life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Φανταζεσαι να καβλονανε ολες με ενα ποτηρι μπυρα ; :o
Θα μαs ερχοτανε και πιο οικονομικα!!!!!!!! Γυναικεs πφφφφφ
Φανταζεσαι να καβλονανε ολες με ενα ποτηρι μπυρα ; :o
Αποφευγεις να απαντησεις μεγαλε!Μαλλον σου αρεσει να το μαστιγωνεις το δελφινι
τυπε τοτε μην βρεθει με τον λιλαπαντος η γυναικα μου εχει μια αδυναμια. Οταν πιει εστω και ενα ποτηρι μπυρα ειναι ετοιμη να γαμιθει με οποιονδηποτε και οπουδηποτε. Δεν κανω πλακα ειναι αληθεια.
καποια συγκεκριμενη μπυρα τυπε?να το δοκιμασετε παιδια αυτο με την μπυρα. Παντος η δικια μου κανει τα παντα οταν πιει μπυρα
γιαυτο οταν ειναι πολυς κοσμος το αποφευγει να πινει μπυρα
Διατηρει καβα δικε μου.τυπε τοτε μην βρεθει με τον λιλα
ολο και καποιο μπουκαλι θα εχει αυτος πανω του
ή μαλλον μεσα του....
μαλισταπαντος η γυναικα μου εχει μια αδυναμια. Οταν πιει εστω και ενα ποτηρι μπυρα ειναι ετοιμη να γαμιθει με οποιονδηποτε και οπουδηποτε. Δεν κανω πλακα ειναι αληθεια.
παντος η γυναικα μου εχει μια αδυναμια. Οταν πιει εστω και ενα ποτηρι μπυρα ειναι ετοιμη να γαμιθει με οποιονδηποτε και οπουδηποτε. Δεν κανω πλακα ειναι αληθεια.
Οταν δω τοφαλο θα κρυψω την μπυρα.Ποτε δεν ξερεις τι γινεται!να το δοκιμασετε παιδια αυτο με την μπυρα. Παντος η δικια μου κανει τα παντα οταν πιει μπυρα
γιαυτο οταν ειναι πολυς κοσμος το αποφευγει να πινει μπυρα
τυπε τοτε μην βρεθει με τον λιλα
ολο και καποιο μπουκαλι θα εχει αυτος πανω του
ή μαλλον μεσα του....
σημερα πηγε για δουλεια στον γερο;λες να την κερναει τιποτα μπυρακια;παντος η γυναικα μου εχει μια αδυναμια. Οταν πιει εστω και ενα ποτηρι μπυρα ειναι ετοιμη να γαμιθει με οποιονδηποτε και οπουδηποτε. Δεν κανω πλακα ειναι αληθεια.
Προσεξε μην σε ποτισει και εσενα μπυρα ο ταξιτζης!δεν το ξερει ο γερος οτι αμα πιει μπυρα γινετε χαμος
το ξερει ομως ο ταξιτζης.
ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ????????
ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ????????
Γιατί είναι θέμα βγαλμένο από τη ζωή.