Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εννοειται αυτο! ποτε με φιλη κ ποτε  με καποια ανωτερη εμφανισιακα!!

οσες φορες εχω κιανει φροντιζω να μην δειχνω οτι καποια μου αρεσει παραπανω ακομα και αν καποια μου αρεσει και στην αρχη φαινεται να επικεντρωνομαι σε αυτη που μου αρεσει αλλα παντα προσπαθω να κραταω ισσοροπιες γιατι ανθρωποι ειμαστε και οι γυναικες και δεν ειναι σωστο να δειχνεις μια παρπανω προτιμηση μεταξυ δυο γυναικων τη στιγμη του σεξ

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
και ποιος εισαι εσυ που θα ορισει τι ειναι ο καθενας?
Δεν διάβασες-κατάλαβες.
Οι άλλοι απέδωσαν τίτλους φυσιολογικότητας
Ειμαι αυτός που ΔΕΝ ορίζει τι ειναι ο καθένας
Αντελήφθεις;

ναι σωστα εισαι ο εναλλακτικοςς  :S

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
οσες φορες εχω κιανει φροντιζω να μην δειχνω οτι καποια μου αρεσει παραπανω ακομα και αν καποια μου αρεσει και στην αρχη φαινεται να επικεντρωνομαι σε αυτη που μου αρεσει αλλα παντα προσπαθω να κραταω ισσοροπιες γιατι ανθρωποι ειμαστε και οι γυναικες και δεν ειναι σωστο να δειχνεις μια παρπανω προτιμηση μεταξυ δυο γυναικων τη στιγμη του σεξ
Δεν ξέρω αν το είπε γιατί το εννοούσε η αν ήθελε να δει αντιδράσεις...έμεινε εκεί το θέμα...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Δεν διάβασες-κατάλαβες.
Οι άλλοι απέδωσαν τίτλους φυσιολογικότητας
Ειμαι αυτός που ΔΕΝ ορίζει τι ειναι ο καθένας
Αντελήφθεις;

Οι άλλοι απέδωσαν τίτλους επιλογών και ατομικών κριτηρίων. Αν κάποιος δικαιούται να ορίσει τι θεωρεί αποδεκτό, το ίδιο το δικαιούνται και οι υπόλοιποι

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

ρε φιλε εσυ τις πληρωνεις πρωτον ειναι το επαγγελμα τους δε παιζει ζηλια τετοιου ειδους, θα ζηλευαν αν πληρωνες καποια περισσοτερο
και δευτερον συνηθως ειναι αψεγαδιαστες μουναρες κ οι δυο οποτε τι να ζηλεψει η μια απτην αλλη

εδω μιλαμε για το κοσμο των κοινων θνητων!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το ότι θέλετε να κάνετε εθνικογαμημένη, αυτό πάλι...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οι άλλοι απέδωσαν τίτλους επιλογών και ατομικών κριτηρίων. Αν κάποιος δικαιούται να ορίσει τι θεωρεί αποδεκτό, το ίδιο το δικαιούνται και οι υπόλοιποι

ο παπουλης γτ κολλησε στο αλλο νημα? πες τ μ λειπει!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε φιλε εσυ τις πληρωνεις πρωτον ειναι το επαγγελμα τους δε παιζει ζηλια τετοιου ειδους, θα ζηλευαν αν πληρωνες καποια περισσοτερο
και δευτερον συνηθως ειναι αψεγαδιαστες μουναρες κ οι δυο οποτε τι να ζηλεψει η μια απτην αλλη

εδω μιλαμε για το κοσμο των κοινων θνητων!

και παλι ζηλευουν γυναικες ειναι μη νομιζεις

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εσύ είσαι πιο ντελικάτος και δεν αναφέρθηκες σε "φυσιολογικό" κριτήριο και μπράβο σου
Όπως ακριβώς λες άλλο το αποδεκτό για τον καθένα άλλο το φυσιολογικό.
Το φυσιολογικό είναι κάτι απόλυτο και δεν οριοθετείται από τον καθένα. Ακόμη και η επιστήμη χαρακτηρίζει με πολύ φειδό κάτι ως φυσιολογικό.
Οι αγγλοσάξονες χρησιμοποιούν το normal που σημαίνει κανονικό και όχι φυσιολογικό οπως το χρησιμοποιοιόμε εδώ.
Αν μου μιλήσει και ο άλλος για κανονικό δεν έχω αντίρρηση και μη μου πείτε λεπτομέρειες, έχει μεγάλη διαφορά.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
αντιπαθουσες τη φιλη της??
ναι γιατί αυτοαποκαλούταν ντίβα...και δεν γουστάρω τις ντίβες...έχουμε μια μουναρα στο γυμναστήριο...που όλη την ώρα κοιτάζεται στον καθρέφτη...ούτε γυρνάω να της μιλήσω...
Αν κάνεις καλή παρέα με τη χοντρή... πολλές πιθανότητες να γαμησεις τη μουναρα τη φίλη της...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Εσύ είσαι πιο ντελικάτος και δεν αναφέρθηκες σε "φυσιολογικό" κριτήριο και μπράβο σου
Όπως ακριβώς λες άλλο το αποδεκτό για τον καθένα άλλο το φυσιολογικό.
Το φυσιολογικό είναι κάτι απόλυτο και δεν οριοθετείται από τον καθένα. Ακόμη και η επιστήμη χαρακτηρίζει με πολύ φειδό κάτι ως φυσιολογικό.
Οι αγγλοσάξονες χρησιμοποιούν το normal που σημαίνει κανονικό και όχι φυσιολογικό οπως το χρησιμοποιοιόμε εδώ.
Αν μου μιλήσει και ο άλλος για κανονικό δεν έχω αντίρρηση και μη μου πείτε λεπτομέρειες, έχει μεγάλη διαφορά.
Και, αν σου έλγα οτι οι άλλοι είχαν δίκιο, και, ιατρικά, αυτό θεωρείται "φυσιολογικό" με βάση την ιδανική σχέση ύψους-βάρους;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι γιατί αυτοαποκαλούταν ντίβα...και δεν γουστάρω τις ντίβες...έχουμε μια μουναρα στο γυμναστήριο...που όλη την ώρα κοιτάζεται στον καθρέφτη...ούτε γυρνάω να της μιλήσω...
Αν κάνεις καλή παρέα με τη χοντρή... πολλές πιθανότητες να γαμησεις τη μουναρα τη φίλη της...

εμενα μια γκομενα ειχε μια χοντρη φιλη αλλα δεν της μιλαγα βασικα δεν ηθελα να βγαινουμε καν με δαυτην ηταν και στοκος αλλα δε θα ξεχασω που μου βρηκε θεση σε μια υπαιθρια συναυλια δηλαδη οχι μονο εμενα οπωτε μετα απλα δεν της μιλαγα η της μιλαγα λιγακι, οταν εννοω θεση ειχε φερει κατι καρεκλες απο το σπιτης της ηταν και η μανα της εκει κατι γιαγιαδες κλπ κλπ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ας κάνουμε μια αναφορά στον εθνικογαμισμό για να μπει στο νόημα η 5γιω

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και, αν σου έλγα οτι οι άλλοι είχαν δίκιο, και, ιατρικά, αυτό θεωρείται "φυσιολογικό" με βάση την ιδανική σχέση ύψους-βάρους;
κι εγώ σου λέω να τροποποιήσεις την ορολογία και να λες "κανονικό"
Το φυσιολογικό ξέχνατο.
Έχετο για την περίπτωση του τύπου είναι φυσιολογικό να ανατέλλει ο ήλιος

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4