athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.530
- Πόντοι
- 12.756
μια πλουσια νυφη επρεπε να βρω η εστω να ειμαι κολλητος του Ζεστυ..Απετυχα
Eτσι κανανε και το 2011 οι δικηγόροι. Ταξανε αναδρομικά στους ΔΥ 5-7κ το ατομο. Κανανε το 80% αυτών ομαδικές προσφυγες με κανα 50€ το ατομο και δεν πήραν μίαΑκριβως, βουτας το δυχιλιαρο αν τα καταφερεις και τρεχεις,
Δικαιοσυνη δεν υπαρχει σε τετοια θεματα,
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Μην παρασυρεστε απο κωλοπετσομενους δικηγόρους, ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του
Φυσικά και όχι, όπως με κανέναν από εδώ μέσα.Χοντρο ξεκατινιασμα διαβαζω στις προηγουμενες σελιδες μεταξυ κοσμοπολιτη SV και Μπαρμπαπηδουλα ...
φιλοι δεν ηταν αυτοι?
Μόνο με Στάλιν η Παπαδόπουλο θα υπήρχε σχέδιο για τέτοιες καταστάσεις για αυτά μοιάζουν με σχέδιο αντιμετώπισης εχθρικής επιθετικής ενέργειας.ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειναι δυνατον με λιγο χιονι να καθομαστε τοσες μερες;ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
Εγω παλι εχω λεφτα και γκομενες αλλα δεν εχω φιλους ...Φυσικά και όχι, όπως με κανέναν από εδώ μέσα.
Έχω φίλους, δεν είμαι τόσο καμμένος για να ψάχνω φίλους σε site με μπουρδέλα και γενικότερα online!
μια πλουσια νυφη επρεπε να βρω η εστω να ειμαι κολλητος του Ζεστυ..Απετυχα
Αφού έχεις λεφτά ,πας όπου θέλεις χωρίς να παρακαλάς κανέναν και καμμία .Εγω παλι εχω λεφτα και γκομενες αλλα δεν εχω φιλους ...
μαλλον με ζηλευουνε και δεν με κανουν παρεα , ζω ενα δραμα
Ο καθένας έχει τα θέματά του, μην σε παίρνει από κάτωΕγω παλι εχω λεφτα και γκομενες αλλα δεν εχω φιλους ...
Το παλευω οσο μπορωΟ καθένας έχει τα θέματά του, μην σε παίρνει από κάτω
ελα φιλε-Ζεστυ εγω θα σε κανω παρεαΕγω παλι εχω λεφτα και γκομενες αλλα δεν εχω φιλους ...
Το σκεφτηκα πριν εικοσι χρονιαΜπήκε ως Ευρωπαίος Επίτροπος Πολ.Προστασιας...και δεν τα κατάφερε...είμαστε άλλη κατηγορία εδώ!
Πώς σου ήρθε η Ρίτσα;
Εσύ θα το σκεφτόσουν δηλαδή για Ρίτσα;
Της την έπεσες η από μακρυά το σκέφτηκες;Το σκεφτηκα πριν εικοσι χρονια
ΔΥ νομιζω πηραν αναδρομικα αρκετοι,Eτσι κανανε και το 2011 οι δικηγόροι. Ταξανε αναδρομικά στους ΔΥ 5-7κ το ατομο. Κανανε το 80% αυτών ομαδικές προσφυγες με κανα 50€ το ατομο και δεν πήραν μία
Απ την τηλεοραση της την επεσα αλλα δεν εγινε κατι τελικά.Της την έπεσες η από μακρυά το σκέφτηκες;
Πιτσιλα το γυαλί ενώ την βλέπεις....θα το πάρει το μήνυμα.Απ την τηλεοραση της την επεσα αλλα δεν εγινε κατι τελικά.