Εξαρτάται αν είναι χορτάτηtr]της τον έδινες πίπα της χοντρής;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.740
- Πόντοι
- 7.885
δεν εχει αναγκη. Κλαιει χωρις λογω. Της εχω πει ότι είναι πολύ τυχερη που εχει εμενα αλλιως θα ειχε καταντησει να γλυφει κωλουσ στα μπουρδελα . Τωρα είναι κυρια και εχει προσωπο στην κοινωνια.
Όταν παμε στο χωριο κανουν πολύ χαρα ολοι στο καφενειο.
Μπιμπι προτείνω να βάλεις για δημοτικός σύμβουλος ;) ;),είσαι ένας ευεργέτης αυτής της κοινωνίας και κάποια στιγμή πρέπει να ανταμειφθούν αυτές οι προσπάθειες
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Εξαρτάται αν είναι χορτάτη
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εξαρτάται αν είναι χορτάτη
πνιγηκα ρε μαλακα, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που τα βρηκατε τα υλικα τυπε?μαγηρεψε παστιτσιο μουρλια. το μισο το εφαγε αυτή. Είναι σε διαιτα και τρωει μονον μια φορΑ
Η γυναικα μου εγινε φεσι.. πινει πολύ τωρα τελευταια. πινει πολύ μπυρα. Ολο κατουραγε χα χα χα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε της ειπες οτι εχεις την μεση σου και δεν μπορεις να δουλεψεις?σημερα εκλεγε ολη μερα . μου ειπε ότι θα με αφησει και ότι δεν κανω τιποτα. ρε παιδια τι κανω για πεστε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι αραγε τυπεΌταν παμε στο χωριο κανουν πολύ χαρα ολοι στο καφενειο.
παντως στο χωριο οι βλαχοι είναι πολύ κουτσομπολιδες. Εγω στο καφενειο ειμουνα μεθυσμένος και αυτοι πιανανε τον κωλο της γυναικας μου στην κουζινα. Ξεχασα να σας πω ότι την εβαλα να δουλευει στιν κουζινα του καφενείου. Ενας συγγενης της εχει καφενειο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Επικό πόστ.ολους μαζι τους περνει. Δεν θελω έναν έναν γιατι μπορει να αγαπησει κανενα.
Που θα βρει αλλον σαν εσενα ρε φιλε;Μη λες μαλακιες !!!!!ολους μαζι τους περνει. Δεν θελω έναν έναν γιατι μπορει να αγαπησει κανενα.
Με μπυρες φιλαρακι ή με κρασί;Σε ετσουζε ο κωλος σου μετα;παντως στο χωριο οι βλαχοι είναι πολύ κουτσομπολιδες. Εγω στο καφενειο ειμουνα μεθυσμένος και αυτοι πιανανε τον κωλο της γυναικας μου στην κουζινα. Ξεχασα να σας πω ότι την εβαλα να δουλευει στιν κουζινα του καφενείου. Ενας συγγενης της εχει καφενειο.
Φιλε τα θεμα ειναι σοβαρό .Αν δεν μπορεις να κρατησεις το επιπεδο σε παρακαλω να αποχωρησεις!!!!
Οι μαλακιες που διαβαζω εδω ειναι απειρως καλυτερες κι απο κωμωδια στο θεατρο η στο σινεμα
Ειδατε τον κωλο της Αννουλας και μαζευτήκατε ολα τα λιγουρια εδω!!! >
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε φιλε είσαι σίγουρος πως θέλανε και τον πιάνανε?παντως στο χωριο οι βλαχοι είναι πολύ κουτσομπολιδες. Εγω στο καφενειο ειμουνα μεθυσμένος και αυτοι πιανανε τον κωλο της γυναικας μου στην κουζινα. Ξεχασα να σας πω ότι την εβαλα να δουλευει στιν κουζινα του καφενείου. Ενας συγγενης της εχει καφενειο.
Ένας τέτοιος κώλος όπως και να έχει γεμίζει το δωμάτιο , και να μην θέλαν θα τον έπιαναν. Tι να κάνουν? Nα κόψουν τα χερια τους?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ωχ μανα μου .....Φιλε τα θεμα ειναι σοβαρό
Ειδατε τον κωλο της Αννουλας και μαζευτήκατε ολα τα λιγουρια εδω!!! >
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
φανταστειτε τι αγαμια επικρατει στην Ελλαδα που ειδανε τη χοντρη οι αλλοι και κανανε ντου ο αλλος ο παραπληγας ο ταριφας εφερε λεει και το φιλο του μαζι ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε φοβοταν να αντιμετωπισει μονος του την αννουλαφανταστειτε τι αγαμια επικρατει στην Ελλαδα που ειδανε τη χοντρη οι αλλοι και κανανε ντου ο αλλος ο παραπληγας ο ταριφας εφερε λεει και το φιλο του μαζι ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις