Νέα

Καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης πηγαίνω στον ψυχολόγο Siegf ο οποίος προσπαθεί να με πείσει ότι το κεφάλι μου δεν είναι τεφλόν κόατεντ.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου εξήγησα πως δεν αξίζει να πετάς τα λεφτά σου σε μένα.
Είπαμε, το θερμοστάτη έχεις κάψει...
Μηχανικό είναι το πρόβλημα και ουχί ψυχολογικό... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου εξήγησα πως δεν αξίζει να πετάς τα λεφτά σου σε μένα.
Είπαμε, το θερμοστάτη έχεις κάψει...
Μηχανικό είναι το πρόβλημα και ουχί ψυχολογικό... :2funny: :2funny: :2funny:
έχω ήδη βάλει βαλβίδα από χύτρα ΣΕΜΠ.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα ήθελα πολύ λοιπόν να σας δώσω δίκιο, αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο de Sade χρησιμοποίησε ξαφνικά τη λέξη σννουσία στη μητρική μου γλώσσα (Kopulation) και όχι στην Γαλλική (Copulation)...
Εντούτοις, xάρην της ψυχικής μου ισορροπίας, θα προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου πως έχετε -όπως πάντα- δίκιο. Το μικρόβιο της αμφιβολίας είναι θανατηφόρο. Θα είναι μια αδυσώπητη μάχη ανάμεσα στο Es και το Ich μου.

Iχ μου.........
Ακου......
Τον κόβω φέτες ότι θα ψάξει το γενεαλογικό του δέντρο και θα βρει ότι ο παππούς του ή η γιαγιά του καταγόταν από κάνα κωλοχώρι της Γερμανίας........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Δεν θα το έλεγα αυτό. Και αυτοί έχασαν το κεφάλι τους αφού πρώτα πήραν το κεφάλι του Δαντών.

Όλες μου οι συμπάθειες τελειώνουν εδώ:
200px-Death_of_Marat_by_David.jpg

(και όχι μόνον γιατί πήγε από το χέρι της Σαρλότ Κορντέ. Πάλι γυναίκα, χε, χε).

Τσ,τσ,τσ αγαπητε...μα γιατι να μεινουμε μονον στην θεωρια του αγριως σφαγιασθεντος απο την βασιλοφρονα Σαρλοτ(δε χαρλοτ)...

Ας δειξουμε περισσοτερη τολμη οπως θα ελεγε ο Δαντων...τολμη που επεδειξαν ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ τις νουθεσιες του Marat οι Ροβεσπιερος και Σαιν-Ζυστ(μαζι βεβαιως  με τον"μετριοπαθη"Δαντων προτου αρχισει να νερωνει το κρασι του,αλλα ας προσεχε για αυτο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom