catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπαρχουν πολλα μελή σ'αυτο το site ετσι? Θελω να δω αν υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ, που πιστευει οτι αυτα που γινονται στο show ειναι αληθινα... Δεν ειμαι απολυτη, δεκτες ολες οι αποψεις.
απαισιο θεαμαΥπαρχουν πολλα μελή σ'αυτο το site ετσι? Θελω να δω αν υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ, που πιστευει οτι αυτα που γινονται στο show ειναι αληθινα... Δεν ειμαι απολυτη, δεκτες ολες οι αποψεις.
εδω μπορεις να ενημερωθεις για τη διαδοχο της σονιας,αννας της σερβας,σε ενδιαφερει?Υπαρχουν πολλα μελή σ'αυτο το site ετσι? Θελω να δω αν υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ, που πιστευει οτι αυτα που γινονται στο show ειναι αληθινα... Δεν ειμαι απολυτη, δεκτες ολες οι αποψεις.
Υπαρχουν πολλα μελή σ'αυτο το site ετσι? Θελω να δω αν υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ, που πιστευει οτι αυτα που γινονται στο show ειναι αληθινα... Δεν ειμαι απολυτη, δεκτες ολες οι αποψεις.
ρε κοπελια να σε ρωτησω κατι, ετσι χωρις παρεξηγηση:
αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις εκτος απο το να βλεπεις ολες τις εκπομπες του αντ1??
εκτος αν σε εχουν βαλει να τους προμοταρεις τις εκπομπες, εκει παω πασο
οχι οτι χρειαζεται να σου απαντησω αλλα εκτος απο το x-factor kai to next top model που τα εχω παρακολουθησει τους μενταλιστ δεν τους εχω δει ΠΟΤΕ ενω προσοπαθησα. πηρα πρεφα μοναχα τι παιζει απο σατιρικες εκπομπες οπως το ραδιο αρβυλα. σου ικανοποιησα τη περιεργεια?
yeap thank you
απλα μου εκανε εντυπωση
To ποιός θα βγει πρόεδρος στη ΝΔ το πέτυχε πάντως ο οβραίος.
Tα νούμερα τηλεθέασης μιλάνε μόνα τους. Κι αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τις δήθεν "βόμβες" για να την ανεβάσουν (την τηλεθέαση) τελικά σε κακό τους βγήκαν.
Εγώ πάντως κοπελιά, είδα μία φορά το σόου με τις κόρες μου, που είναι 8 ετών και 3, στο τέλος αποφασίσαμε ότι είναι μία μεγάλη ΠΑΠΑΡΑ που λέει κι ο φίλος μου ο Αντώνης ο Κανάκης και μετά τα κορίτσια βολεύτηκαν με ένα ντιβιντί κι εγώ στο γραφείο μου με το bourdela.tv ... Kαι δεν το έχουμε ξαναδεί από τότε. Αμα καθόμασταν να βλέπουμε μαλακίες....
εδω μπορεις να ενημερωθεις για τη διαδοχο της σονιας,αννας της σερβας,σε ενδιαφερει?
δεν εχω παρακολουθησει νουμερα αλλα απ αυτα που λες καταλαβαινω οτι πανε απατα
κριμα για τον Φερεντινο ο οποιος εδειξε μεγαλη αξιοπρεπεια στο κολπο με τον τρελο που πηγε να καρφωσει το κεφαλι του και που μετα το super deal κανει τη μια αποτυχια μετα την αλλη
Εγώ πάντως κοπελιά, είδα μία φορά το σόου με τις κόρες μου, που είναι 8 ετών και 3, στο τέλος αποφασίσαμε ότι είναι μία μεγάλη ΠΑΠΑΡΑ που λέει κι ο φίλος μου ο Αντώνης ο Κανάκης και μετά τα κορίτσια βολεύτηκαν με ένα ντιβιντί κι εγώ στο γραφείο μου με το bourdela.tv ... Kαι δεν το έχουμε ξαναδεί από τότε. Αμα καθόμασταν να βλέπουμε μαλακίες....
λες να είναι η catwoman διάδοχος της Άννας της Σέρβας???
...και η δήθεν αξιοπρέπεια και διαμαρτυρία του Φερεντίνου και ο δήθεν θυμός του Uri Geller όλα στημένα και fake ήταν!