athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειναι δυνατον με λιγο χιονι να καθομαστε τοσες μερες;ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
Σιγά ρε δουλευταρά , θα σκίσεις το καλσόν σουΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειναι δυνατον με λιγο χιονι να καθομαστε τοσες μερες;ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
σαφως τεμπελη συνδικτυε δουλευουμε,ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ δεν καθομαστεΣιγά ρε δουλευταρά , θα σκίσεις το καλσόν σου
Ε όχι και στο μηδέν...ο γειτονικός μου φούρνος έχει χεστεί στα φράγκα με τόσο καφέ που έχει δώσει τις τελευταίες 3 μέρες!ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειναι δυνατον με λιγο χιονι να καθομαστε τοσες μερες;ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
μα ειναι δυνατον να καθομαι 3 μερες;ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩΕ όχι και στο μηδέν...ο γειτονικός μου φούρνος έχει χεστεί στα φράγκα με τόσο καφέ που έχει δώσει τις τελευταίες 3 μέρες!
Δεν ξέρει ακόμα, νομίζει πως είναι μαγκιά να λουφάρεις....σαφως τεμπελη συνδικτυε δουλευουμε,ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ δεν καθομαστε
Η ερωτηση ειναι γιατι δεν βγαινου πριν την κακοκαιρια να πουν επισημα παιδια μην βγειτε δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε το προβλημα και μετα να πουν παιδια μην βγειτε μεχρι να λιωσουν μονα τους δεν θα ξανακανουμε κατι μεχρι τοτε και οργανωθειτε βαση αυτουΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειναι δυνατον με λιγο χιονι να καθομαστε τοσες μερες;ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
τι να πεις....ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣΔεν ξέρει ακόμα, νομίζει πως είναι μαγκιά να λουφάρεις....
αστο γαμησε το τραγικα πραγματα συμβαινουνΗ ερωτηση ειναι γιατι δεν βγαινου πριν την κακοκαιρια να πουν επισημα παιδια μην βγειτε δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε το προβλημα και μετα να πουν παιδια μην βγειτε μεχρι να λιωσουν μονα τους δεν θα ξανακανουμε κατι μεχρι τοτε και οργανωθειτε βαση αυτου
Τσαμπα ανακοινωσεις σχεδια συσκεψεις...να οργανωνοταν τηλε-εργατικα τουλαχιστον οπου ειναι εφικτο και οχι αργιες μονιμες και καθισιο
Εμένα πάντως μου έδωσε ευκαιρία να πάω να κάνω τη γυμναστική μου ήσυχα και ωραία!μα ειναι δυνατον να καθομαι 3 μερες;ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ
φιλε γυμναστικη κανω σπιτι εχω πολυμηχανηματα κλπ και δουλεια δεν παω θα πληρωθω αλλα το κοβω τεραστια μαλακια να χιονιζει μια μερα και 3 μερες να ειμαστε κρυμενοι στα λαγουμια μεσαΕμένα πάντως μου έδωσε ευκαιρία να πάω να κάνω τη γυμναστική μου ήσυχα και ωραία!
θα σου πρίξει τα αρχιδια μετα αν ασχοληθεις μαζι του,μετα οτι γράφεις θα λεει απο κατω το αντιθετο.Μαυρο θα λες εσυ ασπρο θα λεει.Θα του λες 1+1=2 αυτος θα σου λεει 5Θα τον πεθανω στα like . Πλεον οτι λεει θα συμφωνω για τιμωρια
Θα παρει 2 χιλιαρικα που παιρνουν οσες γεννουν κι αλλα 2χιλιαρικα απο την ΑΟ συνολο 4 χιλιαρικα δλδ . Μαλλον τη βλεπω να περιμενει τον επομενο χειμωνα για το επομενο
Έτσι είναι αρχηγέ μου! Όμως, οι μαλακίες αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό...φιλε γυμναστικη κανω σπιτι εχω πολυμηχανηματα κλπ και δουλεια δεν παω θα πληρωθω αλλα το κοβω τεραστια μαλακια να χιονιζει μια μερα και 3 μερες να ειμαστε κρυμενοι στα λαγουμια μεσα
γαμιουνται οι δημαρχοι,ο πατουλης,η κυβερνηση,εμεις οι ιδιοι μαλακες χωρις αλυσιδες ΟΛΟΙΈτσι είναι αρχηγέ μου! Όμως, οι μαλακίες αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό...
Εντωμεταξυ πριν μερικες μερες μου ανακοινωνε η μικρη μου κορη ( 5 ετων ) οτι θα παντρευτει καποιον δημητρακη απο το παιδικο σταθμο . Ρε μπας και αυτος ο jimakos ειναι ο μελλοντικος μου γαμπρος ? να χει γραφτει στο μπου απο τοσο νωρις ?θα σου πρίξει τα αρχιδια μετα αν ασχοληθεις μαζι του,μετα οτι γράφεις θα λεει απο κατω το αντιθετο.Μαυρο θα λες εσυ ασπρο θα λεει.Θα του λες 1+1=2 αυτος θα σου λεει 5
το νου σουΕντωμεταξυ πριν μερικες μερες μου ανακοινωνε η μικρη μου κορη ( 5 ετων ) οτι θα παντρευτει καποιον δημητρακη απο το παιδικο σταθμο . Ρε μπας και αυτος ο jimakos ειναι ο μελλοντικος μου γαμπρος ? να χει γραφτει στο μπου απο τοσο νωρις ?
Της λεω της μικρης και πως θα ζησετε , που θα δουλεψει ο μικρος . Μου λεει δε θα δουλευει θα του δινεις εσυ λεφτα να καθεται μαζι μου και να εχουμε παιδια . Να μας παρεις και σπιτι μου λεει κιολας. Λαχειο τετοιος γαμπρος δε πρεπει να τον χασω της λεωτο νου σου
Της λεω της μικρης και πως θα ζησετε , που θα δουλεψει ο μικρος . Μου λεει δε θα δουλευει θα του δινεις εσυ λεφτα να καθεται μαζι μου και να εχουμε παιδια . Να μας παρεις και σπιτι μου λεει κιολας. Λαχειο τετοιος γαμπρος δε πρεπει να τον χασω της λεω
τυχερε, η κορη σου βρηκε τον μικρο αθηναιο...Της λεω της μικρης και πως θα ζησετε , που θα δουλεψει ο μικρος . Μου λεει δε θα δουλευει θα του δινεις εσυ λεφτα να καθεται μαζι μου και να εχουμε παιδια . Να μας παρεις και σπιτι μου λεει κιολας. Λαχειο τετοιος γαμπρος δε πρεπει να τον χασω της λεω