γιατι τι εχει ? ειλικρινα δεν ειναι σεξυειδες πως γινεται ο κωλος σου οταν σε χυνει μαυρος>?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 159K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τσίμπα τώρα την αναφορούλα σου bbwlover γιατί η πλάκα έχει και τα οριά της....είπαμε να πούμε 1,2,3 φορές για τη χοντρή,γελάσαμε,κάναμε οκ........εσύ όμως έχεις πει 103.....και φυσικά οι γυμνές φώτο που ποστάρεις με τη τύπισσα,είναι άκρως αντιαισθητικές.......βάζε τες σε λινκ τουλάχιστον
Τσίμπα τώρα την αναφορούλα σου bbwlover γιατί η πλάκα έχει και τα οριά της....είπαμε να πούμε 1,2,3 φορές για τη χοντρή,γελάσαμε,κάναμε οκ........εσύ όμως έχεις πει 103.....και φυσικά οι γυμνές φώτο που ποστάρεις με τη τύπισσα,είναι άκρως αντιαισθητικές.......βάζε τες σε λινκ τουλάχιστον
γιατι ρε φιλε ειναι αντιαισθητικες ποιος το καθοριζει αυτο
Επισκέπτης
Ρώτα 100 άτομα στο φόρουμ,σαν δείγμα.....κάνε μια ψηφοφορία,και να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά αν τις βρίσκουν αισθητικές ή όχι........αν τις βρίσκουν πάνω από 15 στους 100 αισθητικές,τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά,και λέω "δεν πάμε καλά εδώ μέσα"
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
βαρα με τρελα μπαγλαμα
Μόνο μπάρμπεκιου λάβερ,πες της να μην πάρει ποτέ σκαντζόχοιρο για κατοικίδιο.......για ευνόητους λόγους ;)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και εγω φουλμη ζηλευεις...και στα μουστακια σου να χυνω παλι καβλωνω
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο τυπος ειναι αδελφη;μη ζηλευεις...και στα μουστακια σου να χυνω παλι καβλωνω
Επισκέπτης
Πιο νορμάλ το βρίσκω να καβλώνετε με τα μουστάκια μου πάντως,παρά με γυμνές φώτο της χονδρής
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
το νικ του ειναι πουστικη κιθαρα,ξυριζει μεχρι και την κωλοτρυπιδα,τα νυχια του ειναι γυναικεια,και εσυ ρωτας αν ειναι αδελφη.ο τυπος ειναι αδελφη;
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εκτος απο το νικ δεν τα ηξερα αυτα,δεν το εχω παρακολουθησει....το νικ του ειναι πουστικη κιθαρα,ξυριζει μεχρι και την κωλοτρυπιδα,τα νυχια του ειναι γυναικεια,και εσυ ρωτας αν ειναι αδελφη.
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι λες;του εκανες αναφορα;θα του κλασουνε μια μαντρα αρχιδιαΤσίμπα τώρα την αναφορούλα σου bbwlover γιατί η πλάκα έχει και τα οριά της....είπαμε να πούμε 1,2,3 φορές για τη χοντρή,γελάσαμε,κάναμε οκ........εσύ όμως έχεις πει 103.....και φυσικά οι γυμνές φώτο που ποστάρεις με τη τύπισσα,είναι άκρως αντιαισθητικές.......βάζε τες σε λινκ τουλάχιστον
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
καβλα ειναι οχι σεξυ....απλα ενα προβλημα υπαρχει...αν κανεις αλλο ενα κλικ ζουμ στη φωτο δεν καταλάβαινεις οτι ειναι κωλος...το μπλεκεις για βουνογιατι τι εχει ? ειλικρινα δεν ειναι σεξυ
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αν κανεις αλλο ενα κλικ ζουμ στη φωτο δεν καταλάβαινεις οτι ειναι κωλος...το μπλεκεις για βουνο
Α γεια σου!!! το ιδιο ειχα πει πριν απο μερεs....μαλιστα συνιστουσα τζιπ για την αναβαση
Το απλο αμαξι σπαει δεν....
Επισκέπτης
τι μαζεμενος ρε φιλε αυτο ειναι το γκραν κανιον σε ολο του το μεγαλειοεδω ηταν λιγοτερα κιλα
ποιο μαζεμενος ο κωλος της εκανε διαιτα
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαιςεδω ηταν λιγοτερα κιλα
mr_boutias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρώτα 100 άτομα στο φόρουμ,σαν δείγμα.....κάνε μια ψηφοφορία,και να απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά αν τις βρίσκουν αισθητικές ή όχι........αν τις βρίσκουν πάνω από 15 στους 100 αισθητικές,τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά,και λέω "δεν πάμε καλά εδώ μέσα"
εγω δινω κ 2 μηνιατικα να της κανω γλυφοκολι
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
εγω δινω κ 2 μηνιατικα να της κανω γλυφοκολι
με βαση τις οικονομικες αποδοσεις σου απο οτι λεγαμε την τελευταια φορα μεσα μπαινεις...αρα τσαμπα θες να γαμησεις
mr_boutias
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εδω ηταν λιγοτερα κιλα
με ξενερωσες τωρα, δε μας ειχες πει οτι το μωρο ειχε περασει φαση νευρικης ανορεξιας
δωσε διπλες στο λαο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 224K
- Απαντήσεις
- 17