Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Γιατί τις υπόλοιπες φυσιολογικές ημέρες είμασταν παραγωγικοί;ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειναι δυνατον με λιγο χιονι να καθομαστε τοσες μερες;ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
ιδ.τομεας ο περισσοτερος και καποια λιγα κομματια του δημοσιουΓιατί τις υπόλοιπες φυσιολογικές ημέρες είμασταν παραγωγικοί;
πολυ πιθανον αλλωστε σε παιδικους σταθμους θα συχνάζει και αυτοςΕντωμεταξυ πριν μερικες μερες μου ανακοινωνε η μικρη μου κορη ( 5 ετων ) οτι θα παντρευτει καποιον δημητρακη απο το παιδικο σταθμο . Ρε μπας και αυτος ο jimakos ειναι ο μελλοντικος μου γαμπρος ? να χει γραφτει στο μπου απο τοσο νωρις ?
Kαλά ΟΚ, εσείς ποτέ δεν ήσασταν (σημείωση: με ή όχι με εί) αλλά όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές «μην κρίνεις εξ’ ιδίων τα αλλότρια»Γιατί τις υπόλοιπες φυσιολογικές ημέρες είμασταν παραγωγικοί;
εσυ ΠΙΝΑΤ, μαλακας απο Μ κλασσικα ???Kαλά ΟΚ, εσείς ποτέ δεν ήσασταν (σημείωση: με ή όχι με εί) αλλά όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές «μην κρίνεις εξ’ ιδίων τα αλλότρια»
Ακριβως, βουτας το δυχιλιαρο αν τα καταφερεις και τρεχεις,Και μολις δούμε τα ποσα για δικηγόρο και παραβολα θα κάνουνε πισω
Το πολυ πολυ να πάνε τα διόδια 4€. Το συστημα δε χανει ποτε.
Μεγαλο τσίρκο αυτος ρε, γιατι ετσι, κρίμα ειναι,εσυ ΠΙΝΑΤ, μαλακας απο Μ κλασσικα ???
Chamonix kapelo....Έφερε το αλπικό τοπίο στην Αθήνα..
Πίστες σκι όπως του Chamonix φαντάζουν τοσοδουλες μπρος στην πίστα Αττικής και Κηφισιας
Το αεροδρόμιο το έκλεισε για Χάρη της πράσινης ανάπτυξης
Αχάριστοι Έλληνες τελικά
Βγήκε για συγγνώμη.Τον υπουργό δεν θα τον ακουμπήσει κανένας ...όπως είπε και ο ίδιος "τώρα χτίζεται το υπουργείο".Όχι...δεν με κατάλαβες...η ερώτηση μου είναι....του παρουσίασαν κάτι πραγματικά? Το διάβασε και το έκρινε όντος? Και αν ναι τότε τι ήταν αυτό?
Συν το ότι εγώ διαφωνώ μαζί σου...όπως παραιτήθηκε ο ceo της Αττικής διότι εν τέλη..αυτός παίρνει τα χοντρά φράγκα αυτός έχει και την τελική ευθύνη...έτσι και εδω...και δεν λέω ότι πρέπει να παραιτηθεί ενας προθυπουργός για αυτό...αλλά να βγει να πει μια συγνώμη ή έστω να φανεί...για εμένα επιβάλλεται. Άσε που θα δεις ότι ο υπουργός είναι πολύ φρέσκος για να πάρει πόδι.
Σε ριτσα μπιζόγλη εμπαινες;Chamonix kapelo....
Εννοείται...μήπως έχει και κανέναν καλύτερο να βάλει? άλλωστε στην Ελλάδα έχουμε περάσει την εποχή που κρατούσαν τα προσχήματα.Βγήκε για συγγνώμη.Τον υπουργό δεν θα τον ακουμπήσει κανένας ...όπως είπε και ο ίδιος "τώρα χτίζεται το υπουργείο".
Με τις μπάντες και τις ζάντες και καμμένα λάστιχα....Σε ριτσα μπιζόγλη εμπαινες;
Μπήκε ως Ευρωπαίος Επίτροπος Πολ.Προστασιας...και δεν τα κατάφερε...είμαστε άλλη κατηγορία εδώ!Εννοείται...μήπως έχει και κανέναν καλύτερο να βάλει? άλλωστε στην Ελλάδα έχουμε περάσει την εποχή που κρατούσαν τα προσχήματα.
τσιρκο απο Τ ?Μεγαλο τσίρκο αυτος ρε, γιατι ετσι, κρίμα ειναι,
Μπήκε ως Ευρωπαίος Επίτροπος Πολ.Προστασιας...και δεν τα κατάφερε...είμαστε άλλη κατηγορία εδώ!Εννοείται...μήπως έχει και κανέναν καλύτερο να βάλει? άλλωστε στην Ελλάδα έχουμε περάσει την εποχή που κρατούσαν τα προσχήματα.
Πώς σου ήρθε η Ρίτσα;Σε ριτσα μπιζόγλη εμπαινες;
Να ζει ο άντρας τη γυναίκα ναι, να ζει η γυναίκα τον άντρα άντε, να ζει ο πατέρας τα παιδιά ναι, αλλά να ζει ο πεθερός τον γαμπρό... Εκτός και αν είσαι εργοστασιάρχης, κάτι δεν της έχεις πει σωστά πιστεύω και έχει μπερδευτεί ...προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να το αλλάξεις...είναι σε κρίσιμη ηλικία για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα της!!Της λεω της μικρης και πως θα ζησετε , που θα δουλεψει ο μικρος . Μου λεει δε θα δουλευει θα του δινεις εσυ λεφτα να καθεται μαζι μου και να εχουμε παιδια . Να μας παρεις και σπιτι μου λεει κιολας. Λαχειο τετοιος γαμπρος δε πρεπει να τον χασω της λεω
Πουστια παντουΧοντρο ξεκατινιασμα διαβαζω στις προηγουμενες σελιδες μεταξυ κοσμοπολιτη SV και Μπαρμπαπηδουλα ...
φιλοι δεν ηταν αυτοι?