apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω το εχασα τυπε :Sαπαιχτος!!!!στο τσακ προλαβα και τον πηρα ματι!!!τεραστια μορφη
αλλα μου ειπε ο νωντας οτι ειναι σαν τον λυμπε
εγω το εχασα τυπε :Sαπαιχτος!!!!στο τσακ προλαβα και τον πηρα ματι!!!τεραστια μορφη
εγω το εχασα τυπε :S
αλλα μου ειπε ο νωντας οτι ειναι σαν τον λυμπε
http://[URL unfurl="true"]www.supermpala.com/wp-content/uploads/2011/07/LYMPE.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ετσι ακριβως ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με καυλωσες ρε τσογλανε!!τον πεταξα εξω και τον αρμεγω δικε μου
τυπε αστην στα χερια μασ και θα την γιατρεψουμε.μην εχεισ κανενα αγχοσ.Παιδια η γυναικα μου εχει αξιοπρεπεια. οτι εχει γινει στο παρελθον ειναι ατυχιματα.
δεν το ηθελε μου το ειπε η ιδια. την πιεσανε και εχει αδυναμο χαρακτηρα
ποιοι την πιεσαν τυπε?Παιδια η γυναικα μου εχει αξιοπρεπεια. οτι εχει γινει στο παρελθον ειναι ατυχιματα.
μονο χαρακτηρα εχει αδυναμο.....Παιδια η γυναικα μου εχει αξιοπρεπεια. οτι εχει γινει στο παρελθον ειναι ατυχιματα.
Παιδια η γυναικα μου εχει αξιοπρεπεια. οτι εχει γινει στο παρελθον ειναι ατυχιματα.
Θα την ενισχύσουμε τον αδυναμο χαρακτηρα!!!!!!!!!!!!!!!Παιδια η γυναικα μου εχει αξιοπρεπεια. οτι εχει γινει στο παρελθον ειναι ατυχιματα.
ασε ρε φιλε εμενα μου εκανε την δυσκολη οταν την ζητησα σε γαμο .εβαλε τα γελια και μετα αφου ειδε οτι σοβαρολογουσα την πηγα και φαγαμε σε μια ταβερνα.ποιοι την πιεσαν τυπε?
οι νταβαδες?
ασε ρε φιλε εμενα μου εκανε την δυσκολη οταν την ζητησα σε γαμο .εβαλε τα γελια και μετα αφου ειδε οτι σοβαρολογουσα την πηγα και φαγαμε σε μια ταβερνα.
ολο σε ταβερνες την πηγαινα
ασε ρε φιλε εμενα μου εκανε την δυσκολη οταν την ζητησα σε γαμο .εβαλε τα γελια και μετα αφου ειδε οτι σοβαρολογουσα την πηγα και φαγαμε σε μια ταβερνα.
γλωσσα λανθανουσα... ;)την πηγαινα σε κατι ξενοδοχεια κατω απο την παρνηθα εκει την γαμαγα. Οταν την πηδαγ[size=20pt]ε[/size] φωναξε παρα πολυ 'τι ωραιος που ειναι ο ερωτας αχ αχ . ξεσχισε με παληκαρι μου και αλλα πολλα
μετα ηθελε φαγητο και την πηγαινα στις ταβερνες και μετα παγωτο. τοτε ειχ[size=20pt]ε[/size] λεφτα πιο πολλα μου εδινε η μανα μου
γλωσσα λανθανουσα... ;)
στα βλαχικα την πηγαινες;ασε ρε φιλε εμενα μου εκανε την δυσκολη οταν την ζητησα σε γαμο .εβαλε τα γελια και μετα αφου ειδε οτι σοβαρολογουσα την πηγα και φαγαμε σε μια ταβερνα.
Τοτε με τους σεισμους εσεις κανατε το ρηγμα στην Παρνηθα;την πηγαινα σε κατι ξενοδοχεια κατω απο την παρνηθα εκει την γαμαγα. Οταν την πηδαγε φωναξε παρα πολυ 'τι ωραιος που ειναι ο ερωτας αχ αχ . ξεσχισε με παληκαρι μου και αλλα πολλα
μετα ηθελε φαγητο και την πηγαινα στις ταβερνες και μετα παγωτο. τοτε ειχε λεφτα πιο πολλα μου εδινε η μανα μου
την πηγαινα σε κατι ξενοδοχεια κατω απο την [size=10pt][size=10pt]παρνηθα[/size][/size] εκει την γαμαγα. Οταν την πηδαγε φωναξε παρα πολυ 'τι ωραιος που ειναι ο ερωτας αχ αχ . ξεσχισε με παληκαρι μου και αλλα πολλα
μετα ηθελε φαγητο και την πηγαινα στις [size=10pt][size=10pt]ταβερνες[/size][/size] και μετα παγωτο. τοτε ειχε λεφτα πιο πολλα μου εδινε η μανα μου