1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σπυρωτό;Ναι, αλλά και ρυζάκι.
Είμαι ευρωπαϊστας βλέπεις.
σπυρωτό;Ναι, αλλά και ρυζάκι.
Είμαι ευρωπαϊστας βλέπεις.
Δεν ξέρω αν η 17Ν ήταν ερυθρές ταξιαρχίες ή μπάαντερ μάινχοφ ιμιτασιόν, αλλά τα θύματά της ήταν πραγματικά...Και δεν ήταν και λίγα...
άκου τώρα τι συζητάμε στο θρεντ του Κεφαλοτύρη.....
Ντούραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
σπυρωτό;
Πλάκα πλάκα-μια φετούλα κεφαλοτύρι πάνω από το σνίτσελ λιωμένη, ξέρεις τί γεύση δίνει;
γιατι ρε κωλοπαιδα βαζετε διαφορα στο στομα της παπιας???
λοιπόν συνεχίστε να λέτε μαλακίες, να με κάνετε τούρμπο και μετά να έρθετε παρέα να σας κάνω το τραπέζι......Πλάκα πλάκα-μια φετούλα κεφαλοτύρι πάνω από το σνίτσελ λιωμένη, ξέρεις τί γεύση δίνει;
λοιπόν συνεχίστε να λέτε μαλακίες, να με κάνετε τούρμπο και μετά να έρθετε παρέα να σας κάνω το τραπέζι......
Ενώ τα θύματα απο τον εμφύλιο και εντεύθεν (ο Νίκος Νικηφορίδης π.χ., δικάστηκε και που εκτελέστηκε επειδή βρέθηκε πάνω του ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης προς την Αριστερά) κατούρησαν στο πηγάδι ως γνωστόν, διότι ουδόλως μνημονεύνται απο κάτι τύπους σαν και σένα.
Και ήταν και κάτι χιλιάδες, για την περίπτωση που δεν το ξέρεις.
Άσε που επιμένεις -ατύπως- να μου βάζεις στο στόμα οτι συμφωνώ με την πρακτική της 17Ν, τις δολοφονίες κλπ. Λες και δεν ξέρεις την άποψή μου για τη θανατική ποινή, όπως και αν επέρχεται αυτή.
λοιπόν συνεχίστε να λέτε μαλακίες, να με κάνετε τούρμπο και μετά να έρθετε παρέα να σας κάνω το τραπέζι......
Έχεις δεξιά γούστα ακόμα και στο φαγητό.
Αχταρμάς δηλαδή.
Δεν σου έχουν πει να μην ανακατεύεις άτσαλα τις γεύσεις;
Ειδικά τις έντονες.
Οχια φτιαχνεις Κοτομπιφτεκο!!!!!!!!!!!Μόνο αν μαγειρέψει η Οχιά θα έρθω!
Οχια φτιαχνεις Κοτομπιφτεκο!!!!!!!!!!!
Α, ναι...
Τα θύματα της αριστεράς του εμφυλίου νομιμοποιούν εμμέσως τους φονιάδες της 17Ν...
Δηλαδή οι απόγονοι αυτών που σφάχτηκαν με κονσερβοκούτι, νομιμοποιούνται να βγουν με ηλεκτρικό πριόνο στους δρόμους;
Και είναι δυνατό να συγκρίνουμε μια ανώμαλη περίοδο με τα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση;
Φάε εσύ βιενέζικο σνίτσελ με λιωμένο τυρί από πάνω, σε καλό εστιατόριο της βιέννης και από την πλάκα που θα πάθεις θα ρίξεις δαγκωτό νδ με σταυρούς σε βύρωνα και γιακουμάτο!
Υ.Γ. Κυκλοφορεί κεφαλοτύρι στη Βιέννη;
ρε μαλακισμένα τώρα συνειδητοποίησα......
Τσακώνεται ένας αριστερός με αριστερό παρελθόν, με έναν δεξιό με αριστερό παρελθόν, και έναν αριστερό με δεξιό παρελθόν.........
Είναι δυνατόν να βγάλουμε άκρη;