Νέα

Ο διαδοχος του Uri Geller

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχουν πολλα μελή σ'αυτο το site ετσι? Θελω να δω αν υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ, που πιστευει οτι αυτα που γινονται στο show ειναι αληθινα... Δεν ειμαι απολυτη, δεκτες ολες οι αποψεις.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Υπαρχουν πολλα μελή σ'αυτο το site ετσι? Θελω να δω αν υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ, που πιστευει οτι αυτα που γινονται στο show ειναι αληθινα... Δεν ειμαι απολυτη, δεκτες ολες οι αποψεις.
απαισιο θεαμα

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εδω μπορεις να ενημερωθεις για τη διαδοχο της σονιας,αννας της σερβας,σε ενδιαφερει?

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

τι αληθινα ρε συ και μαλακιες, ψωναρες ειναι και θελουν δημοσιοτητα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οποοιος εχει παρακολουθησει εστω και μια ολοκληρη εκπομπη αξιζει βεβαιωση μαλακιας...
σαν να παρακολουθησε σεμιναριο παπαριας...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ρε κοπελια να σε ρωτησω κατι, ετσι χωρις παρεξηγηση:
αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εκτος απο το να βλεπεις ολες τις εκπομπες του αντ1??
εκτος αν σε εχουν βαλει να τους προμοταρεις τις εκπομπες, εκει παω πασο

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε κοπελια να σε ρωτησω κατι, ετσι χωρις παρεξηγηση:
αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εκτος απο το να βλεπεις ολες τις εκπομπες του αντ1??
εκτος αν σε εχουν βαλει να τους προμοταρεις τις εκπομπες, εκει παω πασο

οχι οτι χρειαζεται να σου απαντησω αλλα εκτος απο το x-factor kai to next top model που τα εχω παρακολουθησει τους μενταλιστ δεν τους εχω δει ΠΟΤΕ ενω προσοπαθησα. πηρα πρεφα μοναχα τι παιζει απο σατιρικες εκπομπες οπως το ραδιο αρβυλα. σου ικανοποιησα τη περιεργεια?  :grin:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
οχι οτι χρειαζεται να σου απαντησω αλλα εκτος απο το x-factor kai to next top model που τα εχω παρακολουθησει τους μενταλιστ δεν τους εχω δει ΠΟΤΕ ενω προσοπαθησα. πηρα πρεφα μοναχα τι παιζει απο σατιρικες εκπομπες οπως το ραδιο αρβυλα. σου ικανοποιησα τη περιεργεια?  :grin:

yeap thank you  :cheesy: :cheesy:
απλα μου εκανε εντυπωση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μεγάλη βλακεία το σοου. Ακόμα και τον πνευματικο το κάνανε mentalist και καλά την είδανε...

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Tα νούμερα τηλεθέασης μιλάνε μόνα τους. Κι αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τις δήθεν "βόμβες" για να την ανεβάσουν (την τηλεθέαση) τελικά σε κακό τους βγήκαν.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Tα νούμερα τηλεθέασης μιλάνε μόνα τους. Κι αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τις δήθεν "βόμβες" για να την ανεβάσουν (την τηλεθέαση) τελικά σε κακό τους βγήκαν.

δεν εχω παρακολουθησει νουμερα αλλα απ αυτα που λες καταλαβαινω οτι πανε απατα
κριμα για τον Φερεντινο ο οποιος εδειξε μεγαλη αξιοπρεπεια στο κολπο με τον τρελο που πηγε να καρφωσει το κεφαλι του και που μετα το super deal κανει τη μια αποτυχια μετα την αλλη  :(

sousami

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Κριτικές
25
Like
0
Πόντοι
10
Εγώ πάντως κοπελιά, είδα μία φορά το σόου με τις κόρες μου, που είναι 8 ετών και 3, στο τέλος αποφασίσαμε ότι είναι μία μεγάλη ΠΑΠΑΡΑ που λέει κι ο φίλος μου ο Αντώνης ο Κανάκης και μετά τα κορίτσια βολεύτηκαν με ένα ντιβιντί κι εγώ στο γραφείο μου με το bourdela.tv ... Kαι δεν το έχουμε ξαναδεί από τότε. Αμα καθόμασταν να βλέπουμε μαλακίες....

sousami

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Κριτικές
25
Like
0
Πόντοι
10
Εγώ πάντως κοπελιά, είδα μία φορά το σόου με τις κόρες μου, που είναι 8 ετών και 3, στο τέλος αποφασίσαμε ότι είναι μία μεγάλη ΠΑΠΑΡΑ που λέει κι ο φίλος μου ο Αντώνης ο Κανάκης και μετά τα κορίτσια βολεύτηκαν με ένα ντιβιντί κι εγώ στο γραφείο μου με το bourdela.tv ... Kαι δεν το έχουμε ξαναδεί από τότε. Αμα καθόμασταν να βλέπουμε μαλακίες....

Επισκέπτης
δεν εχω παρακολουθησει νουμερα αλλα απ αυτα που λες καταλαβαινω οτι πανε απατα
κριμα για τον Φερεντινο ο οποιος εδειξε μεγαλη αξιοπρεπεια στο κολπο με τον τρελο που πηγε να καρφωσει το κεφαλι του και που μετα το super deal κανει τη μια αποτυχια μετα την αλλη  :(

...και η δήθεν αξιοπρέπεια και διαμαρτυρία του Φερεντίνου και ο δήθεν θυμός του Uri Geller όλα στημένα και fake ήταν!

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

φιλος σου ο Αντωνης Κανακης??? ποτε θα παρεις τον φιλο σου να ερθετε να σας κανουμε το τραπεζι???  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...και η δήθεν αξιοπρέπεια και διαμαρτυρία του Φερεντίνου και ο δήθεν θυμός του Uri Geller όλα στημένα και fake ήταν!

ναι βασικα δικιο εχεις
σιγα μη δεν ηξεραν απ τη παραγωγη ωστε να ναι χαλασμνενο το τρυπητηρι πως το λενε οτι θα τρυπησει το κεφαλι του  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom