Νέα

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Γενικά, ισχύει. Ύστερα από τελευταίες έρευνες έχει αποδειχτεί πως μια μειοψηφία γυναικών έχει είτε περισσότερο / είτε λιγότερο αλκαλικό κόλπο από το συνηθισμένο. Οι εν λόγω θα τίκτουν κατά μεγάλη πλειονοψηφία κορίτσια ή αγόρια. Έχει επισημανθεί αυτό το φαινόμενο σε παλιά Δημοτικά. Μάνα με τους εννιά σου γιους και με τη μια σου κόρη, την κόρη τη μονάκριβη την πολυαγαπημένη. Η Γιαγιά μου από τη μάνα μου έτεκε 5 κόρες. Αν είναι θέμα Βιολογίας ή επεμβαίνει με κάποιο τρόπο η Ψυχική διάθεση της Γυναίκας, δεν το γνωρίζω. Αν ήμουν συνωμοσιολόγος μπορεί και να υπέθετα πως είναι ένας τρόπος για να εκδικηθεί η γυναίκα τον άντρα, εξαφανίζοντας το αρσενικό του DNA, αλλά δεν είμαι
πριν αρκετο καιρο ειχα διαβασει ενα δημοσιευμα απο ερευνα στην μβρετανια. Η ερευνα χρησιμοποιουσε στατιστικ στοιχεια, συσχετιζε την οικογενειακη κατασταση αλλα και την γενικοτερη κοινωνικη με τον φυλο του μωρου.
Εδειχνε οτι σε δυσκολες συνθηκες γεννιουνται κοριτσια και σε καλητερες αγορια. Μαλιστα ειχε και κατι ακομα, αρκετα παιδια που γεννηθηκαν στη διαρκεια του 2ου ππ Γερμανια γεννηθηκαν ειχαν ομοφυλοφιλικες τασεις.
Προ εκπληξη μου η ταση αυτη, δηλ σε οικονομικα δυσκολες συνθηκες ή οταν το ζευγαρι εχει "δυσκολιες", επιβεβαιωνεται, γεννιουνται κοριτσια

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Καλο παραδεισο ΤΕΡΑΣΤΙΕ...αν και δεν ακουγα τα τραγουδια σου.,,.

ToTomari

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
37
Like
1.481
Πόντοι
2.390
Ανεπανάληπτος!

Τα παθη του τις γυναίκες τα αγάπησε και τα πληρωσε

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
κανα θρεντακι για την κορη του που ειναι ωραιο μουνακι εχει ανοιξει κανεις η' να τη βαλουμε σφηνα εδω περα να ειναι οικογενειακως ολοι μαζι ?
:erection:
χαχαχα τι είναι ακριβώς? κόρη του? .... ναι..... του μοιάζει πολύ!!! ....

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Δεν πεθαίνουν τραγουδιστές όπως ο Τόλης μια ζωή θα ακούς τα τραγούδια τους. Το σώμα πέθανε απλώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom