968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 1.056
Tα 176€ μηνιαιως που ζήτησαν αν τα επερναν ολοι αυτοι το κρατος θα βαραγε χρεωκοπια τοτε. Κανονική χρεωκοπια όχι μαλακιεςΔΥ νομιζω πηραν αναδρομικα αρκετοι,
Περιεργα πραγματα τύπε, από πού αποκομισε το παιδι τετοια προτυπα??Της λεω της μικρης και πως θα ζησετε , που θα δουλεψει ο μικρος . Μου λεει δε θα δουλευει θα του δινεις εσυ λεφτα να καθεται μαζι μου και να εχουμε παιδια . Να μας παρεις και σπιτι μου λεει κιολας. Λαχειο τετοιος γαμπρος δε πρεπει να τον χασω της λεω
Αυτος ο κυριος τι ιδιοτητα εχει?Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό: «Μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι 100.000 ευρώ» - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Όπως εξήγησε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, για την περίπτωση της Αττικής οδού, εάν κάποιος οδηγός στραφεί κατά της εταιρείας, μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση που αγγίζει έως και τα 100.000 ευρώ λόγω της ψυχικής οδύνης.www.mixanitouxronou.gr
κυριε νιπλ jacpot 200 χιλιαρικα
θα αναλαβεις υπερασπιση της αττικης οδου?Αυτος ο κυριος τι ιδιοτητα εχει?
Πρώτον, ψυχικη οδυνη προυποθετει θανατο.
Ηθικη βλαβη εννοει.
Αν πιστευει στα σοβαρα οτι θα δοθουν 100.000 ηθικη βλάβη σε καποιον επειδη παγωσε 12 ωρες το κωλαρακι του στην Αττικη Οδο, γελανε και οι πετρες. Ο ανθρωπος ειναι γραφικος, ελπιζω να μην τον ακουσει κανενας. Προφανως εχει κολλητους δικηγορους και βγηκε προς αγραν πελατων
Ξερω οτι θα δυσκολευθεί αυτος ο τιτάνας της πολιτικης σκεψης να βρει αλλον αρχηγο ισαξιο του μακαριτη του Τραγκα, αλλά ας κανει την καρδια του πετρα και ας βολευτει με την Ραχηλ Μακρη, και πολύ του πεφτειΔεν είμαι σίγουρος αλλά είχα ακούσει πρόσφατα κάτι δηλώσεις του Πετράκου που λίγο πολύ έλεγε οτι στο κόμμα ηταν κυρίως για τον Τράγκα και μάλλον θα αποχωρούσε η είχε ήδη αποχωρήσει , και οτι ήταν σε αναζήτηση νέου ηγέτη που θα τον εκφράζει , τώρα αν άλλαξε γνώμη δεν ξέρω
μην χαλας το ονειρο για τα 100 χιλιαρικαΑυτος ο κυριος τι ιδιοτητα εχει?
Ηθικη βλαβη εννοει.
Αν πιστευει στα σοβαρα οτι θα δοθουν 100.000 ηθικη βλάβη σε καποιον επειδη παγωσε 12 ωρες το κωλαρακι του στην Αττικη Οδο, γελανε και οι πετρες. Ο ανθρωπος ειναι γραφικος, ελπιζω να μην τον ακουσει κανενας. Προφανως εχει κολλητους δικηγορους και βγηκε προς αγραν πελατων
Μα δεν μπορω ρε φιλε, βγαινει ο καθε καραγκιοζης και λεει την παπαρια του.μην χαλας το ονειρο για τα 100 χιλιαρικα
βλέπουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την ιδιαιτερότητα της χώρας μας. Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, να ΘΕΩΡΕΙ πως μπορεί να έχει γνώμη για καθαρά Νομικό Θέμα. Τραγουδιστές μιλάνε για Ιατρικά Θέματα, κλπΑυτος ο κυριος τι ιδιοτητα εχει?
Ηθικη βλαβη εννοει.
Δεν τους λυπαμαι. Αφου πανε σαν τα ζωα και πιστευουν τον καθε τυχαρπαστοEτσι κανανε και το 2011 οι δικηγόροι. Ταξανε αναδρομικά στους ΔΥ 5-7κ το ατομο. Κανανε το 80% αυτών ομαδικές προσφυγες με κανα 50€ το ατομο και δεν πήραν μία
μεχρι 20 χιλιαρικα μαξιμουμ λες εσυ μπορει να δωθει αποζημιωση?Μα δεν μπορω ρε φιλε, βγαινει ο καθε καραγκιοζης και λεει την παπαρια του.
Ενηλικος ανθρωπος, με καποια θεση κιολας απο ό,τι βλεπω, πώς γινεται να βγαινει και να λεει τετοιες μαλακιες? Δεν το δεχομαι. Τοσο βλακας δεν μπορει να ειναι. Αρα το κανει για να βρει κορόιδα και να εξυπηρετησει καποιους.
Εμενα δεν με ενοχλει τοσο αυτο. Με ενοχλει το οτι δεν βρισκεται καποιος να του πει "εσεις με ποια γνωση και με ποια ιδιοτητα εκφραζετε τετοια αποψη?"βλέπουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την ιδιαιτερότητα της χώρας μας. Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, να ΘΕΩΡΕΙ πως μπορεί να έχει γνώμη για καθαρά Νομικό Θέμα. Τραγουδιστές μιλάνε για Ιατρικά Θέματα, κλπ
Εισαι τρελος?μεχρι 20 χιλιαρικα μαξιμουμ λες εσυ μπορει να δωθει αποζημιωση?
Αναλαμβανω οποιον με πληρωνει.θα αναλαβεις υπερασπιση της αττικης οδου?
Αγαπητε Αλεξ απο 20 χρονων δουλευω και ειμαι 36 . Σπουδαζα στη νομικη αθηνων ( στο χα πει κιολας σε μια κουβεντα μας για τους καθηγητες ) και δουλευα στην οικογενειακη επιχειρηση γιατι ο πατερας μου ελεγε αν θες λεφτα ελα να δουλεψεις . Αν δουλευει ο μελλων γαμπρος μου ολα καλα , δε με νοιαζει τι εχει και τι οχι . Τωρα αν μου τον φερει ανεργο θα τον παρω στη δουλεια το πολυ πολυΠεριεργα πραγματα τύπε, από πού αποκομισε το παιδι τετοια προτυπα?
Ωραιος.Αγαπητε Αλεξ απο 20 χρονων δουλευω και ειμαι 36 . Σπουδαζα στη νομικη αθηνων ( στο χα πει κιολας σε μια κουβεντα μας για τους καθηγητες ) και δουλευα στην οικογενειακη επιχειρηση γιατι ο πατερας μου ελεγε αν θες λεφτα ελα να δουλεψεις . Αν δουλευει ο μελλων γαμπρος μου ολα καλα , δε με νοιαζει τι εχει και τι οχι . Τωρα αν μου τον φερει ανεργο θα τον παρω στη δουλεια το πολυ πολυ
Το οτι δεν απειλειται ειναι δεδομενο, αλλά θεωρω οτι στον πρωτο ανασχηματισμο ο Στυλιανιδης εχει παρει πουλοαν ο Κουλης δεν παραιτησει ουτε καν τον κυπριο εχει γινει εντελως αλαζονας και νιωθει οτι δεν απειλειται απο κανενα
Γιατί σε ενοχλεί; οι Δημοσιογράφοι παίζουν αυτό το παιχνίδι. Η Εκπομπή τους θα έχει πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση αν βγάλουν ένα τύπο που να ισχυρίζεται, είτε ψευδώς, είτε από άγνοια, πως κάποιοι θα πάρουν 100.000€, παρά αν τους πει την πραγματικότητα. Αν τους ένοιαζε η πραγματικότητα θα καλούσαν ένα γνωστό Μεγαλοδικηγόρο, όχι τον Πρόεδρο κάποιου Επιμελητήριου. Αν όμως ο Κόσμος δεν ήταν ηλίθιος (Τσιπόλα) θα μπορούσε να αναρωτηθεί μόνος του, για ποιο λόγο άραγε δεν καλούνε κάποιον ειδικόΕμενα δεν με ενοχλει τοσο αυτο. Με ενοχλει το οτι δεν βρισκεται καποιος να του πει "εσεις με ποια γνωση και με ποια ιδιοτητα εκφραζετε τετοια αποψη?"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εισαι τρελος?
Εδω σε θανατους σε τροχαια και η ψυχικη οδυνη δεν παει πανω απο 30-40 χιλιαρικα και μονο αν προκειται για πολυ στενο συγγενή.
Πανω απο 2-3 χιλιαρικα αποκλειεται να βρεθει δικαστηριο να δωσει.