Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.008
- Πόντοι
- 1.346
Φτιάξε τζάκι να καβαλιέσαι με τις ώρες στα χαλιά με το γυναικάκιμισα μισα,
Φτιάξε τζάκι να καβαλιέσαι με τις ώρες στα χαλιά με το γυναικάκιμισα μισα,
ασε προτιμω να σε καρφωσω τσαμπα στα αρμοδια οργανα50 ευρώ μαύρα και θα έχω φέρει μαζί κρουασάν χυμό και νερό βρύσης
γιατί δεν είναι καλό σχέδιο?καταλαβες τωρα γιατι θα εισαι ΠΑΝΤΑ ο Μικρος Χαρτοπολεμος;
σου εξηγω....γιατι εχεις μαλακισμενα σχεδια
δυσκολο πολυ να γινει τωρα....Φτιάξε τζάκι να καβαλιέσαι με τις ώρες στα χαλιά με το γυναικάκι
πολλά δίνει...ασε προτιμω να σε καρφωσω τσαμπα στα αρμοδια οργανα
να έρθουν να τα πουν με τα δικά μου όργανα εγώ θα έχω το τιμολόγιο έτοιμο στον δικηγόροασε προτιμω να σε καρφωσω τσαμπα στα αρμοδια οργανα
Αλεξουκος;να έρθουν να τα πουν με τα δικά μου όργανα εγώ θα έχω το τιμολόγιο έτοιμο στον δικηγόρο
και ελπίζω να καταλαβαίνεις ποιος θα με εκπροσωπήσει
ακριβώςΑλεξουκος;
δυσκολο να φτιαξεις τζακι ή δυσκολο γτ παρεδωσε πνευμα ο φιρφιρικος σου οπως θα ελεγε ο @celebre;;;δυσκολο πολυ να γινει τωρα....
το πρωτοδυσκολο να φτιαξεις τζακι ή δυσκολο γτ παρεδωσε πνευμα ο φιρφιρικος σου οπως θα ελεγε ο @celebre;;;
Η αντίκα της Ρέμινγκτον παίρνει 7 στη θαλάμη, κανονίστε την πορεία σας...ασε προτιμω να σε καρφωσω τσαμπα στα αρμοδια οργανα
τζακι εχω στο εξοχικο μονο δυστυχωςΗ αντίκα της Ρέμινγκτον παίρνει 7 στη θαλάμη, κανονίστε την πορεία σας...
Ωραία παίξε ινδικά σκορ - θα σε δασκαλέψει η Μάγκυ - αν κι έγινε τεμπέλα τον τελευταίο καιρό - κι αν σου κάτσουν οι μπόμπες τα παρατάς όλα και πας στο εξοχικό με τη γυναίκατζακι εχω στο εξοχικο μονο δυστυχως
δεν ειναι δικο μου της κυρας@athinaios44 και αμα δεν σου κατσουν, πουλας το εξοχικο
....θα στο φαει ο Paramjit και ο Arjunaδεν ειναι δικο μου της κυρας