Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τσίμπα τώρα την αναφορούλα σου bbwlover γιατί η πλάκα έχει και τα οριά της....είπαμε να πούμε 1,2,3 φορές για τη χοντρή,γελάσαμε,κάναμε οκ........εσύ όμως έχεις πει 103.....και φυσικά οι γυμνές φώτο που ποστάρεις με τη τύπισσα,είναι άκρως αντιαισθητικές.......βάζε τες σε λινκ τουλάχιστον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Τσίμπα τώρα την αναφορούλα σου bbwlover γιατί η πλάκα έχει και τα οριά της....είπαμε να πούμε 1,2,3 φορές για τη χοντρή,γελάσαμε,κάναμε οκ........εσύ όμως έχεις πει 103.....και φυσικά οι γυμνές φώτο που ποστάρεις με τη τύπισσα,είναι άκρως αντιαισθητικές.......βάζε τες σε λινκ τουλάχιστον :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γιατι ρε φιλε ειναι αντιαισθητικες ποιος το καθοριζει αυτο

Επισκέπτης

Ρώτα 100 άτομα στο φόρουμ,σαν δείγμα.....κάνε μια ψηφοφορία,και να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά αν τις βρίσκουν αισθητικές ή όχι........αν τις βρίσκουν πάνω από 15 στους 100 αισθητικές,τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά,και λέω "δεν πάμε καλά εδώ μέσα" :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Πιο νορμάλ το βρίσκω να καβλώνετε με τα μουστάκια μου πάντως,παρά με γυμνές φώτο της χονδρής :2funny:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
το νικ του ειναι πουστικη κιθαρα,ξυριζει μεχρι και την κωλοτρυπιδα,τα νυχια του ειναι γυναικεια,και εσυ ρωτας αν ειναι αδελφη. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εκτος απο το νικ δεν τα ηξερα αυτα,δεν το εχω παρακολουθησει....

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι λες;του εκανες αναφορα;θα του κλασουνε μια μαντρα αρχιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
γιατι τι εχει ? ειλικρινα δεν ειναι σεξυ
καβλα ειναι οχι σεξυ....απλα ενα προβλημα υπαρχει...αν κανεις αλλο ενα κλικ ζουμ στη φωτο δεν καταλάβαινεις οτι ειναι κωλος...το μπλεκεις για βουνο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αν κανεις αλλο ενα κλικ ζουμ στη φωτο δεν καταλάβαινεις οτι ειναι κωλος...το μπλεκεις για βουνο

Α γεια σου!!! το ιδιο ειχα πει πριν απο μερεs....μαλιστα συνιστουσα τζιπ για την αναβαση
Το απλο αμαξι σπαει δεν....

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εδω ηταν λιγοτερα κιλα
ποιο μαζεμενος ο κωλος της εκανε διαιτα

Συνημμένα

• krevati.jpg
    krevati.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 14

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρώτα 100 άτομα στο φόρουμ,σαν δείγμα.....κάνε μια ψηφοφορία,και να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά αν τις βρίσκουν αισθητικές ή όχι........αν τις βρίσκουν πάνω από 15 στους 100 αισθητικές,τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά,και λέω "δεν πάμε καλά εδώ μέσα" :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

εγω δινω κ 2 μηνιατικα να της κανω γλυφοκολι    :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom