Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το φτιαχνω πολύ καλα δεν θα ξαναπεσει

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Τελικα αυτοι οι πακιστανοι δωσανε δουλειά στη γυναίκα μου. Μενουν ολοι μαζι  αλλα θέλουν κάποια να τους καθαρίζει εγω τούς είπα να την παρουν. Καλα έκανα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικα αυτοι οι πακιστανοι δωσανε δουλειά στη γυναίκα μου. Μενουν ολοι μαζι  αλλα θέλουν κάποια να τους καθαρίζει εγω τούς είπα να την παρουν. Καλα έκανα
τυπε την εβαλες παλι στο μεροκαματο?
αλλα προσεχε μην στην γαμησουν :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και που θα βρουν 200 ευρω το μηνα τα πακιστανια τυπε
βλεπω να σας φεσωνουν :S
Τα πακιστανια τυπε σε αντιθεση με μας εχουν κανει μαγαζια και τα κρατανε (απορια το εχω αυτο το πως τα καταφερνουν)
Ειναι οι επομενοι ΕΛΛΗΝΕΣ τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμεις μαλλον θα ειμαστε οι επομενοι λαθρομεταναστες στην χωρα μας  :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα πακιστανια τυπε σε αντιθεση με μας εχουν κανει μαγαζια και τα κρατανε (απορια το εχω αυτο το πως τα καταφερνουν)
Ειναι οι επομενοι ΕΛΛΗΝΕΣ τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
images

:grin:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
νομιζω ότι είναι πολύ καλα. Θα καθαριζει την τουαλετα. Εχουν μια για 15 ατομα και θα μαγηρευει τιποτα άλλο. μενουν 15 ατομα μαζι στον κατω οροφο. Δεν της αρεσει αλλα ποιος την ρωτάει . Θα παει δεν εχει επιλογή. πρεπει να δουλεψει καποιος σε αυτό το σπιτι. Όχι να τα περιμενουμε όλα από τον ταξιτζή και την μανα μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
νομιζω ότι είναι πολύ καλα. Θα καθαριζει την τουαλετα. Εχουν μια για 15 ατομα και θα μαγηρευει τιποτα άλλο. μενουν 15 ατομα μαζι στον κατω οροφο. Δεν της αρεσει αλλα ποιος την ρωτάει . Θα παει δεν εχει επιλογή. πρεπει να δουλεψει καποιος σε αυτό το σπιτι. Όχι να τα περιμενουμε όλα από τον ταξιτζή και την μανα μου
ε ναι ρε τυπε.....εσυ με την μεση σου θα δουλεψεις;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν θα μαγειρευει  ,  δεν θα μενει τιποτα για τα Πακιστανα

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1

Kαταπληκτικό.

Όπως και όλη η υπόλοιπη φιλμογραφία στο κανάλι σας.

Δηλώνω fan.

Ίσως πρέπει να σκεφτείς κάτι πιο mainstream, κανένα τρίο με τον tarifman, με εισαγωγή τρίψιμο τσιπς στην κοιλιά της (στυλ 9 1/2 εβδομάδες), τίποτα τέτοιο.
Θα πέσει το xhamster.

Mε τις γυναίκες πως τα πάει; Ακούγονται πολλά για τις ιερόδουλες.
Ίσως ένα τρίο με κάποια χωριατοπούλα (skinny, για να γίνει και interracial το σκηνικό).

Αναμένουμε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom