Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εγω θα το ηθελα γιατι ειμαι ανοικτος τυπος. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να της ριξω παρα πολυ ξυλο πρωτα για να στρωσει γιατι τωρα τελευταια ολο παραπονα ειναι. τελος παντον.

να ρωτησω κατι . Αμα βρω ευκαιρια και της βγαλω φωτο το κωλο θελω να δειτε ποσο ξυλο εχει φαει με την λουριδα. Της εχω αφησει σημαδια

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα το ηθελα γιατι ειμαι ανοικτος τυπος. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να της ριξω παρα πολυ ξυλο πρωτα για να στρωσει γιατι τωρα τελευταια ολο παραπονα ειναι. τελος παντον.

να ρωτησω κατι . Αμα βρω ευκαιρια και της βγαλω φωτο το κωλο θελω να δειτε ποσο ξυλο εχει φαει με την λουριδα. Της εχω αφησει σημαδια

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

ναι αλλα θυμαμε πριν κατι χρονια σου ειχε ριξει κατι μπατσες γερες,δεν νομιζω να το συνεχιζει ε;καταλαβε ποιο ειναι το αφεντικο στο σπιτι ετσι;

Επισκέπτης

ετσι τυπε να βαλεις ταξη

Συνημμένα

• assets_LARGE_t_420_5881351.jpg
    assets_LARGE_t_420_5881351.jpg
    257,7 KB · Εμφανίσεις: 9

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
χτες καθησα και της μιλησα για παρτουζα. Της ειπα ποσο ωραιο ειναι να τον τρωει και απο μπροστα και απο πισω συχρονως. Με ακουγε σαν να ηταν παρθενα. με ρωταγε πως γινετε και αλλα τετοια

εβαλε παλυ τα κλαματα και ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο
τι να κανω ρε παιδια μπορει να βοηθησει κανεις

Τι λε ρε φιλε? Σκαστης δυο σφαλιαρες να της δειξεις ποιος κανει κουμαντο! Τη λωριδα για διακοσμητικο την εχεις?  :headbang:
Ακους εκει να μην κανει παρτουζα!!!

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πουσταλεκο ηρεμησε λιγο
δε κανει να ξεσπας στην αννουλα επειδη μας εκλασε το λιλακι

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
πουσταλεκο ηρεμησε λιγο
δε κανει να ξεσπας στην αννουλα επειδη μας εκλασε το λιλακι

Ασε μη μου το θυμιζεις κ συγχιζομαι!!!! Καλοπερναγατε οσο ελειπα ομως!  :tickedoff:
Ανοιξα το pc να δω καμια καινουργια φωτο να χυσω κ προλαβε κ τις εσβησε παλι!!!  :headbang:

Περα απο αυτο ομως απλα προσπαθω να θυμησω στον αγαπητο bbw τη λυση για ολα τα προβληματα!
ΠΟΥΤΣΑ Κ ΞΥΛΟ  :s&m_1:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
έχω φτάσει μέχρι την 5η σελίδα. Πονάω από το γέλιο. είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω. έχω κατουρηθεί, επειδή κρατιέμαι να μην γελάσω δυνατά. κάτω απο το γραφείο και έχω κλάσει στο γέλιο. υπάρχουν όντως αυτά ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
έχω φτάσει μέχρι την 5η σελίδα. Πονάω από το γέλιο. είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω. έχω κατουρηθεί, επειδή κρατιέμαι να μην γελάσω δυνατά. κάτω απο το γραφείο και έχω κλάσει στο γέλιο. υπάρχουν όντως αυτά ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε συνεχισε να διαβαζεις..τα καλυτερα μετα ειναι,ειμαστε ολοι διπλα στον bbw

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
καθετε πολλες φορες απανω μου μου αρεσει. Καθετε πανω στην μουρη της με τον τεραστιον κωλο της
το απολαυανω.

μια φορα κοντευε να με σκασει και δεν μπορουσα και να φωναξω. Ευτυχως το καταλαβε και σηκωθηκε

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Τι λε ρε φιλε? Σκαστης δυο σφαλιαρες να της δειξεις ποιος κανει κουμαντο! Τη λωριδα για διακοσμητικο την εχεις?  :headbang:
Ακους εκει να μην κανει παρτουζα!!!
οχι ρε εχω πολλες λουριδες. Παντος μου ειπε χτες οτι ειμαι πολυ ρομαντικος τυπος και οτι της συμπεριφερομαι παρα πολυ καλα. μεχρι τωρα οι αλλοι της συμπεριφεροντουσαν σαν να ειναι κρεας
ενω εγω εχω αισθηματα.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οριστε οι βυζαρες της

Συνημμένα

• byzares.jpg
    byzares.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 9

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι ρε εχω πολλες λουριδες. Παντος μου ειπε χτες οτι ειμαι πολυ ρομαντικος τυπος και οτι της συμπεριφερομαι παρα πολυ καλα. μεχρι τωρα οι αλλοι της συμπεριφεροντουσαν σαν να ειναι κρεας
ενω εγω εχω αισθηματα.
σαγαπαει ρε τυπε
εχει εκτιμησει οτι την εκανες κυρια

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σωστος . την παντρευτηκα . και αμα παντρευτης την Ελληνιδα την κανεις κυρια.
γιαυτο εγω ολο γαμους εταζα για να γαμησω πριν παντρευτω την Αννα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom