Νέα

Ο φίλος μου ο ταξιτζής πήδηξε την γυναίκα μου και μένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε δε βλεπω να γινεται κατι με την αννουλα. εχεις υποψη που παιζει κανα φρικοπουρο να πεταχτω μια γρηγορη αθηνα να τον χωσω?
τυπε αποτι ξερω υπαρχουν νεες αφιξεις απο freelancer στην γνωστη πιατσα στην ομονοια
μιλαμε κατι καυλες
αλληθωρες,φαφουτες,με χρυσα δοντια,με παραμορφωσεις και δυσμορφιες
μην τις χασεις τυπε :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τυπε αποτι ξερω υπαρχουν νεες αφιξεις απο freelancer στην γνωστη πιατσα στην ομονοια
μιλαμε κατι καυλες

μ΄εφταξες αγρια τυπε μου. περνω την bmw και την κανω για ομονοια. ολο και κανα φρικοπουρο θα χτυπησω. σιγα μην κατσω να περιμενω ποτε θα μας κατσει η αννουλα. αυτη γουσταρει ταριφες και νιγιριανους :-

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μ΄εφταξες αγρια τυπε μου. περνω την bmw και την κανω για ομονοια. ολο και κανα φρικοπουρο θα χτυπησω. σιγα μην κατσω να περιμενω ποτε θα μας κατσει η αννουλα. αυτη γουσταρει ταριφες και νιγιριανους :-

Τυπε μου εσυ θα πας με την μπεμπα στην Ομονοια, το θεμα ειναι αν θα γυρισεις και με αυτην πισω  :grin:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Οχι μεγαλε πηγαινε ποδαρατος γιατι κατεβαινουν οι αγανακτισμενοι και βλεπω την Μπεμπα παλιοσιδερα και εσενα φαφουτη και αλλοιθωρο να σε ψωνιζει ο απολυτος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οχι μεγαλε πηγαινε ποδαρατος γιατι κατεβαινουν οι αγανακτισμενοι και βλεπω την Μπεμπα παλιοσιδερα και εσενα φαφουτη και αλλοιθωρο να σε ψωνιζει ο απολυτος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
th_grg.gif

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μιλαμε κατι καυλες
με καυλωσες ρε τσογλανε!!τον πεταξα εξω και τον αρμεγω δικε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866