Νέα

Ο φοροφυγάς Βοσκόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mixalis mixoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η καποιο λαμογιο που θα αρπαξει οτι εχει απομεινει και θα την κανει η καποιος καλος που θα παει φυλακη

δεν υπάρχει περίπτωση... αν είναι καλός και έξυπνος θα ζητήσει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (θα είναι μαλάκας να μην το κάνει). .αλλιώς θα είναι καλός αλλά χαζός που πάλι δεν κάνει..

Επισκέπτης
δεν υπάρχει περίπτωση... αν είναι καλός και έξυπνος θα ζητήσει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (θα είναι μαλάκας να μην το κάνει). .αλλιώς θα είναι καλός αλλά χαζός που πάλι δεν κάνει..
τι θα πει απολυτη εξουσια, και πως θα αποδειξει οτι ειναι καλος πριν τη ζητησει???

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εμενα μου αρεσει η ξενογιανακοπουλου. ειμαι ανωμαλος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι θα πει απολυτη εξουσια, και πως θα αποδειξει οτι ειναι καλος πριν τη ζητησει???

καλός=επιτυχημένος με κοινή αποδοχή
απόλυτη εξουσία=κατάργηση (ή έστω εγγύηση ψήφισης από όλους) του μπουρδέλου

Επισκέπτης
καλός=επιτυχημένος με κοινή αποδοχή
απόλυτη εξουσία=κατάργηση (ή έστω εγγύηση ψήφισης από όλους) του μπουρδέλου
πιστευεις οτι υπαρχει ενας τετοιος?
Γιατι μεχρι τωρα ουτε ομοειδης παραταξεις δεν βρισκουν καποιον "κοινης αποδοχης"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πιστευεις οτι υπαρχει ενας τετοιος?

πιθανόν.. θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ονόματα που μου ταιριάζουν αλλά δεν το κάνω γιατι θα γίνει της πουτάνας... απλά και μόνο σαν ιδέα παρόλο που ακούγεται κάπως ολοκληρωτική πιστεύω ότι δίνει λύση...

Γιατι μεχρι τωρα ουτε ομοειδης παραταξεις δεν βρισκουν καποιον "κοινης αποδοχης"

γιατί αποτελούνται από αποτυχημένους μαλάκες...

Επισκέπτης
πιθανόν.. θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ονόματα που μου ταιριάζουν αλλά δεν το κάνω γιατι θα γίνει της πουτάνας... απλά και μόνο σαν ιδέα παρόλο που ακούγεται κάπως ολοκληρωτική πιστεύω ότι δίνει λύση...

γιατί αποτελούνται από αποτυχημένους μαλάκες...
κοιτα δεν ξερω αν η απολυτη εξουσια δινει λυση η νεους μπελαδες αλλα σιγουρα κατι πρεπει να γινει

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
σιγα ρε πως κανετε ετσι, γουστα ειναι αυτα. δηλαδη αν ελεγα οτι μου αρεσει η βασω παπανδρεου θα με πυροβολουσατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom