βγήκαν έξω και δεν γυρισαν ακόμα. Πηγα στην κρεβατοκάμαρα και αφου χαζευα με το κινητό περασε καμια ωρα. Την ξαναπηρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα αν γυρισαν. Και σε μια φάση με πηρε ο υπνος. Την άλλη μέρα το πρωι έφυγα για τη δουλειά ενώ είδα ότι δεν μου απάντησε. Η Σοφη για να μην απαντήσει σιγουρα ήταν πτωμα και έπεσε για υπνο κατευθείαν. Εκείνη τη μέρα είχα πολυ δουλειά γιατί έβαλα κάποια ιδιαίτερα παραπάνω γιατί θα εφευγα και γω διήμερη με το δικό μου σχολείο. Το μεσημέρι μιλησαμε παλι στο τηλέφωνο για πολυ λίγο γιατί παλι θα εμπαιναν μέσα σε μουσείο και δεν είχε σήμα. Αφου τελείωσα όλα τα φροντιστήρια που είχα γυρισα σπιτι το βράδυ πολυ κουρασμένος.
καλα...σιγουρα ηταν πτωμα......επεσε κατευθειαν για υπνο?????
971_1000.jpg
......Στα Τσιμπουκια επεσε ...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Εκείνη τη μέρα κάναμε μετά από αρκετές μέρες έρωτα και κοιμηθήκαμε νωρίς . Γιατί θα ταξίδευε νωρίς το χάραμα. Τελικά τα χαράματα αφου ετοίμασε τη βαλίτσα της την πηγα μεχρι το λιμάνι που θα επερνε το πλοιο .
Την επόμενη μέρα το πρωι θα έφταναν στον προορισμο τους και θα πατουσαν στεριά.

Καλα ρε τυπε εσυ το γαμησες!!!που πηγε πενταημερη και εκανε με το πλοιο μια μερα να φτασει,στη σρι λανκα???
μπορει να πηρε το πλοιο Αγονη Γραμμη......μπορει να πηρε πλοιο Ροδο-Κως....ειναι μακρινοι προορισμοι...μην εισαι καχυποπτος....

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Στην αρχή λέγανε για τριήμερη αλλά τελικά πηγαμε διήμερη
Αδερφέ, για να μη στη λένε συνέχεια τα μέλη του bou, ανάμεσά τους κι εγώ, κοίτα στην επόμενη ιστορία να αλλάξεις το σενάριο. Να είσαι εσύ ο γαμήκουλας κι όχι να σου ξεσκίζουν τη γυναίκα/γκόμενα σου. Μπας και σε πάρει κανένας στα σοβαρά. Δες το έργο από άλλη ματιά, τέλος πάντων. Ειδάλλως του κλώτσου και του μπάτσου θα είσαι αιωνίως

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Αδερφέ, για να μη στη λένε συνέχεια τα μέλη του bou, ανάμεσά τους κι εγώ, κοίτα στην επόμενη ιστορία να αλλάξεις το σενάριο. Να είσαι εσύ ο γαμήκουλας κι όχι να σου ξεσκίζουν τη γυναίκα/γκόμενα σου. Μπας και σε πάρει κανένας στα σοβαρά. Δες το έργο από άλλη ματιά, τέλος πάντων. Ειδάλλως του κλώτσου και του μπάτσου θα είσαι αιωνίως
Once a ναυάγιο always a ναυάγιο

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.038
Πόντοι
22.886
- ναι..ασε..μωρο μου ανακατευεται λίγο το στομάχι μου με πηραξε το ταξίδι γιατί το καράβι κουναει αρκετά.
Απαπαπααααα θα πλημμυρίσει Μερέντα τα καυλιά των γουρουνιών ...
Δώσε τύπε Μανωλάκη στους αναγνώστες σου κώλογαμησι Σοφίας μετά από εντερικές διαταραχές και Μερέντιασμα
Pop Corn GIF by REYKON

Kabliaris21

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
248
Πόντοι
20
Για σεναριογράφος στης οικογενειακές ιστορίες καλώς είσαι αν είναι αλήθεια μεγάλωσε της πόρτες το σπίτι δεν χώρας

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.688
Πόντοι
2.306
Μόνο ξαδέρφη; Μέχρι και δίδυμη αδερφή της γυναίκας του, που είχαν χωριστεί στη γέννα, και δεν ήξερε η μία για την άλλη...
Και 18χρονη απομονωση ωστε να παιξει και κορη στο σεναριo, σε φαση old boy.
αν δε το παει και λιγο προς ξεκαθαρισμα τυπου john woo απο την πρωϊμη hong kong περιοδο, θα το απογειωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom