και την μπιρμπιλη φιλε μου, και την μπιρμπιλη........
δεν μπορω να πω οτι τον ζηλευω!
και την μπιρμπιλη φιλε μου, και την μπιρμπιλη........
η καποιο λαμογιο που θα αρπαξει οτι εχει απομεινει και θα την κανει η καποιος καλος που θα παει φυλακη
...Ναι, η μουνάρα καθάρισε...αυτός γαμάει τη μουνάρα και μεις πληρώνουμε τα σπασμένα τους...
δεν μπορω να πω οτι τον ζηλευω!
εγω ρε μαγκες δεν μπορω να φανταστω τον γαπ να γαμαει. δεν μου παεει η εικονα...δεν το εχει.
εγω ρε μαγκες δεν μπορω να φανταστω τον γαπ να γαμαει. δεν μου παεει η εικονα...δεν το εχει.
τι θα πει απολυτη εξουσια, και πως θα αποδειξει οτι ειναι καλος πριν τη ζητησει???δεν υπάρχει περίπτωση... αν είναι καλός και έξυπνος θα ζητήσει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (θα είναι μαλάκας να μην το κάνει). .αλλιώς θα είναι καλός αλλά χαζός που πάλι δεν κάνει..
τι θα πει απολυτη εξουσια, και πως θα αποδειξει οτι ειναι καλος πριν τη ζητησει???
πολυεμενα μου αρεσει η ξενογιανακοπουλου. ειμαι ανωμαλος?
με ταγιερ ή χωρις?εμενα μου αρεσει η ξενογιανακοπουλου. ειμαι ανωμαλος?
πιστευεις οτι υπαρχει ενας τετοιος?καλός=επιτυχημένος με κοινή αποδοχή
απόλυτη εξουσία=κατάργηση (ή έστω εγγύηση ψήφισης από όλους) του μπουρδέλου
με ταγιερ ή χωρις?
πιστευεις οτι υπαρχει ενας τετοιος?
Γιατι μεχρι τωρα ουτε ομοειδης παραταξεις δεν βρισκουν καποιον "κοινης αποδοχης"
Μην το ξαναπείςεμενα μου αρεσει η ξενογιανακοπουλου. ειμαι ανωμαλος?
εμενα μου αρεσει η ξενογιανακοπουλου. ειμαι ανωμαλος?
κοιτα δεν ξερω αν η απολυτη εξουσια δινει λυση η νεους μπελαδες αλλα σιγουρα κατι πρεπει να γινειπιθανόν.. θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ονόματα που μου ταιριάζουν αλλά δεν το κάνω γιατι θα γίνει της πουτάνας... απλά και μόνο σαν ιδέα παρόλο που ακούγεται κάπως ολοκληρωτική πιστεύω ότι δίνει λύση...
γιατί αποτελούνται από αποτυχημένους μαλάκες...
ναι.σιγα ρε πως κανετε ετσι, γουστα ειναι αυτα. δηλαδη αν ελεγα οτι μου αρεσει η βασω παπανδρεου θα με πυροβολουσατε?
Το έχεις κοιτάξει αυτό έτσι?σιγα ρε πως κανετε ετσι, γουστα ειναι αυτα. δηλαδη αν ελεγα οτι μου αρεσει η βασω παπανδρεου θα με πυροβολουσατε?