Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
θα κανουμε τους υδραυλικους και οταν μας φερει τα καφεδακια θα την βαλουμε στην μεση

...βρες κατι καλυτερο. Αν εμφανιστειτε ως υδραυλικοι, εσενα και τον Πουσταλεκο σας βλεπω ετσι...
URL]]

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θελεις να ερθεις μαζι μας και εσυ;θα πουμε οτι εισαι απο την ευδαπ

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν μου απαντησατε θελετε να κανουμε επαγγελματικο πορνο. Εχαμε κανει στο παρελθον μια κασετα φανταστικη με μαστιγια και χειροπεδες. βιντεο κασετα αλλα χαλασε ρε γαμοτο
την εδειχνα στουσ φιλους μου τοτε που δεν μπορουσα να τα ανεβασω στο ιντερνετ.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω ειμαι μεσα παντως,να κανουμε σωστη δουλεια ομως,να βγαλουμε dvd να τα πουλαμε στις παραλιες να χεστουμε στα φραγκα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
απαντηση
εχουν στειλει πολλοι μυνηματα να γαμισουν την χοντρη
η χοντρη δεν εχει κανενα προβλημα με τα βιντεο το ξερει και πολλες φορες βλεπει τα σχολια
εχει ομως προβληαμ να κανει παρτουζα παρολο που στο παρελθον εχει γινει με τους Νιγηριανους.
Ηταν παρα πολυ μεθυσμενη και εγω το ιδιο.
Τον εχεις φαει και απο τους Νιγηριανους;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αυτο ειναι θεμα,λες να τον καρφωσανε τον τυπο πανω στο μεθυσι;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λιγος σεβασμος για τον bbwlover δε βλαπτει... ο τυπος εχει γαμησει πλασματα που εμεις μονο σε βιντεο εχουμε δει...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
δεν μου απαντησατε θελετε να κανουμε επαγγελματικο πορνο. Εχαμε κανει στο παρελθον μια κασετα φανταστικη με μαστιγια και χειροπεδες. βιντεο κασετα αλλα χαλασε ρε γαμοτο
την εδειχνα στουσ φιλους μου τοτε που δεν μπορουσα να τα ανεβασω στο ιντερνετ.

Α τυπε πρεπει να βαλεις ολοκληρη φωτογραφια δικια σου και της γυναικας σου για να σου δωσουμε εγκριση...
:2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Α τυπε πρεπει να βαλεις ολοκληρη φωτογραφια δικια σου και της γυναικας σου για να σου δωσουμε εγκριση...
:2funny: :2funny:

Αφου ρε καυλιαρη δε χωραει ολοκληρη σε μια φωτο! Πρεπει να βγαλεις πανοραμικη να ουμε! Σαν αυτες που βγαζω το καυλι μου  :bigdick:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
απαντηση
εχουν στειλει πολλοι μυνηματα να γαμισουν την χοντρη
η χοντρη δεν εχει κανενα προβλημα με τα βιντεο το ξερει και πολλες φορες βλεπει τα σχολια
εχει ομως προβληαμ να κανει παρτουζα παρολο που στο παρελθον εχει γινει με τους Νιγηριανους.
Ηταν παρα πολυ μεθυσμενη και εγω το ιδιο.

Ειχατε πιει τις μπυριτσες σας παλι καυλιαρη? Οπως κ με τον ταξιτζη που σου τον σφυριξε?  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε μηπως μεθαει για να τον καρφωνουν; :huh:
Το αποκλειουμε κατι τετοιο;

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
παντος η γυναικα μου εχει μια αδυναμια. Οταν πιει εστω και ενα ποτηρι μπυρα ειναι ετοιμη να γαμιθει με οποιονδηποτε και οπουδηποτε. Δεν κανω πλακα ειναι αληθεια.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
παντος η γυναικα μου εχει μια αδυναμια. Οταν πιει εστω και ενα ποτηρι μπυρα ειναι ετοιμη να γαμιθει με οποιονδηποτε και οπουδηποτε. Δεν κανω πλακα ειναι αληθεια.
Την καβλωνει ο λυκισκος τυπε;  :o

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αποφευγεις να απαντησεις μεγαλε!Μαλλον σου αρεσει να το μαστιγωνεις το δελφινι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom