Νταξ, καλά, το καταλάβαμε.
Άλλο Τουπαμάρος κι' άλλο το μουνί της Μάρως.
Σωστό, αλλά μη λαϊκίζουμε πληζ. :o
Νταξ, καλά, το καταλάβαμε.
Άλλο Τουπαμάρος κι' άλλο το μουνί της Μάρως.
Με ανείπωτη υπερηφάνεια και τρεμάμενο χέρι από συγκίνηση έχω να σας ανακοινώσω πως βρήκα (επιτέλους!) ένα λάθος του Britannica-Voltaire-Larousse:Και όπου υπάρχει ο στίχος (στα γερμανικά):
Charenton Charenton
Napoleon Napoleon
Nation Nation
Revolution Revolution
Kopulation Kopulation
Και σταματώ εδώ γιατί το σκίσαμε το θρεντ.
Πολύ σωστά! Κάθε σύγκριση μεταξύ Μπακούνιν και 17Ν εξ ορισμού άστοχη.παντως αλλη η ιστορικη πραγματικοτητα του μπακουνιν και αλλη η δικη μας ετσι... μην προσπαθουμε να την φερουμε στα μετρα μας για να την καταλαβουμε... η προκρουστεια κλινη δεν εχει θεση εδω. η ιστορικη αναγνωση που κανεις σε καθε εποχη εξαρταται απο τα συγκεκριμενα ιστορικα γεγονοτα.
Για να τσιρίζει έτσι, τον έχει τσούξει ουκ ολίγο. Κάτι είναι κι αυτό.Και που τον δικάσανε τι έγινε;;; Αυτός τον χαβά του απο οσο είδα στην Τουβούλα.Εν κατακλείδι : Tου ΚΛ@@@ΣΑΝΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.Κατι τέτοια ανθρωπάρια δεν καταλαβαίνουν Χριστό.
Με ανείπωτη υπερηφάνεια και τρεμάμενο χέρι από συγκίνηση έχω να σας ανακοινώσω πως βρήκα (επιτέλους!) ένα λάθος του Britannica-Voltaire-Larousse:
[size=12pt]Copulation[/size] φίλε μου με C και όχι K.
Η ημέρα τούτη θα μείνει στην ιστορία.
μπαααααααα.
κάτι θα βρει ο πούστης να μας πει ότι είναι σωστό...
αυτός και να μην είναι αλήθεια θα το ξαναδημιουργήσει αληθές από την αρχή.....
που ειναι το παραξενο στο οτι μαζευονται για συμπαρασταση; οπλο μας/τους/σας ειναι η αλληλεγγυη.
για τους 'μπατσους' που λες τωρα να σου θυμισω προσφατο ρεπορταζ των καναλιων (εχει παιξει σε ολα τα δελτια αλλα και στον λαζοπουλο - υπαρχει και στο utube) οπου δειχνει ασφαλιτες κουκουλοφορους μεσα σε υπουργειο πριν αρχισει η πορεια... να σου θυμισω ρεπορταζ παλι σχετικα με φορτηγο που ξεφορτωσε ασφαλιτες κουκουλοφορους σε πορεια... να σου θυμισω τον simon chapman οπου οχι μονο τον εδειξε μια ασφαλιτισσα που ηταν μεσα στην πορεια αλλα του φορτωσαν και μια τσαντα που δεν ηταν δικη του και ηταν γεματη με τσεκουρια, καδρονια, μολοτωφ κλπ... για την ιστορια ο αγγλος αθωοθηκε γιατι την ολη φαση ετυχε και την μαγνητοσκοπησε η ΕΤ3.
επισης ατομα που κατεβαινουν σε πορειες θα εχουν δει το μπλοκ με τους ασφαλιτες ακριβως πισω απο τους αναρχικους, θα εχουν δει ασφαλιτες με φωτογραφικες μηχανες μεσα σε πορειες, καποιον που πριν λιγο εσπαγε να δειχνει κοσμο στους αστυνομικους για να συλλαβουν κλπ.
υγ. και κατι ακομα... οπου δεν φτανει το χερι του 'μπατσου' φτανει το μαχαιρι του χρυσαυγιτη... αυτα τα μαγαζια δουλευουν μαζι.
Str8, θαυμάζω τη στοϊκότητα και το κουράγιο σου!
Συμφωνώ απόλυτα..Αλλά η συμπαράσταση σε ληστές ή φονιάδες δεν είναι ακριβώς τίτλος τιμής για αυτούς που την παρέχουν...
Χμμμ...Αν μετά από 30 χρόνια δράσης του αντιεξουσιαστικού χώρου αυτές είναι οι μόνες αποδείξεις περί προβοκάτσιας της αστυνομίας, τότε πάω πάσο...
Και κάτι άλλο...
Μυστικοί - undercover που τους λένε και στο L.A.P.D. ξέρω ότι υπάρχουν- δεν είναι παράνομο, έτσι κάνουν οι αστυνομίες όλων των χωρών, των δημοκρατικών συμπεριλαμβανομένων...
Το ζήτημα είναι αν συμμετέχουν ή προκαλούν επεισόδια...
Και η απάντηση είναι μάλλον αρνητική...
Α, και κάτι ακόμη: Τις ληστείες της συμμορίας με τα μαύρα και του βούτση- βογιατζή, τους φόνους της 17Ν, τις απαγωγές του παλαιοκώστα και τόσα άλλα σίγουρα δεν τις έχουν κάνει μπάτσοι...
Και φυσικά, ο αντιεξουσιαστικός χώρος παρείχε αφειδώς την υποστήριξή του στους συλληφθέντες...
Μα δεν έχεις ακούσει για τις συμπράξεις ιδιωτικού- δημόσιου τομέα;
Πέρα από την πλάκα, η χα είναι ανίσχυρη και ξεδοντιασμένη και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα βίας από μέλη της είναι ελάχιστα και λιγότερο σοβαρά από αυτά των άσπονδων φίλων τους αναρχικών...
Και please, μη μου αρχίσεις ότι άλλο αναρχικοί, άλλο αντιεξουσιαστές, άλλο μπαχαλάκηδες...
Είναι σα να προσπαθείς να μου εξηγήσεις τις δογματικές διαφορές μεταξύ των ευαγγελικών εκκλησιών στο νότο των ΗΠΑ...
Αν επιτρέπεις, τι μουσική ακούς;
Κλειώ Δενάρδου;
Ρε συ στρέιτ, έχεις πάρει χαμπάρι πόση γεροντίλα μυρίζουν αυτά που λες;
Για να είμαι ακριβής δε, όχι τόσο αυτά που λες, όσο ο τρόπος θεολόγου γυμνασιάρχη που τα λες.
Μυστικοί - undercover που τους λένε και στο L.A.P.D. ξέρω ότι υπάρχουν- δεν είναι παράνομο, έτσι κάνουν οι αστυνομίες όλων των χωρών, των δημοκρατικών συμπεριλαμβανομένων...
Το ζήτημα είναι αν συμμετέχουν ή προκαλούν επεισόδια...
Και η απάντηση είναι μάλλον αρνητική.
Κυρίως Αττίκ και στο τσακίρ κέφι αφούς κατσάμπα.
Γαμάς με ολόσωμο προφυλακτικό;
Βασικά γαμάω με στολή αστροναύτη που αγόρασα από ρωσοπόντιο παλινοστούντα..΄Εχει ακόμα πάνω τα εθνόσημα της ΕΣΣΔ...
μπαααααααα.
κάτι θα βρει ο πούστης να μας πει ότι είναι σωστό...
αυτός και να μην είναι αλήθεια θα το ξαναδημιουργήσει αληθές από την αρχή.....
Με ανείπωτη υπερηφάνεια και τρεμάμενο χέρι από συγκίνηση έχω να σας ανακοινώσω πως βρήκα (επιτέλους!) ένα λάθος του Britannica-Voltaire-Larousse:
[size=12pt]Copulation[/size] φίλε μου με C και όχι K.
Η ημέρα τούτη θα μείνει στην ιστορία.
Σιγα μην δεν ηταν ενοχος....α ρε μουνοπανα....
και τα καναλια τουμπεκι....πουσταρια ολοι...
καλως σας βρηκα!!
Mein liebe Freund,Αααααααααααααα, εγώ παραποιητής της αλήθειας; Για ποιόν με πέρασες; Τον Κιμ Ιλ Σουγκ;
Άσε να πω στον Σιγισμούνδειο δύο λογάκια τώρα.
Herr Doktor,
(παρακαλώ σημειώστε την ορθογραφία, είναι σωστή).
Μα πρόκειται για την μητρική σας γλώσσα αγαπητέ. Εκπλήσσομαι που δεν την αναγνωρίζετε, προφανώς δεν είδατε την παρένθεση στην αρχική μου παράθεση πάνω στην σπουδή σας να απαντήσετε άμεσα στον Herr Ente.
Λόγω δε της κρισιμότητας της κατάστασης - να δώσετε δηλαδή αποστομωτική απάντηση στον Herr Fethry - δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω τις ακριβείς παραπομπές στις σελίδες των βιβλίων σας όπου χρησιμοποιείτε την λέξη με την ίδια ακριβώς ορθογραφία όπως εγώ, για παράδειγμα στο σύγγραμμα σας "Das Ich und das Es" που έχω πρόχειο μπροστά μου.
Mit freundlichen Grüßen.