Νέα

Καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και όπου υπάρχει ο στίχος (στα γερμανικά):
                          Charenton Charenton
                          Napoleon Napoleon
                          Nation Nation
                          Revolution Revolution
                          Kopulation Kopulation
Και σταματώ εδώ γιατί το σκίσαμε το θρεντ.
Με ανείπωτη υπερηφάνεια και τρεμάμενο χέρι από συγκίνηση έχω να σας ανακοινώσω πως βρήκα (επιτέλους!) ένα λάθος του Britannica-Voltaire-Larousse:
[size=12pt]Copulation[/size] φίλε μου με C και όχι K.
Η ημέρα τούτη θα μείνει στην ιστορία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως αλλη η ιστορικη πραγματικοτητα του μπακουνιν και αλλη η δικη μας ετσι... μην προσπαθουμε να την φερουμε στα μετρα μας για να την καταλαβουμε... η προκρουστεια κλινη δεν εχει θεση εδω. η ιστορικη αναγνωση που κανεις σε καθε εποχη εξαρταται απο τα συγκεκριμενα ιστορικα γεγονοτα.
Πολύ σωστά! Κάθε σύγκριση μεταξύ Μπακούνιν και 17Ν εξ ορισμού άστοχη.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και που τον δικάσανε τι έγινε;;; Αυτός τον χαβά του απο οσο είδα στην Τουβούλα.Εν κατακλείδι : Tου ΚΛ@@@ΣΑΝΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.Κατι τέτοια ανθρωπάρια δεν καταλαβαίνουν Χριστό.
Για να τσιρίζει έτσι, τον έχει τσούξει ουκ ολίγο. Κάτι είναι κι αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με ανείπωτη υπερηφάνεια και τρεμάμενο χέρι από συγκίνηση έχω να σας ανακοινώσω πως βρήκα (επιτέλους!) ένα λάθος του Britannica-Voltaire-Larousse:

μπαααααααα.
κάτι θα βρει ο πούστης να μας πει ότι είναι σωστό...
αυτός και να μην είναι αλήθεια θα το ξαναδημιουργήσει αληθές από την αρχή.....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
που ειναι το παραξενο στο οτι μαζευονται για συμπαρασταση; οπλο μας/τους/σας ειναι η αλληλεγγυη.

Συμφωνώ απόλυτα..Αλλά η συμπαράσταση σε ληστές ή φονιάδες δεν είναι ακριβώς τίτλος τιμής για αυτούς που την παρέχουν...

για τους 'μπατσους' που λες τωρα να σου θυμισω προσφατο ρεπορταζ των καναλιων (εχει παιξει σε ολα τα δελτια αλλα και στον λαζοπουλο - υπαρχει και στο utube) οπου δειχνει ασφαλιτες κουκουλοφορους μεσα σε υπουργειο πριν αρχισει η πορεια... να σου θυμισω ρεπορταζ παλι σχετικα με φορτηγο που ξεφορτωσε ασφαλιτες κουκουλοφορους σε πορεια... να σου θυμισω τον simon chapman οπου οχι μονο τον εδειξε μια ασφαλιτισσα που ηταν μεσα στην πορεια αλλα του φορτωσαν και μια τσαντα που δεν ηταν δικη του και ηταν γεματη με τσεκουρια, καδρονια, μολοτωφ κλπ... για την ιστορια ο αγγλος αθωοθηκε γιατι την ολη φαση ετυχε και την μαγνητοσκοπησε η ΕΤ3.

επισης ατομα που κατεβαινουν σε πορειες θα εχουν δει το μπλοκ με τους ασφαλιτες ακριβως πισω απο τους αναρχικους, θα εχουν δει ασφαλιτες με φωτογραφικες μηχανες μεσα σε πορειες, καποιον που πριν λιγο εσπαγε να δειχνει κοσμο στους αστυνομικους για να συλλαβουν κλπ.

Χμμμ...Αν μετά από 30 χρόνια δράσης του αντιεξουσιαστικού χώρου αυτές είναι οι μόνες αποδείξεις περί προβοκάτσιας της αστυνομίας, τότε πάω πάσο...
Και κάτι άλλο...
Μυστικοί - undercover που τους λένε και στο L.A.P.D. ξέρω ότι υπάρχουν- δεν είναι παράνομο, έτσι κάνουν οι αστυνομίες όλων των χωρών, των δημοκρατικών συμπεριλαμβανομένων...
Το ζήτημα είναι αν συμμετέχουν ή προκαλούν επεισόδια...
Και η απάντηση είναι μάλλον αρνητική...

Α, και κάτι ακόμη: Τις ληστείες της συμμορίας με τα μαύρα και του βούτση- βογιατζή, τους φόνους της 17Ν, τις απαγωγές του παλαιοκώστα και τόσα άλλα σίγουρα δεν τις έχουν κάνει μπάτσοι...
Και φυσικά, ο αντιεξουσιαστικός χώρος παρείχε αφειδώς την υποστήριξή του στους συλληφθέντες...

υγ. και κατι ακομα... οπου δεν φτανει το χερι του 'μπατσου' φτανει το μαχαιρι του χρυσαυγιτη... αυτα τα μαγαζια δουλευουν μαζι.

Μα δεν έχεις ακούσει για τις συμπράξεις ιδιωτικού- δημόσιου τομέα;

Πέρα από την πλάκα, η χα είναι ανίσχυρη και ξεδοντιασμένη και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα βίας από μέλη της είναι ελάχιστα και λιγότερο σοβαρά από αυτά των άσπονδων φίλων τους αναρχικών...

Και please, μη μου αρχίσεις ότι άλλο αναρχικοί, άλλο αντιεξουσιαστές, άλλο μπαχαλάκηδες...
Είναι σα να προσπαθείς να μου εξηγήσεις τις δογματικές διαφορές μεταξύ των ευαγγελικών εκκλησιών στο νότο των ΗΠΑ...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Str8, θαυμάζω τη στοϊκότητα και το κουράγιο σου!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Σιγα μην δεν ηταν ενοχος....α ρε μουνοπανα....
και τα καναλια τουμπεκι....πουσταρια ολοι...
καλως σας βρηκα!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα..Αλλά η συμπαράσταση σε ληστές ή φονιάδες δεν είναι ακριβώς τίτλος τιμής για αυτούς που την παρέχουν...

Χμμμ...Αν μετά από 30 χρόνια δράσης του αντιεξουσιαστικού χώρου αυτές είναι οι μόνες αποδείξεις περί προβοκάτσιας της αστυνομίας, τότε πάω πάσο...
Και κάτι άλλο...
Μυστικοί - undercover που τους λένε και στο L.A.P.D. ξέρω ότι υπάρχουν- δεν είναι παράνομο, έτσι κάνουν οι αστυνομίες όλων των χωρών, των δημοκρατικών συμπεριλαμβανομένων...
Και η απάντηση είναι μάλλον αρνητική...

Α, και κάτι ακόμη: Τις ληστείες της συμμορίας με τα μαύρα και του βούτση- βογιατζή, τους φόνους της 17Ν, τις απαγωγές του παλαιοκώστα και τόσα άλλα σίγουρα δεν τις έχουν κάνει μπάτσοι...
Και φυσικά, ο αντιεξουσιαστικός χώρος παρείχε αφειδώς την υποστήριξή του στους συλληφθέντες...

Μα δεν έχεις ακούσει για τις συμπράξεις ιδιωτικού- δημόσιου τομέα;

Πέρα από την πλάκα, η χα είναι ανίσχυρη και ξεδοντιασμένη και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα βίας από μέλη της είναι ελάχιστα και λιγότερο σοβαρά από αυτά των άσπονδων φίλων τους αναρχικών...

Και please, μη μου αρχίσεις ότι άλλο αναρχικοί, άλλο αντιεξουσιαστές, άλλο μπαχαλάκηδες...
Είναι σα να προσπαθείς να μου εξηγήσεις τις δογματικές διαφορές μεταξύ των ευαγγελικών εκκλησιών στο νότο των ΗΠΑ...

Τι παππούδες αντάρτες και σαχλαμάρες.
Αν πέσει κανείς στη μαρμίτα με το μαγικό δεξιόφιλτρο, ακόμα και ο Τράγκας με το Ρίζο θα φαντάζουν "ελευθεριακοί κομμουνιστές" μπροστά του.
Ρε συ στρέιτ, έχεις πάρει χαμπάρι πόση γεροντίλα μυρίζουν αυτά που λες;
Για να είμαι ακριβής δε, όχι τόσο αυτά που λες, όσο ο τρόπος θεολόγου γυμνασιάρχη που τα λες.
Αν επιτρέπεις, τι μουσική ακούς;
Κλειώ Δενάρδου; 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν επιτρέπεις, τι μουσική ακούς;
Κλειώ Δενάρδου; 

Κυρίως Αττίκ και στο τσακίρ κέφι αφούς κατσάμπα....

Ρε συ στρέιτ, έχεις πάρει χαμπάρι πόση γεροντίλα μυρίζουν αυτά που λες;
Για να είμαι ακριβής δε, όχι τόσο αυτά που λες, όσο ο τρόπος θεολόγου γυμνασιάρχη που τα λες.

Ωχ..Μας πιάσανε..Και ποιος διαβάζει αύριο την Εσπρέσσο "Το πρωί θεολόγος, το βράδυ πουτανιάρης- το δράμα ενός εκπαιδευτικού"...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και η απάντηση είναι μάλλον αρνητική.

Καμμία καταγγελία περί του αντιθέτου δεν έτυχε ποτέ να φτάσει στ αυτιά σου;
Ή μήπως εξ ορισμού τις όποιες τέτοιες καταγγελίες τις πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων;

Σε λίγο θα μας πεις οτι δεν έχεις ακούσει ούτε το σύνθημα "οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη".
Και βεβαίως, τίποτα μεμπτόν δεν υπάρχει για τις δραστηριότητες του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοια;, ας πούμε.
Ειλικρινά, έχω χρόνια να δω τόσο φοβικό άνθρωπο στην ηλικία σου.
Γαμάς με ολόσωμο προφυλακτικό;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βασικά γαμάω με στολή αστροναύτη που αγόρασα από ρωσοπόντιο παλινοστούντα..΄Εχει ακόμα πάνω τα εθνόσημα της ΕΣΣΔ...

Την πάτησες.
Θα σου βγει ελαττωματική.
Αλλά τουλάχιστον θα είναι ασορτί με τα κοινωνικοπολιτικά σου "συμπεράσματα".

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μπαααααααα.
κάτι θα βρει ο πούστης να μας πει ότι είναι σωστό...
αυτός και να μην είναι αλήθεια θα το ξαναδημιουργήσει αληθές από την αρχή.....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αααααααααααααα, εγώ παραποιητής της αλήθειας; Για ποιόν με πέρασες; Τον Κιμ Ιλ Σουγκ;
Άσε να πω στον Σιγισμούνδειο δύο λογάκια τώρα.

Herr Doktor,
(παρακαλώ σημειώστε την ορθογραφία, είναι σωστή).

Μα πρόκειται για την μητρική σας γλώσσα αγαπητέ. Εκπλήσσομαι που δεν την αναγνωρίζετε, προφανώς δεν είδατε την παρένθεση στην αρχική μου παράθεση πάνω στην σπουδή σας να απαντήσετε άμεσα στον Herr Ente.

Λόγω δε της κρισιμότητας της κατάστασης - να δώσετε δηλαδή αποστομωτική απάντηση στον Herr Fethry - δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω τις ακριβείς παραπομπές στις σελίδες των βιβλίων σας όπου χρησιμοποιείτε την λέξη με την ίδια ακριβώς ορθογραφία όπως εγώ, για παράδειγμα στο σύγγραμμα σας "Das Ich und das Es" που έχω πρόχειο μπροστά μου.

Mit freundlichen Grüßen.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε στάλεγα εγώ Σιγμούνδιε;

Τώρα να ρίξω τα γκαμωσταυρίντια στα Ρουσσικά, στα Γερνανικά, ή στα Σιγκμουνδικά;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγα μην δεν ηταν ενοχος....α ρε μουνοπανα....
και τα καναλια τουμπεκι....πουσταρια ολοι...
καλως σας βρηκα!!

καλό χειμώνα μορφονιέ.....Μας έλειψες......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εχεις χάσει επεισόδια.....
Να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση σύντομη....
Ο Αρίωνας εξορίστηκε.
εγώ τα έφτιαξα με τον φέθρυ και έχω γίνει υποχείριο του πλέ.
Εγινα ολυμπιακός και ξαναπηγαίνω σκολείο. Μαθήματα εντατικά μου κάνει ο βολταίρος.
Επίσης πηγαίνω στον ψυχολόγο Siegf ο οποίος προσπαθεί να με πείσει ότι το κεφάλι μου δεν είναι τεφλόν κόατεντ.
Ο φέθρυ μετά το θυελλώδη χωρισμό μας δέχθηκε την ταπεινή μου συγγνώμη και με πήρε πίσω. Ως αντάλλαγμα έκανα μήνυση σε όλους τους Ολυμπιακούς και του υποσχέθηκα ότι στις εκλογές θα μου δώσει έτοιμο το φάκελο με την ψήφο που θα ρίξω. Βέβαια για να μου κάνει καψόνι δε μου λέει τι θα βάλει στο φάκελο για να με κρατάει σε αγωνία.
Η μουνίτσα γαμιέται απ τον κώλο και την ακούει που χύνει όλος ο Πειραιάς.

Η νου δου έχει ακόμα προβάδισμα 5 μονάδων στις δημοσκοπήσεις.
Ο Μπάοκ θα πάρει πρωτάθλημα και η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο στη νου Φιλαδέλφεια.

Αυτό ως μια πρώτη εισαγωγή για το τι πρόκειται να συναντήσεις τώρα που γύρισες από τα ξένα.

Και πάλι γουέλκαμ μπακ.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αααααααααααααα, εγώ παραποιητής της αλήθειας; Για ποιόν με πέρασες; Τον Κιμ Ιλ Σουγκ;
Άσε να πω στον Σιγισμούνδειο δύο λογάκια τώρα.

Herr Doktor,
(παρακαλώ σημειώστε την ορθογραφία, είναι σωστή).

Μα πρόκειται για την μητρική σας γλώσσα αγαπητέ. Εκπλήσσομαι που δεν την αναγνωρίζετε, προφανώς δεν είδατε την παρένθεση στην αρχική μου παράθεση πάνω στην σπουδή σας να απαντήσετε άμεσα στον Herr Ente.

Λόγω δε της κρισιμότητας της κατάστασης - να δώσετε δηλαδή αποστομωτική απάντηση στον Herr Fethry - δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω τις ακριβείς παραπομπές στις σελίδες των βιβλίων σας όπου χρησιμοποιείτε την λέξη με την ίδια ακριβώς ορθογραφία όπως εγώ, για παράδειγμα στο σύγγραμμα σας "Das Ich und das Es" που έχω πρόχειο μπροστά μου.

Mit freundlichen Grüßen.
Mein liebe Freund,

Πόσο θα ήθελα να έχετε δίκιο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ψυχικό τραύμα είναι να ραγίζει η εμπιστοσύνη που τρέφει κανείς σε ακλόνητες και αλάθαστες αξίες. Ξαφνικά όλα γύρω σου χάνονται. Εμφυλλοχωρεί μέσα σου η αμφιβολία για ό,τι μέχρι τώρα πίστευες ως δεδομένο. Χάνεις τα σημεία αναφοράς σου και καταλαμβάνεσαι από την παραζάλη της περιδίνησης.
Θα ήθελα πολύ λοιπόν να σας δώσω δίκιο, αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο de Sade χρησιμοποίησε ξαφνικά τη λέξη σννουσία στη μητρική μου γλώσσα (Kopulation) και όχι στην Γαλλική (Copulation)...
Εντούτοις, xάρην της ψυχικής μου ισορροπίας, θα προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου πως έχετε -όπως πάντα- δίκιο. Το μικρόβιο της αμφιβολίας είναι θανατηφόρο. Θα είναι μια αδυσώπητη μάχη ανάμεσα στο Es και το Ich μου.

Veuillez agréer l'expression de mes sentiments distingués

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom