You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τύπε τα σπας πραγματικά!Πρέπει να περνάτε καταπληκτικά με τις φάπες και τα ωραία σας
Aμα τα λέω εγώ!!!Εσυ και ο φανης/πανος που ειχε παει στο καμπινγκ με την γυναικα του εχετε ολη την τυχη του κοσμου πανω σας!!!Τυχεροι !!!!!!υπαργουν πολλα λιγουρια. Γκομενες σαν την Αννουλα δεν εχει το χωριο. Με ζηλεύουνε. Λεγανε στην μανα μου ότι παντρευτικα και νοικοκυρευτικα
Εχουμε πολλα προβλήματα οικονομικα κυριως. η χοντρη περνει συνεχεια κιλα και δεν είναι καλο. Το εχει ριξει στο φαγητο.
δεν ειμαστε και τοσο τυχεροι γιατι δεν μας κανουν παρεα αλλοι φιλοι. Μονον ο ταξιτζής και κανενας πακιστανος.
δεν ειμαστε και τοσο τυχεροι γιατι δεν μας κανουν παρεα αλλοι φιλοι. Μονον ο ταξιτζής και κανενας πακιστανος.
Και εμεις τι κανουμε βρε φιλε;Πες διευθυνση να στειλουμε το κατιτις μας!!!Οτι μπορει ο καθενας!!!Εχουμε πολλα προβλήματα οικονομικα κυριως. η χοντρη περνει συνεχεια κιλα και δεν είναι καλο. Το εχει ριξει στο φαγητο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κριμα ρε τυπε γιατι τελευταια ειχε χασει τρια κιλαΕχουμε πολλα προβλήματα οικονομικα κυριως. η χοντρη περνει συνεχεια κιλα και δεν είναι καλο. Το εχει ριξει στο φαγητο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σημερα που ηταν ανοιχτα τα μαγαζα εφερε κανα λουκανικο σπιτι ο ταριφας ή κανα μακαρονι;δεν εχουν τιποτα να μας φερουν να φαμε. Υπαρχει κριση. Τωρα την βολεύουμε πολύ καλα με τους ταξιτζιδεσ και τους φιλους τους
δεν θα γινει η γυναικα μου πουτανα όλα και όλα
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γκομενες σαν την Αννουλα δεν εχει το χωριο. Με ζηλεύουνε. Λεγανε στην μανα μου ότι παντρευτικα και νοικοκυρευτικα
Είχε ρε φιλε αλλα η Αννούλα τις έφαγε.
Σημερα τιποτα εγω γαμισα το βραδυ μονονσημερα που ηταν ανοιχτα τα μαγαζα εφερε κανα λουκανικο σπιτι ο ταριφας ή κανα μακαρονι;
εχει γυναικες το χωριο αλλα κανεις δεν ενδιαφερετε.Είχε ρε φιλε αλλα η Αννούλα τις έφαγε.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εχει γυναικες το χωριο αλλα κανεις δεν ενδιαφερετε.
Οι υπόλοιπες να υποθέσω είναι κάπως έτσι?
Συνημμένα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
χωριατες τυπε.....μονο αμα δουν πρωτευουσιανα σαν την αννουλα καυλωνουνεχει γυναικες το χωριο αλλα κανεις δεν ενδιαφερετε.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σωστα ειναι λιγο βλαχα αλλα εχει επιπεδο
Η γυναίκα μου μιλαει βλαχικα.
Δεν υπάρχεις ρε συ , είσαι Θεός!
γιατι κακο είναι να μιλαει βλαχικα. της εχει μεινει το αξεντΔεν υπάρχεις ρε συ , είσαι Θεός!
Εχει και αμαξι;Χωραει στο χιουντάι;γιατι κακο είναι να μιλαει βλαχικα. της εχει μεινει το αξεντ
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
γιατι κακο είναι να μιλαει βλαχικα. της εχει μεινει το αξεντ
Είσαι τυχερός ρε συ , δεν έχουν όλοι μια Αννούλα , αυτό εννοούσα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις