life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν δεν βαλειs τσιμεντοκολωνεs απο κατω........θα πεσει...Μονομπλοκτο φτιαχνω το κρεβατι βαζω εχτρα ταβλες
Αν δεν βαλειs τσιμεντοκολωνεs απο κατω........θα πεσει...Μονομπλοκτο φτιαχνω το κρεβατι βαζω εχτρα ταβλες
δεν ειναι και βαρια τυπε να πεις.....αφου εχασε κιλα τελευταιατο φτιαχνω πολύ καλα δεν θα ξαναπεσει
αεροσουστες φιλε!βαλε σουστες απο τριαξονικο μπιμπι να σαι σιγουρος
τυπε την εβαλες παλι στο μεροκαματο?Τελικα αυτοι οι πακιστανοι δωσανε δουλειά στη γυναίκα μου. Μενουν ολοι μαζι αλλα θέλουν κάποια να τους καθαρίζει εγω τούς είπα να την παρουν. Καλα έκανα
όχι δεν νομιζω. θα καθαριζει και θα μαγιρευει με 200 τον μηνα . πολύ καλα είναιτυπε την εβαλες παλι στο μεροκαματο?
αλλα προσεχε μην στην γαμησουν :S
και που θα βρουν 200 ευρω το μηνα τα πακιστανια τυπεόχι δεν νομιζω. θα καθαριζει και θα μαγιρευει με 200 τον μηνα . πολύ καλα είναι
Τα πακιστανια τυπε σε αντιθεση με μας εχουν κανει μαγαζια και τα κρατανε (απορια το εχω αυτο το πως τα καταφερνουν)και που θα βρουν 200 ευρω το μηνα τα πακιστανια τυπε
βλεπω να σας φεσωνουν :S
Τα πακιστανια τυπε σε αντιθεση με μας εχουν κανει μαγαζια και τα κρατανε (απορια το εχω αυτο το πως τα καταφερνουν)
Ειναι οι επομενοι ΕΛΛΗΝΕΣ τυπε
νομιζω ότι είναι πολύ καλα. Θα καθαριζει την τουαλετα. Εχουν μια για 15 ατομα και θα μαγηρευει τιποτα άλλο. μενουν 15 ατομα μαζι στον κατω οροφο. Δεν της αρεσει αλλα ποιος την ρωτάει . Θα παει δεν εχει επιλογή. πρεπει να δουλεψει καποιος σε αυτό το σπιτι. Όχι να τα περιμενουμε όλα από τον ταξιτζή και την μανα μου
ε ναι ρε τυπε.....εσυ με την μεση σου θα δουλεψεις;νομιζω ότι είναι πολύ καλα. Θα καθαριζει την τουαλετα. Εχουν μια για 15 ατομα και θα μαγηρευει τιποτα άλλο. μενουν 15 ατομα μαζι στον κατω οροφο. Δεν της αρεσει αλλα ποιος την ρωτάει . Θα παει δεν εχει επιλογή. πρεπει να δουλεψει καποιος σε αυτό το σπιτι. Όχι να τα περιμενουμε όλα από τον ταξιτζή και την μανα μου
Στο γερο που πηγαινε φιλαρακο τι εγινε;Την ετζασε;όχι δεν νομιζω. θα καθαριζει και θα μαγιρευει με 200 τον μηνα . πολύ καλα είναι
νομιζω ότι είναι πολύ καλα. Θα καθαριζει την τουαλετα. Εχουν μια για 15 ατομα και θα μαγηρευει τιποτα άλλο. μενουν 15 ατομα μαζι στον κατω οροφο. Δεν της αρεσει αλλα ποιος την ρωτάει . Θα παει δεν εχει επιλογή. πρεπει να δουλεψει καποιος σε αυτό το σπιτι. Όχι να τα περιμενουμε όλα από τον ταξιτζή και την μανα μου
στο 00:34 φαινεται η φατσα του bbwlover αν γυρισεις αναποδα το βιντεο
Μήπως ειναι ο ταξιτζής τύπε?στο 00:34 φαινεται η φατσα του bbwlover αν γυρισεις αναποδα το βιντεο
τυπε τελικα ειχε δικιο ο νωντας που ελεγε οτι ειναι σαν κογιοτστο 00:34 φαινεται η φατσα του bbwlover αν γυρισεις αναποδα το βιντεο